Last news in Fakti

26 Октомври, 2015 08:00 1 139 1

Руската църква против чипса, ГМО и енергийните напитки

  • храни-
  • гмо-
  • църква-
  • русия

Руската църква се обяви против употребата на чипс, енергийни напитки и ГМО продукти от православните християни.

Това обяви заместник-директорът на синодалния отдел за връзките на църквите и обществото свещеник Роман Богдасаров, цитиран от Интерфакс.

Той посочи, че тези продукти са вредни, защото причиняват вреда не само на човека, но и на неговото потомство.

В забранителния списък на руската църква влизат и различни трансгенни мазнини, алкохолни напитки с ниско качество и други. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    0 0 Отговор
    Дръжте тази посока и няма да сгрешите...а тук в България става все по страшно, както и в ЕС, ако не се вземат спешни мерки не, че сега не е страшно в това отношение..... Просто тук е една криворазбрана демокрация, а относно генофонда съвсем сте прави, а това си личи от многото болни, и то все по млади, бездетни, а най опасното е начина на мислене, който пишман демократите ни докараха в какво ли не отношение....... Запазете единицата на държавата тоест семействата да са здрави преди всичко морално, и тогава никакви проблеми не са пречка за решаване. Трябва да не се дава превес на корпорацииите, и то частните, защото такива беди могат да докарат на дадена държава, а и на човечеството, че......