Last news in Fakti

25 Април, 2021 17:43 2 203 8

Германия планира да облекчи ограниченията за ваксинираните

  • германия-
  • коронавирус-
  • ваксинирани-
  • ваксини-
  • ангела меркел

Предложението ще бъде обсъдено на среща в понеделник

Германия планира да облекчи ограниченията за ваксинираните - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Германия планира облекчаване на коронавирусните ограничения за ваксинираните, сочи проектодокумент на правителството, цитиран от Франс Прес. Предложението ще бъде обсъдено на среща в понеделник между канцлера Ангела Меркел и регионалните премиери, предаде БНР.

То предвижда хората, които са ваксинирани, да не бъдат задължени да показват негативен тест, за да влизат в магазини, да отидат на фризьор или да посещават определени събития, няма да бъдат карантинирани и на влизане в страната, освен ако не идват от високорисков регион, като Индия. Правилата за социална дистанция и носене на маски ще важат за всички.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😷😷😷

    37 2 Отговор
    Сегрегацията да започне сега! Идиоти!
  • 2 хъхъ

    42 4 Отговор
    Да слагат жълти звезди на тези, които нямат ваксина.
    Нацистка държава.

    Коментиран от #7

  • 3 Рошко

    30 4 Отговор
    Сбогом свобода да приветсваме модерното робство и началото на новия световен ред
  • 4 Ваксиниран = СТЕРИЛЕН? ;)

    26 3 Отговор
    Хитлер е рожба на същите идеолози, които правят това сега. Дирижирани войни, дирижирани пандемии с лабораторни грипчета...
  • 5 123

    23 2 Отговор
    Държавата извива ръцете на хората да се тровят с ваксини.
  • 6 †††

    16 1 Отговор
    Държавите се управляват от слуги на Сатаната.
  • 7 Demonaz

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    Либерална държава. Мулти-култи не благодаря!
  • 8 София

    4 0 Отговор
    Има една подробност на която би трябвало да се обърне внимание. За да се ваксинира един човек, първо трябва да подаде "молба " почти навсякъде молбата се подава онлайн, това е един договор който се сключва между две страни а ваксинирането е право - тоест имаш право и да не го бъркате със задължение. Така че ако не не искате да участвате в този експеримент, просто не подавайте молба - самата дума " молба " означава че вие се молите за нещо а не някой друг а в този случай ви задължават да направите нещо но за да го направите трябва да направите молба - нещата куцат отвсякъде!!! Фармацефтичните кампании предупреждават че не се знае дали ваксината ще даде имунитет и какви ще са последствията във времето ( след 5- 10 години). Всичко е казано, трябва само да четете официални документи. Не позволявайте да ви манипулират, защото ако болшинството приеме да се ваксинира , то тогава ще стане наистина задължително а за сега могат да плашат гаргите.