8 Март, 2021 13:15 2 326 4

Ето кога Белгия ще отвори ресторантите

  • белгия-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • ресторанти-
  • кафенета

Вече е разрешено навън да се събират 10 души

Ето кога Белгия ще отвори ресторантите - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

От днес Белгия частично разхлабва мерките срещу пандемията от коронавирус. Вече е разрешено навън да се събират 10 души вместо четирима, както беше досега. Присъстващите на погребения се ограничават до 50 души при необходимата дистанция, предаде БНР.

Дейностите на младежите са допустими при общо 10 души вътре и 25 навън. Премиерът на кралството Александър де Кро поясни в петък, че отваряне на ресторанти, кафенета и хотели може да се очаква едва през май, когато процентът на ваксинираните от рисковите групи ще е достатъчно висок.

До този момент първа имунизация са получили над 600 000 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тра-ла-ла

    0 1 Отговор
    Знам, знам! Друг път!
  • 2 лактобулгарикус

    4 1 Отговор
    Ние сме българи живеещи в България, колкото и малко да останахме след реформите на Белгия, Германия, Франция, Англия, САЩ, НПО на Сорос, Бил Гейтс, МВФ, СБ и т.н.. Реформи които съсипаха икономиката, съсипват я, и така подсигуряват гастербайтери за " западните плантации".
    За 30 години западни реформи намаляхме от 9 млн. на 6- 7 млн. българи, от които над 2, 5 млн. са насочени като гастербайтери по " западните плантации", да работят работа, която никой на запад не иска- от западняците до " имигринтатите на Меркел и Сорос".

    Защо постоянно тогава ни набутвате Белгия, Израел, САЩ, Германия какво правят, те го правят за белгийци, евреи, англосаксонци и т.н..
    Ние сме българи, какво по цял ден ни занимавате с кво измътили англосаксонците, евреите?
    Това, че сме българи не значи, че ядем колците с доматите, колкото и да се опитват да ни манипулират западняците и техните фарма СЗО корпорации.

    Коментиран от #3

  • 3 Незнаещ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "лактобулгарикус":

    За това ли,че сме мнооого отворени и не ядем колците с доматите,сме на това ниво??

    Коментиран от #4

  • 4 прав си

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Незнаещ":

    Това е ефекта за 30 години да имаш редовно банани за Коледа.

    Реформи в образование, икономика, здравеоопазване от Запада вече 30 години- с обещание за светло бъдеще и много банани.
    От 9 млн. станахме 6- 7 млн., като над 2 млн. запълват дупките за по черна и нископлатена работа на Запад- дето за тия пари, никой западняк или мигрант не иска да работи.

    Затова много от българите се кланят на всичко чуждо, щото поне бананите не им ги спират по Коледа.

    Който иска да яде редовно банани, ще слушка и ще се възхищава- на Запад имат нужда от евтини гастербайтери.