5 Май, 2021 13:20 1 492 1

В Китай са поставени близо 280 млн. дози ваксина срещу COVID-19

  • китай-
  • ваксина-
  • ухан-
  • коронавирус

Във вторник е нямало нови смъртни случаи, свързани с COVID-19, съобщиха от Националната здравна комисия

В Китай са поставени близо 280 млн. дози ваксина срещу COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

До понеделник в Китай са били поставени около 279,90 милиона дози ваксини срещу COVID-19, съобщиха вчера от Националната здравна комисия, цитирана от Радио Китай.

В същото време в континенталната част на Китай във вторник са регистрирани седем нови случая на заразени с COVID-19, всички пристигащи от чужбина. Два от тях са в провинция Съчуан и по един Тиендзин, Вътрешна Монголия, Шандун, Гуангдун и Гуанси.

В Шанхай има шест случая на пристигнали от чужбина със съмнения, че са заразени, и в момента те са под карантина и медицинско наблюдение.

Във вторник е нямало нови смъртни случаи, свързани с COVID-19, съобщиха от комисията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малейиии

    4 1 Отговор
    тия процентно са по - зле и от нас!