Last news in Fakti

25 Септември, 2015 07:15 5 155 7

Идва GLC или новото GLK от Mercedes

  • mercedes glc-
  • sofia motor show
Кросоувъри, кросоувъри и кросоувъри - Mercedes ще представи голяма палитра от тях на Sofia Motor Show. Новост ще бъде и GLC - наследникът на GLK следващ новите имена на компанията, които леко започват да ни объркват. Моделът заимства вътрешността от C-class, а външно напомня за по-малкото си братче GLA.
Централната конзола помещава дисплей с големина 7 или 8.4 инча. Салонът може да се поръча с кожена или напа тапицерия. В зависимост от нивото на оборудване - базово, Exclusive или AMG-Line част от детайлите са алуминиеви, карбонови или дървени. Междуосието на GLC е увеличено със 118 мм спрямо GLK, поради което пространството в задната част е нараснало, като това води и до подобрено пътно поведение. Багажният обем е 550 литра, а при сгънати седалки нараства до 1600 литра. Базово моделът има много малка част от предлаганите системи за безопасност и подпомагане на шофьора.
При двигателите избора е сведен до един дизелов 2.2 литров с две нива на мощност - 165 и 200 конски сили за GLC220d и GLC250d един бензинов с 207 конски сили за GLC250, като всичките са с принудително пълнене. Въртящият момент е съответно 400, 500 и 350 за бензиновия двигател.
Скоростната кутия е 9G-TRONIC 9-степенна автоматична с лост и планки DIRECT SELECT за превключване на предавките от волана. Всички версии са със задвижване на четирите колела 4Matic. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мм84

    2 0 Отговор
    Много приличен автомобил. Според мен лично изглежда доста по-добре от конкурентите на Ауди и БМВ.
  • 2 Кобрата

    2 0 Отговор
    супер е Мерца
  • 3 трактори

    1 0 Отговор
    много е красивен
  • 4 656

    1 0 Отговор
    Искам искам искаааааааам
  • 5 Десислав Попов

    0 0 Отговор
    Доста стилно и доста по-добро от предния модел.Браво!!!
  • 6 асд

    0 0 Отговор
    Изпипан автомобил !
  • 7 оня същия

    0 0 Отговор
    много добре отвън ама ЗАЩО ПАК тоя гнусен таблет по средата на таблото?!?