Last news in Fakti

18 Май, 2021 23:00 2 236 24

Антъни Фаучи: Всички деца вероятно ще имат право на ваксина до 2022 година

  • антъни фаучи-
  • коронавирус-
  • ваксина-
  • пандемия

Няколко компании са в процес на проучвания за намаляване на дозата и ефекта на ваксините върху деца от всички възрасти

Антъни Фаучи: Всички деца вероятно ще имат право на ваксина до 2022 година - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Главният медицински съветник на Белия дом д-р Антъни Фаучи заяви във вторник, че очаква децата от всяка една възраст да имат право на ваксини срещу Covid-19 до първото тримесечие на 2022 година.

Д-р Фаучи отбеляза, че няколко компании са в процес на проучвания за намаляване на дозата и ефекта на ваксините върху деца от всички възрасти, като изрази надежда, че ще бъде на разположение още в края на тази година "достатъчно информация относно безопасността и имуногенността, за да могат да ваксинират деца на всяка възраст".

Междувременно Центровете за контрол на заболяванията (CDC) в САЩ съобщиха, че над 600 000 деца на възраст от 12 до 15 години са получили първа доза от коронавирусна ваксина за по-малко от една седмица, откакто Федералната агенция по лекарствата (FDA) разреши прилагането на ваксината на Pfizer за тази възрастова група, като общо над 4,1 млн. юноши на възраст между 12 и 17 вече са ваксинирани.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йосиффф

    59 2 Отговор
    Този изрод когато и да пукне все е късно.Слуга на Сатаната.
  • 2 нашия

    47 3 Отговор
    този трябва да е прив на трибунала в Хага -след него останалите
  • 3 КОТарАК

    45 2 Отговор
    ако някоя куха лейка още си мисли , че ваксината е безопасна , да намери интервю на самият Бил Гейтс по въпроса...там той казва изрични че НЕ Е безопасна
  • 4 2633

    33 2 Отговор
    Не.Просто забрави д-р Менгеле.
  • 5 Врачка

    26 1 Отговор
    Едно време разправяха ,че Виетнамското население има право на “Агент Ориндж” е името на хербицид-дефолиант, използван от армията на САЩ по време на Виетнамската война

    Коментиран от #7

  • 6 на война сме

    41 2 Отговор
    Прочетете в afera точка bg материала на д-р Мангъров. Ще ви настръхне косата какво ни готвят. Реално сме във война за нашето оцеляване.
  • 7 ЕС Натовец

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Врачка":

    Какво съвпадение и при мене бидоните са оранжеви.
  • 8 Майна

    31 1 Отговор
    Информация, публикувана на Министерството на здравеопазването на щата Кънектикът за ваксината Модерна е отбелязано ,че съдържа SM-102 ..,,Според производителя, „Cayman Chemical Company“, при подаването им до Администрацията по безопасност и здраве при работа (OSHA), този химикал „причинява фатална остра токсичност при контакт с кожата„.

    В същото това подаване до OSHA производителят заявява, че SM-102 „причинява увреждане на централната нервна система, бъбреците, черния дроб и дихателната система чрез продължителното или многократно излагане.„ Представете си това е вкарано в кръвта ви и със всяко едно вдишване, всеки удар на сърцето тази отова циркулира многократно в ТЯЛОТО ВИ
  • 9 Жоао

    36 1 Отговор
    Банда сатанисти.един италиянски кардинал преди няколко дни разкри целият им пъклен план. Карло мария вигано се казва има клип преведен на английски.видях го в ютубата.

    Коментиран от #15

  • 10 Майна

    35 1 Отговор
    В опаковките на ваксините няма описание на съставки , а бели листове..Това е умишлено укриване на информация...Подписвайки декларацията за информирано съгласие вие знаете ли какво се вкарва в тялото ви??? ТОВА СЕ НАРИЧА ГЛУПОСТ И БЕЗОТГОВОРНОСТ .....ТЕ ВИ КАРАТ ДА ПОДПИШИТЕ, ЧЕ НЕ НОСЯТНИКАКВА ОТГОВОРНОСТ
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ха ха ха

    25 1 Отговор
    Презентация, дадена на 7 декември 1994 г. от д-р Робърт Уилнър - Смъртоносна измама: доказателството, че сексът и ХИВ абсолютно не причиняват СПИН.

    За да докаже своята теза, д-р Уилнър си инжектира на живо камера с кръв от заразено с ХИВ лице, за да покаже, че тя е безвредна. Та същият той казва:

    "Говорим за най-ужасния скандал и измама, извършван някога, не само в името на „науката“, но и в човечеството и цялата история.

    Хитлер би завидял на работата, извършвана от членовете на Националния здравен институт и дори от медиите, особено в тази страна /САЩ/.

    И ще изложа лъжата на хората от NIH, особено на Гало, Фаучи, Хаселтин и Есекс, както и на останалите негодници от най-лошия ред.

    Престъпници, виновни за явен геноцид над хората! Защото съзнателно са пускали смъртоносни лекарства. Имам абсолютните доказателства!
  • 13 ха ха ха

    20 1 Отговор
    За пореден път дават на хората отрова, но не им стига само на нас, искат и децата ни!


    За да докаже своята теза, д-р Уилнър си инжектира на живо камера с кръв от заразено с ХИВ лице, за да покаже, че тя е безвредна.

  • 14 5724

    6 1 Отговор
    Мале мале....
  • 15 нашия

    20 2 Отговор

    До коментар #9 от "Жоао":

    не е от преди няколко дни преди почти година и нещо го каза човека и след това продължи да го обяснява ,но няма кой да го чуе....защото не го дават по ТЕЛЕВИЗОРА-дали ние хората не сме си виновни сами за това което ни се случва се питам
  • 16 Отвратен

    21 2 Отговор
    Така е при геноцида, не подбират нито по пол, нито по възраст!
  • 17 Хари

    14 3 Отговор
    Ваксинирай всички деца в щатите, за нашите не мисли.

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 нашия

    15 2 Отговор

    До коментар #17 от "Хари":

    такива като него не се интересуват чии са децата кара наред....те атакуват по целия свят не го ли разбрахте
  • 20 “Ще имат право”

    5 0 Отговор
    Или ще бъдат задължени? Пак биете по тъч линията, факти! Лицемерието няма граници.
  • 21 Костова

    1 0 Отговор
    Ясно е, че ваксините да деца по принцип трябва да бъдат с намалени дози. Но защо и с намален ефект? Какъв е смисълът да се тровят децата с химия, която и ще бъде неефективна срещу вируса? Изясни се, че децата не са толкова интересни за короновируса. Той рядко избира да се засели в тях. И ако го направи, не им застрашава живота.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 не ме трийте

    2 0 Отговор
    фаучи- синът на търговката на индийски деца баба тереза - не казвам майка по понятни причини -доказано че еснабдявала ватикана и фондацията на клинтъница с деца, не елекувала в болниците, оставяла е хората да умират в мъка, за да изкупили граховете си, елементарна търговка и сатаниска...
    международен трибунал съди фаучи и сие за геноцид над човечеството, събудете се!
  • 24 tato

    0 0 Отговор
    ааххааа Вие сега ги лишавате от право на ваксина, НО понеже се грижите за децата ще направите и непосилното за да им набиете васкина и да ги КАСТРИРАТЕ. Евала