Last news in Fakti

1 Март, 2022 11:38 8 399 13

Mazda 6 с 4.3-литров V8 и задно предаване (ВИДЕО)

  • mazda-
  • mazda 6-
  • lexus-
  • v8

Японският седан е получил двигател от Lexus

Mazda 6 с 4.3-литров V8 и задно предаване (ВИДЕО) - 1

Интересно видео от Китай набира сериозна популярност в интернет след като бе разпространено в различни автомобилни групи. На него се вижда черна Mazda 6 от 2016 година, която поне на пръв поглед изглежда съвсем стандартна и не се различава от многобройните други екземпляри по пътищата. Тази заблуда, обаче изчезва когато японският седан започва да върти задните си гуми на място, а звукът от двигателя издава част от промените, които колата е претърпяла.

Mazda 6 с 4.3-литров V8 и задно предаване (ВИДЕО)

Колата, която е пристигнала с 2.0-литров четирицилиндров бензинов двигател от завода е получила сериозен ъпгрейд в лицето на 4.3-литров бензинов осмак, взет директно от Lexus. Моторът е свален от Lexus LS430 и в заводски вид е достатъчен за 290 конски сили и 434 нютон метра. Не се споменава дали в конкретния случай е претърпял някакви промени, но по-скоро ще заложим на това, че такива има.

Mazda 6 с 4.3-литров V8 и задно предаване (ВИДЕО)

Поставянето на бензиновия осмак под капака съвсем не е било лесна работа. За целта са модифицирани коша, защитната стена, скоростната кутия, охладителната система, генерацията и резервоара. Цялото задно окачване е взето от Toyota Crown от 2008 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай онзи

    31 5 Отговор
    най-накрая да му сложат на това нещо под капака което да отговаря на визията...

    Коментиран от #3

  • 2 Ситрошен

    5 21 Отговор
    Тя затова не е изгнила, защото седи в гараж някой да се занимава с глупости. Такъв двигател на това кекаво купе.. Мале мале
  • 3 До бай тарльо

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "бай онзи":

    Имам такава 2.5 192 коня бензин, върви доста прилично и гори 8-9 на сто!! За атмосферен двигател е направо супер, и е надежден и безпроблемен за разлика от повечето турбо-миксери които са 90% от сегашните возила...
  • 4 7777777

    5 0 Отговор
    Топ е
  • 5 Японеца

    6 3 Отговор
    V8, 4.3l, a само 290к.с.! Резил, поне 330коня заслужава осмака!
  • 6 Шумоизолация кво е това нещо?

    5 8 Отговор
    Мазда да земат да си оправят ламарините и шумоизолацията, а за такива двг не са и чували😉😄😆

    Коментиран от #11

  • 7 Разбирачи

    10 4 Отговор
    Ако Мазда започнат да предлагат стокови 6ци с V8 и задно предаване, ще надминат бмв или мерцедес по продажби, защото такава агресивна визия те нямат. А колкото до шумоизолацията, според теб, защо не я подобряват толкова години? Може би, защото Мазда имат спортен нюх, а за това се изисква да чуваш повече двигателя, не е нужно да си гений да го разбереш! Миксерите и шумоизолираните дизели нали не се чуват, затва им слагат спортни генерацийки ...

    Коментиран от #8

  • 8 Хаахахаха

    3 8 Отговор

    До коментар #7 от "Разбирачи":

    Ахахахах да чува повече двигателя смяяяях.. Тъпо оправдание за страшно пестене на материал от 50 лв на лист ахахахаахахахха, Мазда са тенекиени консерви, нищо повече.

    Коментиран от #9

  • 9 Ъъъ

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Хаахахаха":

    Да, по-добре да тежи колкото танк, заради многото шумоизолация колата, едвам да я влачат нютонметрите, нали? Я ми дай пример за една напълно шумоизолирана спортна кола. Ама ще ти е много трудно, защото това е един от тунингите, които им правят, за олекотяване. Дерзай, мишок и си пий хапчетата, че много се смееш насаме нещо.

    Коментиран от #10

  • 10 Xaaxaxaxax

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ъъъ":

    Ще ти дам щом искаш - Сингер ! И слушай внимателно каква шумоизолация слагат, защо, колко струва и т.н. барем научиш нещо.
  • 11 До асматика...

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Шумоизолация кво е това нещо?":

    Кви ламарини, кве изолаций ве палячо!!! Ти да не си хамалин на строеж че толкова ги разбираш нещата бъйлоо...карай си жигулката и трай!!!
  • 12 тоз

    1 0 Отговор
    Колко е здрава една марка си личи на Льо Ман.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.