Last news in Fakti

23 Май, 2021 18:13 2 246 32

Над 5 милиона заразени в Русия

  • русия-
  • заразени-
  • пандемия-
  • коронавирус-
  • москва-
  • вирус

Русия се нарежда на шесто място в света по брой заразени

Над 5 милиона заразени в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Броят на официално регистрираните заразени с новия коронавирус през изминалото денонощие в Русия е 8 951 души, с което общият брой на заразените от началото на епидемията в страната достигна 5 001 505 души, съобщиха от руския оперативен щаб за борба с коронавируса, цитирани от ТАСС.

Още 7 297 души са се възстановили през последните 24 часа, с което от началото на епидемията са се възстановили общо 4 617 762 души. В момента 265 261 души продължават лечението си в Русия, предаде News.bg.

Броят на починалите през последното денонощие е 357 души, докато вчера те бяха 386 души. С това общо 118 482 души са починали от началото на епидемията в Русия. Условната смъртност (окончателната може да се определи едва след края на епидемията) остава на ниво от 2,37%, следва от данните на щаба. Русия се нарежда на шесто място в света по брой заразени по време на пандемията след САЩ, Индия, Бразилия, Франция и Турция, докато по брой починали се нарежда на седмо място след САЩ, Бразилия, Индия, Мексико, Великобритания и Италия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дмитрий

    18 13 Отговор
    Що не се ваксинират със спутника.Нали уж ставала....

    Коментиран от #4

  • 2 Мария Атанасова? Започвай от първите,

    9 4 Отговор
    Не от 6тия!!избирателно поднасяш информацията??
  • 3 Tazrony

    14 2 Отговор
    Пропускате да споменете факта, че това е общия брой от началото на пандемията, а в момента активните случаи са 265,000 и Русия се нарежда на 9 място след Америка, Великобритания, Индия, Бразилия, Франция, Иран, Аржентина, Италия.
  • 4 Хахаха

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "Дмитрий":

    Защото я имат. И не бързат. Непукисти сме. Всичко имат за справяне с болестта. Знаят, че няма да мрат по стълбите пред болницата.
  • 5 Хахаха

    7 3 Отговор
    Те своите ваксини не щат, камо ли тия, които са тук. Ужасяват се, когато разбират, че някой си бие вашите ваксини.

    Коментиран от #9

  • 6 Спас

    5 5 Отговор
    Къде е спутника?
  • 7 47 000000 са чайници те

    6 9 Отговор
    5 000000 са болни от спин
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Стапче

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха":

    руски ороде , кажи в коя комуналка по морето си да дода да та удуша!!!

    Коментиран от #15

  • 10 Колю

    3 9 Отговор
    канете ги на морето тия спинозни ковид 19 приносители.съвеЦката ваксина най-смъртоносна и никой я неще, дори съвеЦкий изтърсак!!
  • 11 Гошо

    7 1 Отговор
    Навсякъде другаде здрави само в Русия болни Даже са на 6то място

    Коментиран от #14

  • 12 Косе Босе

    10 11 Отговор
    Какво става "ушанки"
    Маи пак глътнахте бастуна!!! Страната "откривател"на ваксината рекордьор по всичко???Щом пишат за 5000000души,умножавате X 3 и получавате реалното.Там е в сила соц.стакмистиката!Те по всичко са първенци.Прочетете им "болшая енциклопедия"и ще се уверите.Тръгнали да изнасят ваксината за чужбина,а собственият им народ мре?Что Ета?
    -ета пропаганда!Хайде Българските матросовци да заминават на обмяна на идеи,и м-у другото да си ударят по някоя и друга ваксина,както и да си донесат армаганчета за ваксиниране на роднини и съпартийци.И да не забравите и червените вратовръзки,няма да е морално ,а да купете си и някои руски телевизор за да не пропускате "говорит Москва","говорит ВОВА"и др.Тъкмо ще сте в тон и със богатата руска стъкмистика .

    Коментиран от #13, #20, #32

  • 13 Гошо

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Косе Босе":

    ти прочете ли до края , че коментара ти хич го няма по отношение на статията а само на заглавието си го докарал Ама чети до края бе първосигналник

    Коментиран от #17

  • 14 гошко

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гошо":

    гошко, руско адвокатче!!
  • 15 Хахаха

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Стапче":

    Ти фашист ли си? Ако си, ще ти кажа.

    Коментиран от #16

  • 16 Стапче

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Хахаха":

    Ти комунист ли си , ако да казвай!!

    Коментиран от #18

  • 17 Косе Босе

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "Гошо":

    Гошо!Гошо!
    Ако това което съм написал е извън статията,то прочита ти е на руски и няма как да разбереш нищо!Ако си го беше признал,щях да ти преведа мнението си на Руски,и сигурно щях да те извиня.Обичам да превеждам и на Руски защото той е Българският даден на руснаците да се образоват и контактуват със света,иначе още щяха да си говорят на "бурлашки",тогава да коментираме твоят "амбразура"от която изпълзя ,но понеже не е тема,ще пожалим участниците в дискусията/ако знаеш за какво намеквам/!Що се отнася до първосигналното,за това нещо,трябва да питаш баща си ,защото мисля че той е действал първосигнално за да се пръкнеш като "Матросовец"!!!Просто следствието е продължение на "първосигналната причина"

    Коментиран от #19

  • 18 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Стапче":

    А ти си г.лу пак. Можеш да не го казваш, и без това се вижда.

    Коментиран от #26

  • 19 Хммм

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Косе Босе":

    Не знаех, че теглещите кораби по реките са ползвали език по-различен от другите руснаци, като се изключат диалектите и думите паразити за отделните прослойки. Императорският двор, дворяните, помешчиците първо са научавали френски, на който да общуват. Руският е бил за простолюдието. Интересно е да кажете прекрасният поет Пушкин на колко години проговаря на руски? Темата е сложна и "совите не са това, което са"! Не е редно да се самоизтъкваме със знания, защото винаги има някой, който знае повече от нас...

    Коментиран от #21, #25

  • 20 Гошо

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Косе Босе":

    "Руcия ce нaрeждa нa шecтo мяcтo в cвeтa пo брoй зaрaзeни пo врeмe нa пaндeмиятa cлeд CAЩ, Индия, Брaзилия, Фрaнция и Турция, дoкaтo пo брoй пoчинaли ce нaрeждa нa ceдмo мяcтo cлeд CAЩ, Брaзилия, Индия, Мeкcикo, Вeликoбритaния и Итaлия."
    Друг цитат трябва ли бе първосигналник празноглав

    Коментиран от #24

  • 21 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Хммм":

    Пушкин проговори на руски точно от тогава, когато се научи да говори въобще. Бавачката му, Арина Родионовна, не е знаела френски.
  • 22 ARGON

    3 1 Отговор
    Ковид-лъжи и пропаганда за баламосване на публиката. Еврейските медии плашат гоите за да се набоцкат с отровните ваксини.
  • 23 Пешо

    0 0 Отговор
    Малките страни по-бързо ще добият кол.имунитет.
  • 24 Косе Босе

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Гошо":

    Темата е "Над 5,000,000 заразени в Русия"Това съм коментирал,а ти какво си разбрал"първосигнално" си е твоя работа "другарю Матросов"
  • 25 Косе Босе

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "Хммм":

    Всички Руснаци ползват Българската азбука,и за това трябва да ни са благодарни,както и ние сме им благодарни за освобождението ни!А на какви езици са говорили тяхната аристокрация и интелигенция е отделен въпрос.Самият факт че са избирали Френският за да се доказват че са от "елита"говори само за комплекси.Между другото само една комплесарска нация би искала във всичко да е първа,включително фалшифицирайки чуждите достижения за да си преписвате полагащата слава.Този комплекс скоро няма да го изживеят,поне докато още живеят с комунистическото си минало.Някои неща стават по бързият
    начин,други по бавният,въпрос на избор-но резултатът е един и същ.
    Благодаря ти че взе отношение по темата!!!

    Коментиран от #28

  • 26 Стапче

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Хахаха":

    азиатски алкохолик, казвай в коя комуналка си дур.к, да ти покажа българска гостоприемност..!!Знaчи ceдиш в кoмунaлкaтa нa мoрeтo и плюeш дoмaкинитe cи в нeтa и славиш Империята на Злото - нямa пo-бeзoчливо и нaгло cъщecтво oт теб!!!!Азиатската арогантност,
    като нaциoнaлнa ocoбeнocт, cи я носете дoмa у Мухocр@нcк.
  • 27 цербер

    0 0 Отговор
    Над 5 милиона души са заразени в Русия.
  • 28 Хммм

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Косе Босе":

    Изтъквате поредното доказателство, че руският народ е бил предаван от онези по върховете(както и българския). Но надявам се, че понастоящем върховете са се опомнили както Пушкин, който е бил наричан Французина и е създал първите си стихове на френски, които нямат успех. След време той и другите съвременни му поети се нахвърлят да пишат на неразработения руски език и създава, както знаем,блестящи произведения. Русите отлично знаят, че азбуката и православието са получили от нас! Те само ни демонстрираха, че ако ние можем да приемем преиначаването на историята, то те самите могат да пренапишат по неудобен за нас начин исторически фрагменти и че никой от така наречените ни съюзници няма да се възпротиви. Те ни показаха, че умеят да играят играта, но май няма кой да се усети!
  • 29 Мария Атанасова Напиши подробно за

    1 0 Отговор
    Тези преди 6то място, какво е положението там?? Заразени, починали, те са по Страшни, 6или 9 са много назад в списъка!!! Пиши за Отличниците, Първенците, и ния трябва да сме там!!

    Коментиран от #31

  • 30 РЗС

    0 1 Отговор
    Като знам къв див комунизъм и диктатура е в Русия, скоро на Путин ще му писне и всички в Русия ще бъдат експресно ваксинирани за едно денонощие, и желаещи и нежелаещи. Само гледайте
  • 31 Рико

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мария Атанасова Напиши подробно за":

    Не злорадствам върху смъртта на хора, но не забравяй,че всичко в Русия идва със закъснение. Следи тренда. В Русия още не станало страшно,да вземат мерки, защото ще стане.
  • 32 Магелан

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Косе Босе":

    Стахотен коментар приятел за страна ставай агромная.Па рускаму .Всю рускаю лусче.😀😀😀😀😀😀