Last news in Fakti

22 Май, 2016 23:14 1 793 0

Концерт за Теди се състоя в МУ – Пловдив

  • теди-
  • сарком-
  • концерт

24-годишната Теди през 2008 година получава страшната диагноза Синовиален сарком

Концерт за Теди се състоя в МУ – Пловдив - 1

Благотворителен концерт за студентката от 5 курс Теодора Такева се състоя в Медицински университет - Пловдив. Залата беше препълнена от хора, които оказаха подкрепа на момичето.

24-годишната Теди през 2008 година получава страшната диагноза Синовиален сарком. Дълги години се бори с болестта. За съжаление, въпреки операциите и курсовете химиотерапия, през месец април 2016 година й откриват три нови тумора.

Концерт за Теди се състоя в МУ – Пловдив

Въпреки трудностите, които среща, Теди е мотивирана от личното си преживяване да стане добър лекар и да помага на хората в нужда. Тя е вече студент в 5-ти курс. Сега обаче тя се нуждае от помощта на повече хора. В момента е в Турция на скъпоструващо лъчелечение, след което е необходима операция на стойност 30 000 евро.

Концерт за Теди се състоя в МУ – Пловдив

На благотворителния концерт взеха участие Трио Сопрано, Орлин Павлов, Noname, Госпъл хора, Родопчани на гайдарите и танцовия ансамбъл Медик.

Концерт за Теди се състоя в МУ – Пловдив

Близките и приятелите на Теди се надяват с помощта на повече хора, да й дадем шанс да реализира мечтата си и да стане добър и съпричастен лекар.

Ето и начините, по които може да се помогне на момичето:

Теодора Василева Такева: ЦКБ АД КЛОН ПЛОВДИВ

IBAN: BG40 CECB 9790 14D6 829400

BIC: CECBBGSF - EURO

 

Теодора Василева Такева: ЦКБ АД КЛОН ПЛОВДИВ

IBAN: BG96 CECB 9790 10D6 829401

BIC: CECBBGSF - BG LEV


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА