Last news in Fakti

27 Юли, 2016 07:15 3 957 0

Тестовете на Porsche 911 GT2 продължават

  • porsche-
  • 911-
  • gt2

Най-очакваният модел от много време насам на германците от Porsche, все повече се приближава до поточната линия. Четворка тестови прототипи бе забелязана от фотографите на Autogespot на прохода Ферн Пас намиращ се в близост до германската граница в Тирол. Само преди седмица един от тези прототипи бе заснет да провежда тестовете си на Нюрбургринг, на които ясно се виждаха загретите до червено от турбокомпресорите изпускателни колектори. 

Моделът GT2 винаги се намирал високо в йерархията в Porsche и очакваме да защити подобаващо мястото си. Предполагаемата мощност е някъде между 600 и 700 конски сили - при Turbo S те са 580, но къде точно и най-запалените и свързани към марката не могат да предскажат. Слуховете за наличие на ръчна скоростна кутия заета от прясно излезлия, но разпродаден 911 R също обикалят из мрежата.

Предходното поколение 997 успя да постигне време от 7:18 на Нюрбургринг и очакваме това да слезе значително под него и да се доближи много по-близо до границата от 7 минути и съответно постижението на хиперспортният им връх 918 Spyder от 6:57. Пред него все още се намират само трудно възприемаемите за нормални машини на Radical.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА