21 Май, 2021 13:44 2 407 1

Първият свободен от коронавирус окръг

  • кипър-
  • пафос-
  • коронавирус-
  • пандемия

Общият брой на новите случаи в Кипър спадна до двуцифрено число

Първият свободен от коронавирус окръг - 1
Снимка: Shutterstock

За първи път от много месеци насам в кипърския окръг Пафос вчера не беше регистриран нито един нов случай на коронавирус, съобщава кипърският вестник "Филелефтерос", предаде БТА.

Според данните на кипърското министерство на здравеопазването вчера в окръга са били направени 4172 бързи антигенни теста, при които не е установена нито една положителна проба. През последните дни в окръг Пафос дневните случаи се броят на пръстите на едната ръка.

Вчерашният ден беше и първият от доста време насам, в който общият брой на новите случаи в Република Кипър спадна до двуцифрено число - 35. По-конкретно в столичния окръг Никозия са установени 12 случая, като положителни са били 0,09 процента от пробите. В Лимасол случаите са също 12, а процентът на положителните е 0,13. В Ларнака новозаразените са 7 с 0,15 процента положителни проби, а в окръг Фамагуста новите случаи са 4, а положителните проби - 0,17 процента.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😷😷😷

    11 3 Отговор
    Дойде сезона и го освободиха , наесен пак!