Last news in Fakti

27 Юли, 2021 08:10 14 509 2

САЩ с нови препоръки за пътуванията в някои страни

  • сащ-
  • коронавирус-
  • пандемия

Центровете за контрол и превенция на заболяванията изразяват загриженост и за нарастващия брой на инфекции в Израел, Западния бряг и Газа

САЩ с нови препоръки за пътуванията в някои страни - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американските центрове за контрол и превенция на заболявания и Държавният департамент препоръчват на американците да избягват пътуванията до Испания, Португалия, Кипър и Киргизстан заради нарастващия брой на случаите на коронавирус в тези страни, предаде Ройтерс. Те са включени в най-високата 4-та степен на епидемиологичен риск.

Преди седмица подобно предупреждение беше издадено за Обединеното кралство, а вчера и за Куба.

Центровете за контрол и превенция на заболяванията изразяват загриженост и за нарастващия брой на инфекции в Израел, Западния бряг и Газа. Те препоръчват неваксинираните пътници да избягват пътуването до тази част на света.

По-рано Белият дом заяви, че заради разпространението на Делта варианта на коронавируса и увеличаването на заболеваемостта от Covid-19 ще остави в сила всички ограничения за пътувания до Съединените щати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    4 0 Отговор
    Нещо за новото решение с тестовете !?!?!?!
  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    6 0 Отговор
    САЩ откриха , че 2020 са имали под 1'000 починали от грип ! При нормално над 15'000 годишно !!! КОйВИДял, видял !!!