Last news in Fakti

4 Март, 2016 09:56 2 198 0

Наско Сираков остава под лекарско наблюдение

  • наско сираков-
  • болница-
  • лекари

Той беше приет по спешност в болница, след като се почувствал зле

Наско Сираков остава под лекарско наблюдение - 1

Футболната легенда Наско Сираков остава под лекарско наблюдение. В четвъртък той беше приет по спешност в болницата "Света Анна", след като се почувствал зле в ранните часове на 3-ти март. Сираков се оплаквал от главоболие и виене на свят.

Доцент Росен Kaлпачки от "Света Анна" каза пред Нова телевизия, че Сираков е стабилизиран, но няколко дни той трябва да стои неподвижен и на спокойствие.

 Според лекарите симптомите, с които е приет Сираков, могат да се дължат на редица заболявания, някои от които сериозни и затова бившият футболен национал ще остане в лечебното заведение няколко дни.

 Към момента Наско Сираков е в добро състояние, контактен е и дори се шегувал със състоянието си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА