Last news in Fakti

31 Август, 2015 10:54 4 751 5

Умален модел разкри новото Volvo S90

  • volvo-
  • s90-
  • xc90-
  • v90

Китайският сайт Mogomodel.taobao.com публикува снимки на новото флагманско Volvo като модел в мащаб 1:43, с което на практика разкри външността на S90. Изображенията бяха свалени, но шведското издание Teknikens Värld ги пусна на страницата си.

Макар и с недобро качество, фотосите показват най-голямото Volvo в детайли. От Teknikens Värld твърдят, че умаленият модел не се различава по нищо от серийната версия на S90.



Предполага се, че новият шведски флагман ще дебютира в края на тази или в началото на следващата година. Стартът на продажбите е насрочен за 2016-а., а от Volvo сочат за основни конкуренти Audi A6, BMW 5er и Mercedes-Benz E-Klasse.



Новото S90 ще бъде построено на модулната платформа SPA, на която е базиран всъдеходът XC90, и ще се произвежда в град Дакинг в северната китайска провинция Хъйлундзян. Лимузината ще се оборудва с четирицилиндрови бензинови и дизелови турбодвигатели.

По традиция в семейството на 90-ките ще има и голямо комби. Разработката на универсала V90 бе потвърдено от ръководството на Volvo през декември миналата година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 1 Отговор
    Когато Mercedes срещна Audi..... И се получи това на снимките :-)
  • 2 чичо Пенчо

    0 1 Отговор
    По-скоро бих казал една по-добра КОПИРКА и леко осъвременяване на великият МУСТАНГ от едно време.......
  • 3 Иван Радев

    0 0 Отговор
    Всички елементи са си чисто волво. Дори овалната решетка (подобна на p1800s). А изнесената (пред фаровете) напред предница, както е в сегашната А-класа на МБ, е типично волво от поне 20 години
  • 4 Димитър

    0 0 Отговор
    Тази предница е почти непроменяна от десетки години, не знам къде виждате фордове, мерцедеси и аудита.....
  • 5 гост

    0 0 Отговор
    Провинцията се казва Хейлон(г)джиан, а града е Дачин(г)