Last news in Fakti

31 Март, 2021 11:04 3 887 21

Шефът на СЗО: Да се разследва дали коронавирусът не е изпуснат от лаборатория!

  • световна здравна организация-
  • тедрос гебрейесус-
  • коронавирус-
  • китай-
  • ухан

Ден по-рано бяха представени изводите от доклад, в който беше посочено, че с много голяма вероятност коронавирусът се е появил при прилепите и е достигнал човека чрез междинно животно

Шефът на СЗО: Да се разследва дали коронавирусът не е изпуснат от лаборатория! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ръководителят на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейесус поиска ново експертно разследване на хипотезата, че вирусът, предизвикал коронавирусната пандемия може да е бил изпуснат от лаборатория в Китай, предаде Франс прес.

Гебрейесус разкритикува и липсата на достъп до необработени данни за международните експерти по време на тяхното разследване в Китай за произхода на пандемията.

Ден по-рано бяха представени изводите от доклад на СЗО, подготвен след разследване в китайския град Ухан. В него беше посочено, че с много голяма вероятност коронавирусът се е появил при прилепите и е достигнал човека чрез междинно животно.

Ръководителят на Световната здравна организация обаче уточни, че заключенията в доклада не са категорични.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вирусолог

    20 4 Отговор
    Ей ти булка Спасов ден! Aми щe ce мрe. Плaнeтaтa ce прeнaceли. Гoни 7 милиaрдa, дa нe и пoвeчe. Трябвa някaк cи дa ce пoрaзрeди. И eтo гo чудoтo!!!К19 е ефективно бaктeриaлнo oръжиe измиcлeнo пo пoръчкa нa мeждунaрoднитe зacтрaхoвaтeлни кoмпaнии. Нa тях нe им трябвaт възрacтнитe пeнcиoнери, кoитo ca излишнa тeжecт! к-19 чиcти бeзпрoблeмнo cтaрцитe c придружaвaщи зaбoлявaния. Нa 100% лeтaтeлeн изхoд при нaличиe нa нaднoрмeнo тeглo, диaбeт, oнкoзaбoлявaнe и cърдeчнo-cъдoвo тaкoвa. Oтидe ли възрacтният чoвeк нa интубaция пишeтe гo бeгaл при вceвишния. Aми вижтe възрacтoвaтa грaницa oт eжeднeвнитe здрaвни cвoдки зa пoчинaлитe oт дeнoнoщиeтo хoрa. Мoнтaниe щe ce oкaжe прaв, чe вируcът e лaбoрaтoрнo cъздaдeн и някoи пeриoдичнo пуcкaт рaзлични "щaмoвe", зaщoтo имaт интeрec oт тoвa?! Любимo oпрaвдaниe нa eкcпeрти oт рaзличeн мaщaб e тeзaтa, чe видитe ли cъщecтвувaли рaзлични кoнcпирaтивни тeoрии. Дa, aмa нe! Кoвид 19 e изcтрeл в дecяткaтa, прeкрacнo биo-oръжиe. Другoтo e oпрaвдaния и прикaзки.

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    20 0 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца.
  • 3 Батман

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вирусолог":

    Ваксините са по-прекрасно биооръжие.
  • 4 😷😷😷

    16 0 Отговор
    Тия бюрократи докато се мотаят да щракнат белезниците на Билгей и партньори, целия свят, ще преболедува този щам и като се почустват "Господарите" недостижими, ще пуснат следвашия и така до необходимата редукция на населението и световно робство! Няма конспирации има ПЛАН ?
  • 5 Йосиффф

    19 2 Отговор
    НЕ ИЗПУСНАТ,А ПУСНАТ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ И ТИ ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ.
  • 6 Бони

    16 0 Отговор
    Като чуеш "междинно животно" и веднага разбираш че ни будалкат .
  • 7 Професора

    14 0 Отговор
    Вируса е сглобен заради изборите в Кравария да разклатят бившия президент Доналд Тръмп. Вируса е сглобен по заръка на,, демойратите" в Обора и го пуснаха в Китай през есента на 2019г!
  • 8 Юсуффф

    21 0 Отговор
    ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА Е ВИДНО С ПРОСТО ОКО, ЧЕ С КОВИД ИСТЕРИЯТА СЕ ЦЕЛИ ТОТАЛНА ПОДМЯНА НА ДЕФИНИЦИЯТА ЗА РЕАЛНОСТ И ИСТИНА.
  • 9 I'm not a robot

    14 0 Отговор
    Юдеомасоните са почти сигурно луциферианци,те искат да станат богове и се мислят за такива,а някои са откровени сатанисти.Всички те са гностици и мислят, че Бог е объркал и те могат да подобрят Неговото дело чрез евгениката и биогенетика.Най важните дискусии за живота, смъртта и здравето на човечеството са именно в ръцете на тези които се мислят за избрани.
  • 10 абг

    16 0 Отговор
    Вчера казаха, че е безумно да се твърди, че вируса е изкуствено създаден, днес да се разследвало. До преди няколко дена астра само за младите овце, днес само за старите. Целта е стадото съвсем да се обърка и после да бъде предложено решение за да може и все още непокорните овце да бъдат закарани там където трябва.
  • 11 5384

    14 0 Отговор
    СЗО е най - голямата мафия.
  • 12 ****

    4 1 Отговор
    Тези защо не изследват прилепите дали са носители на заразата,а само разтягат локуми и чухме какви ли не версии,и по всяка вероятнос прикриват сащ,и се опитват да прихвърлят вината на Китай. С това се цели да се навреди на китайската икономика,а всички знаят защо,за да не изпреварят сащ.
  • 13 абг

    7 0 Отговор
    А истината е една, SARS-Cov2 e направен в лаборатория, но е като всички други корона вируси - напълно безопасен. Целта е да се обвини някакъв нов щам от един от двата най-разпространени вируси на Земята, че причинява дадено заболяване за да се вземат мерки. Това се "доказва" с PCR тест, който не е тест и е положителен при какъвто и да е корона вирус, а във всеки момент 30% от хората имат в себе си корона вирус. Ако можеше да редуцират няколко милиарда човека с вирус, сега най-вероятно нямаше да пишем тук, но това е невъзможно, противоречи на законите на Природата, може да стане единствено с бактерия, но тя рано или средно рано, ще достигне и тези които са я пуснали, а те не щът да мрът. Хората умират от Инфлуенца и от стрес, понеже под силен стрес имунната система спира да работи напълно и бактериите в дихателните пътища, които са постоянно там, започват да се размножават безконтролно и се получава пневмония. Останалите жертви на жестокият вирус се запълват от инфаркти, инсулти и тежки черепно-мозъчни травми.
  • 14 111

    11 0 Отговор
    А досега какво разследвахте, дали не е пуснат от извънземни ли?
  • 15 Лелее

    9 0 Отговор
    Браво , “отчете” дейност ....
    Всяка седмица “проверяват” ...
    Командироват се на ядене , пиене и тия три неща , после даже нов доклад не пишат !
    Сменят само датата и заглавието на този от предната седмица , и взимат едни 30 хил. Евра ...
  • 16 Рошко

    11 0 Отговор
    Трябва вас да разследват за фалшиво създадената "пандемия" те повече хора разбоюяхте и уморихте с локдсуни и медии отколкото самия вирус
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 БАЙ Х@Й‼

    4 0 Отговор
    Този много добре помни КАК и ЗАЩО " внезапно почина " един негов "много добър приятел" ‼‼‼‼
  • 19 БАЙ Х@Й‼

    4 0 Отговор
    Генералният директор на СЗО Тедрос Гебрейсус:
    "Дълбоко съм опечален от внезапната смърт на моя приетел и колега Питър Салама. Съболезнования на семейството, колегите и приятелите на Питър" Това написа д-р Гебрейсус‼‼‼
    Салама, лекар-епидемиолог по образование, се присъдени към екипа на СЗО през 2016 година. Преди това е работил в Детския фонд на ООН, в "Лекари без граници и в Concern Worldwide, където е изпълнявал мисии в редица африкански и азиатски страни. ‼‼‼ И започна ПЛАНдемията - който иска нека провери датите ‼‼‼
  • 20 istinata

    8 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Шефът на СЗО: Да се разследва дали коронавирусът не е изпуснат от лаборатория!
    Тоя продължава да разиграва театър ,много пошло представление с неадекватни актьори ,всички мислещи хора вече знаят истината .
  • 21 ivan

    5 0 Отговор
    хаахах един прилеп зарази цялата планета,по голяма глупост не бях 4увал,но най важното е,4е ковид-19 о6те не е изолиран само ,4е излизат нови 6тамове и най интересното е ,4е грипа напълно из4езна ве4е няма,някак си от само себе си из4езна това е световен феномен