Last news in Fakti

6 Май, 2021 14:39 1 864 3

ЕС препоръчва постепенно премахване на ограниченията за пътувания от Израел

  • израел-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • европейски съюз

В списъка попадат още Австралия, Нова Зеландия, Руанда, Сингапур, Южна Корея и Тайланд

ЕС препоръчва постепенно премахване на ограниченията за пътувания от Израел - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Съветът на ЕС прие днес препоръка за постепенно отпадане на ограниченията за пътуванията по несъществени поводи от Израел.

В съобщение на Съвета се отбелязва, че държавите от ЕС имат правото да премахнат ограниченията за страните от списъка на "сигурните" от епидемична гледна точка държави, но не и за държави извън този списък.

В списъка попадат още Австралия, Нова Зеландия, Руанда, Сингапур, Южна Корея и Тайланд. Съветът на ЕС преразглежда съдържанието на списъка на всеки две седмици, предаде БТА.

Уточнява се, че изискванията за включване в списъка са свързани с развитието на епидемията в отделните държави по света и достоверността на предоставяните данни.

Съветът на ЕС настоява всички решения в тази посока да бъдат взимани съгласувано.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TOTO

    3 1 Отговор
    ЕВРОПА КАЗА
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.