Last news in Fakti

5 Март, 2021 18:55 4 154 11

Меган Маркъл е готова да говори

  • меган маркъл-
  • интервю

Тя се радва на своята свобода

Меган Маркъл е готова да говори - 1
Снимка; БГНЕС/EPA

Меган Маркъл обяви, че се чувства свободна, съобщи Гардиън.

Днес беше излъчена нова част от нейното интервю с Опра Уинфри. Маркъл говори за оттеглянето на нея и принц Хари от кралския двор.

Тя е доволна, че сега може да взима сама своите решения. Уинфри припомни, че е искала интервю с нея преди сватбата.

Тогава обаче ѝ е било казана, че това не е точния момент. Маркъл заяви, че по време на телефонния разговор е имало други хора в стаята.

Тя допълни, че се чувства добре да взима решенията си свободно. Обяви че е готова да говори.

Пълното интервю ще се излъчи в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    28 8 Отговор
    Английските търтеи са си изчадия, ама тоя грозен мелез кво точно се оплаква? Хвана тъпия рижак, смуче яко мангизи наготово, нали тва беше целта? Ако е очаквала бабишкелът да й играе по свирките, най-много като Даяна да свърши.

    Коментиран от #3, #9

  • 2 Меган

    9 0 Отговор
    Мркъл
  • 3 Шекел

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Крялските фамилии са трън в очите на евреите илюминати.Всъщност те почват Френската революция същото се повтаря след това с Ленин и Ссср сега и с кралицата на ВБ.Набутаха им една цганка за да им скапят гена.Те не искатнчисти раси и нации.

    Коментиран от #5

  • 4 Да е жив и здрав

    10 1 Отговор
    ПРИНЦ ХАРИ ДА МУШКА ЧУШКАТА! !!РАЗБИ СЕ ОТ ХОДЕНЕ ПО ПЛОСТИТУТКИ ПО ЦЯЛ СВЯТ. .ПИЕНЕ НАРКОТИЦИ НА КОРЕМ! !СРЕЩНА СИГАНЕТО В КАНАДА. .И ТЯ МУ ОПРАВИ ГЛАВАТА. ..ПО ДОБРЕ С МУЛАТКАТА ОТКОЛКОТО ДА ЛЪСКА БАСТУНА ВСЯКА ВЕЧЕР! !!
  • 5 РЕАЛИСТ

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Шекел":

    Бъди моля те по сериозен! Майката на Даяна е имала афера със Джеймс Голдсмит, който бе евреин. По еврейска традиция, щом майката е еврейка, следователно и децата са. Това са Уилям и Хари. Майката на Кейт Мидълтън е от Голдсмит и следователно и тя в еврейка. Така, че теорията ти куца. Предишният мъж на Меган Маршъл е евреин и се женят в еврейска синагога. Мога да продължа, но става дълго.

    Коментиран от #6

  • 6 Каскетчик

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "РЕАЛИСТ":

    Глупости.Кривоносите са не повече от 10 млн в целият свят.Почнахте да изкарвате всеки ефреин та това е смешно.

    Коментиран от #7

  • 7 РЕАЛИСТ

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Каскетчик":

    Чети бе, човек. Не те карам да вярваш. Факти мога да ти изброя безброй. Има снимки заедно на Даяна и децата на Джеймс Голдсмит. Приличат си, защото са полубратя и сестри. Още кралица Виктория е смятала, че е потомък на Давид и е въвела обичая принцовете да се обрязват. Обрязани са и Уилям и Хари. Трябва да спра дотук.
  • 8 Медуза

    2 1 Отговор
    Друго си е...посред нощ, в голямото и меко легло....Меган да е хванала здраво че.па. на принца и да го ли.га.ви...да сму.че и пие ненаситно кралско семе. И да си мисли: "Soon...soon I will be next Queen!"
  • 9 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Нямам думи за пр остотиите който изръси.. Толу па го каза - некачествен матриялза това ще ви мачка докато умре бай ганьо
  • 10 Котито

    0 0 Отговор
    Херцогиня на Съ_секс
  • 11 Муки

    0 0 Отговор
    Тези пак се оплакват.В Африка сред бедните хора реваха ,че никой не ги пита как са. Сега след като им закупи Чарлс замък започнаха да реват, че са живели не като принц и принцеса. Май са готови на всичко за много пари. Осребряват случайната си връзка с кралския двор. Хари не е никакъв принц. Той с син на Даяна и Марк Дайър,който също е оранжев. Баща му е един от кръстниците на Арчи. Хари няма кръвна връзка с кралското семейство. Затова му позволиха да се ожени за разведена цветнокожа актриса и затова е в Америка.