Last news in Fakti

27 Май, 2021 13:39 1 600 10

Жена спечели 1 млн. долара от лотарията за ваксинирани срещу COVID-19

  • коронавирус-
  • ваксина-
  • лотария-
  • сащ

След обявяването на лотарията броят на получилите първа доза ваксина срещу COVID-19 в Охайо се е увеличил с 33 процента през първата седмица

Жена спечели 1 млн. долара от лотарията за ваксинирани срещу COVID-19  - 1
Снимка: shutterstock

Абигейл Бугенски от щата Охайо спечели един милион долара в организираната по инициатива на губернатора Майк Диуайн лотария за ваксинирани срещу новия коронавирус, съобщи Асошиейтед прес.

За участие в лотарията са се регистрирали 2,7 милиона души.

Ученикът Джузеф Костело спечели пълно финансиране на висшето образование в щатски универистет. Повече от 104 000 деца на възраст от 12 до 17 години са се включили в лотарията за стипендията.

Предстоят още четири тиража на лотарията. Тя се финансира от средства, получени от щата в рамките на федералния пакет мерки за стимулиране на икономиката в условията на пандемията.

След обявяването на лотарията броят на получилите първа доза ваксина срещу COVID-19 в Охайо се е увеличил с 33 процента през първата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СДС ваксиниран

    3 20 Отговор
    ахахаха анти-ваксърите са в нокаут вече. скоро няма да могат да излизат от тях.. камо ли да пускат бители от лотарията :)

    Коментиран от #5

  • 2 ДНК РНК

    13 2 Отговор
    СОVID-19 (SARS-CoV-2) нe e ВИРУC, зaщoтo нямa ДНК. Зaтoвa ce кaзвa КOРOНA-ВИРУC. Имa чacтичнo РНК и вcъщнocт e oгрoмнa oргaничнa мoлeкулa c нeуcтoйчив cтрoeж, кoeтo вoди дo бeзбрoй мутaции... Eфeктивнa вaкcинa нe мoжe дa ce cъздaдe зaрaди БEЗБРOЙНИТE му мутaнти. В прирoдaтa ca рeгиcтрирaни НAД 1700 кoрoнa-вируcи, нaй-мнoгo пo живoтнитe...
    Cпaceниeтo e здрaв и cилeн oргaнизъм, кoйтo НE E ТРOВEН OТ ДOКТOРИТE C ВCEВЪЗМOЖНИ ХAПЧEТA ЗA ЩЯЛO И НEЩЯЛO C ГOДИНИ.
    Човешкият организъм е една сложна система с големи възможности за саморегулиране, но за беда, ние непрекъснато нарушаваме баланса като боготворим докторите и се осланяме на фармацевтичната промишленост на която всъщност сме крайното звено.
  • 3 Тра-ла-ла

    4 4 Отговор
    Да е жива и здрава да си ги харчи!

    Коментиран от #6

  • 4 Дано доживее

    9 0 Отговор
    Да си ги похарчи!
    Че да не ги ползва някой роднина ,след тая ваксина!
  • 5 Ти гледай себе си

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "СДС ваксиниран":

    Може скоро да не излизаш никога вече, ако те копнат. !
  • 6 тинтири минтири

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тра-ла-ла":

    Може би ще е жива и ще си ги харчи... само че за здраве, а не със здраве.
  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 1 Отговор
    А,неваксинираните печелят ВРеме ,а времето е по ценно,то е Живот!Айде кротнете се да ви Мръдна по Чешки....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 dfu

    5 0 Отговор
    Аз съм против такива лотарии да се финансират от държавния бюджет - демек от всички! Парите да се взимат от желаещите да участват в лотарията. Да продават билетчета, като другите лотарии.