Last news in Fakti

27 Януари, 2012 14:34 9 916 12

Вагинопластиката: Заразна мода

  • вагинопластика-
  • пластични хирурзи

Вагинопластиката става все по-популярна сред жените в съвременния свят. Дълго време жените са се обръщали към нея, когато са имали проблем със здравето, но напоследък това се превръща в мода и много здрави и млади жени се обръщат към пластичните хирурзи с надеждата да подобрят своя сексуален живот.

Процедурата представлява безкръвна операция, която смалява вагината и позволява на мускулите да си възвърнат тонуса, обясняват специалисти.

Според британски пластични хирурзи част от младите жени, обръщащи се към клиниките за такава процедура, страдат от депресия или са на медикаментозно лечение. Някои изследвания сочат, че популярността на подобни методи е стигнала до безпрецедентни нива, тъй като и мъже, и жени са изложени на повече порнографски образи в Интернет.

В България също се извършват подобни процедури и те набират популярност, съобщават от столична клиника, оборудвана със съвременна апаратура за подобни операции. След бума на силиконовите гърди, липосукцията и извайването на бедра се очаква ръст и на вагинопластиката.

Психолози предупреждават, че не е добре да мислим само за външния си вид и е по-добре да бъдем в мир със своя естествен вид,  но признават, че твърде малко хора откликват на призивите им.

Все пак този вид естетична лазерна гинекология е необходима при травми и тежки раждания, подчертават лекари. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asistentA

    1 0 Отговор
    Ako nqkoi misli da pravi takuv biznes w BG az moga da buda asistent
    P.S. shte pomagam bezplatno :P
  • 2 6767

    2 1 Отговор
    Така ще е като повечето жени
    са тип ку*рви и отдолу стават като кофи:)
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 ДАНИЕЛ НИКОЛОВ

    1 0 Отговор
    xa-xa
  • 4 вагИноексперт

    0 1 Отговор
    М-да,вагОнопластика!-ами,разбира се,
    когато един вагОн или една вагИна се
    експлоатират много активно,неразумно
    и непрестанно-идва време и за РЕМОНТ,
    естествено!
    И защо,по дяволите,да не е точно РЕМОНТ,
    а някаква си там нищо и никаква пластика....
  • 5 Ильо войвода

    0 1 Отговор
    Требва да подложа жената на такава операция, че е станала като ръкав на магьосник отдоло, бсичко може да скрие разбираши.
  • 6 иванчо

    1 1 Отговор
    Да си ремонтират деформираните миризливи кофички !
  • 7 Нема Бира

    1 0 Отговор
    Хмм.. ВАГ-инопластика!?! Това не е ли за рубрука автомобили

    Коментиран от #8

  • 8 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Нема Бира":

    @7 hahaha goliam smiah
  • 9 Трикракия Жоао

    0 0 Отговор
    Истината е че от много превземки,фасони,претенции и чакане да срещнат наивния милионер с визия на Брат Пит или Антонио Бандерас,и след като отнесат една дузина еднократни какалашки от запознанства по нета или заведения като Брилянтин,накрая 90% от жените си ходят перманентно незадоволени,и накрая млатят вибратора като луди,което съвсем ги отдалечава от реалноста,не вагинопластика им трябва,а мозъкопластика,защото всичко идва от онова горе в главата !
  • 10 Isis

    0 0 Отговор
    Странно, че всичките коментари са все от мъжкия пол.
    Работата е, че "оная работа" при жените иска да усеща как някой нея я усеща. А не, че просто някой я ч.ка. Второто води до едно физиологическо задоволяване и толкоз. Което за някои върши работа, но други ги "събаря" още повече.. Най-вече покрай всякаквите медии последните години, голяма част от човечеството придоби една много странна, изкривена и празна представа за секса и сексуалното общуване. Нищо чудно, че се прибягва до какви ли не средства и неща, за да се стимулира това хронично незадоволяване..ама цаката не е в това, нещо външно да те "поправи" ами се иска и доста будност и желание. И тъпото е, че е трудно да намериш насреща и още някой, който да иска същото... Липсва същинката на нещата в акта. Липсва усещането, защото е заменено с представи, преиграване и въображение вместо въпросното истинско отворено усещане...
  • 11 Ригор Мортис

    0 0 Отговор
    Isis, нещо бая си се напрегнал .......... Истината е , че ш..дата е един парадокс, подигравка с жената, виждаш едно красиво лице, страхотно тяло и изведнъж някъв лигав гол охлюв с нелицеприятен изглед, на всичкото отгоре в много случаи и бъкан с бактерии. А още по-големия парадокс е , че за този охлюв войни са се водили. Май май е голям абсурд този свят.
  • 12 The Bear

    0 0 Отговор
    Много добре го е коментирал @9 и допълнен от @10. Аз бих допълнил или дооформил изказването само, че с годините отношенията между двата пола много загрубяха, все по-голямата част жени подхождат чисто комерсиално към избора на постоянен партньор и поради глупостта си спят с по 100-тина мъже още преди да навършат 22-23 години, а после продължават по инерция в търсене на богатият и красив принц без опит в секса, който не трябва да се интересува от миналото им, а трябва да е възхитен и благодарен за вниманието на такава тъпа грозна застаряваща но специална кофа, която незнайно откъде знае толкова хубави номера в секса, който пък има като трета естествена нужда. Накратко - загуби се ексклузивността на секса като преживяване общо взето съпровождащо любовта или някакви там дори по-мимолетни чувства, а започна да се възприема като начесване на сърбеж, малко по-рядко от уринирането.....
    Рядко има жена с която да се почувстваш специално...