Last news in Fakti

12 Април, 2022 09:19 2 158 3

Новият сезон на "Луда надпревара" идва

  • .луда надпревара-
  • автомобили-
  • шоу
Новият сезон на "Луда надпревара" идва - 1

За онези, които все още не са чували за шоуто "Луда Надпревара", ще кажем, че това е автомобилно зрелище със собственоръчно направени автомобили, в което целта е да си последният останал на ход.

И тази година събитието се провежда под мотото "Спри агресията по пътищата, стани един от нас". Ако искате да сте от главните герои в тази зрелищна надпревара в контролирана среда можете да се запишете, като участник.

Тогава ще имате възможността да покажете как можете да избягвате брутални удари чрез майсторско шофиране. В надпреварата могат да се включат всички, които имат свидетелство за правоуправление и са запознати с правилата и регламента на "Луда надпревара".

Ако пък просто искате да видите ефектните сблъсъци, то следете програмата и отидете да видите "Луда надпревара" - едно шоу с много адреналин, предназначено основно за хора с "бензин в кръвта". Първото издание на новия сезон е насрочено за 14 и 15 май и ще се проведе в Костинброд. Вижте какво предстои и част от "гладиаторите".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    0 0 Отговор
    Познавам един участник. Верно са много луди 😀😀😀
  • 2 Тойота

    0 0 Отговор
    Поредната извpaтeнa xaмepиканска мода.
  • 3 Кози

    0 0 Отговор
    Какво за ги заварили тия тръби и винкели по колите, глеай че едвам набира. Азе изхвърлям от гоуфо сите седалки и вради и ставам като заек, ще ми дишат прахта само