1 Юни, 2021 12:24 1 946 11

Китай: Версията за изпускането на COVID-19 от уханската лаборатория е безсрамен фарс!

  • китай-
  • ухан-
  • коронавирус-
  • пандемия

От година насам най-големите световни експерти по вирусология не успяват да дадат отговор, а служителите на ЦРУ получиха за това 90 дни

Китай: Версията за изпускането на COVID-19 от уханската лаборатория е безсрамен фарс! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Проучването на произхода на COVID-19 е повлияно от политиката, заяви неотдавна изпълнителният директор на спешните обекти при СЗО Майкъл Райън. С този си коментар той на практика отправи критика към опитите на американски политици да възкресят конспиративната теория за изтичането на вируса от лабораторията в Ухан

Проучване на произхода на COVID-19 е строго научен въпрос и това поставя въпроса дали служителите на американското разузнаване имат подобни професионални качества. От година насам най-големите световни експерти по вирусология не успяват да дадат отговор, а служителите на ЦРУ получиха за това 90 дни.

В интервю за медии професорът от Джорджтаунския университет Кавана посочи, че ако има някакъв начин, с който да се опетни името на Китай, Белият дом няма да се поколебае да го използва, тъй като гледа на Пекин като на своя „най-голям стратегически съперник“.

Но Китай не е Ирак, и няма да изпадне в ролята на близкоизточната държава. По-важното е обаче, да не бъде дискредитирана науката. А това, което в момента се случва с налагането на версията, че COVID-19 е изпуснат от уханската лаборатория, е просто един безсрамен фарс.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фактът

    11 9 Отговор
    Без да обиждате моля г-да комунисти. Дайте факти за твърдението си вместо обиди.
  • 2 Наркос

    8 10 Отговор
    За това ли масово носят маски от 10 години насам... Когато китайците признаят вина публично, значи си в паралелна вселена...
  • 3 замислям се

    25 2 Отговор
    Краварите сами си го казват , че няма да се поколебаят да дискредитират Китай. Което наистина навява на мисълта че те са го пуснали там.

    Коментиран от #4

  • 4 Той

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "замислям се":

    И аз така мисля!!!
  • 5 доган

    3 7 Отговор
    Ти да видиш, безсрамен е факта че не ви затриха заради вирусчето, не се правете на ощипана мома жълтурковци.
  • 6 mi6osp

    15 1 Отговор
    Защо ли САЩ са готови да разследват и проверяват навсякъде по света откъде е изпуснат covid 19, но забраняват проверките на своя територия? Защото ще се окаже, че covid 19 e covid 18.
  • 7 Наблюдател

    1 4 Отговор
    Не е фарс още по-малко безсрамен а Самата Истина! Безсрамни и нагли са китайците, а заради това ТЯХНО БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ изпуснато от мърлячите в лабораторията им вече измряха над 3 милиона хора по Света!!
  • 8 човек

    3 0 Отговор
    Никакъв фарс не е !тртябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството!Как не ги е срам ,че се и оправдават!Ако не са го пуснали точно те ,то са виновни за това че тръгна точно от тяхна територия.според мен това си е планирано и пуснато нарочно ,но виновни са не само китайците .Аз мисля че Америка трябва да е главния заподозрян.Фармацевтични компании,милиардери и тям подобна измет.
  • 9 ВИЗАНТИЯ

    1 4 Отговор
    Световни експерти няма, единствените експерти са от ЦРУ, а щом те казват така това е 100% вярно, американското разузнаване е най точното от всички разузнавателни агенции , камоли експертите от бедните държави

    Коментиран от #10

  • 10 mi6osp

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ВИЗАНТИЯ":

    Биологичното оръжие на Саддам в епруветката на Пауъл е едно от ярките доказателствата за верността на казаното от вас. Освен да събира разузнавателни данни, друга основна задача на разузнаването е да пуска димки, с които прикрива гафове на страната си.
  • 11 незнайко

    0 0 Отговор
    Не са го изпуснали китайците ! Американските военни които имаха учение до Ухан са тези които пуснаха вируса !!!