Last news in Fakti

19 Юни, 2013 10:06 12 205 6

Запознайте се на живо с Infiniti Q50

  • infiniti-
  • q50-
  • салон
По време на Автомобилен салон София 2013 на щанда Infiniti в зала 1 на Интер Експо Център се състоя дългоочакваната премиера на изцяло новия модел от среден клас на марката – Q50. Показаният автомобил представлява хибриден вариант и е обозначен с индекс Q50 3.5 Hybrid.
 
Максималната му мощност е 364 к.с., а максималният въртящ момент - 546 Нм. Пиковият момент се предава и на четирите колела. Q50 3.5 Hybrid е нов претендент за водеща позиция в европейския клас на премиум седаните с хибридно задвижване.
 
Още от интересните подробности около модела са, че коефициентът на въздушно съпротивление на стилния седан е 0,26 - постижение, което се определя от специалистите като отлично. Моделът се предлага и с 2,2-литров двигател със 170 к.с., който е разработка на Daimler.
 
Infiniti Q50 3.5 Hybrid може да си види на живо на провеждащия се в момента автомобилен салон в столицата, който ще продължи до 23 юни. Обширна галерия от снимки от 21-вият Автомобилен салон София 2013 можете да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 2 Варненецът Варненски

    0 1 Отговор
    Уникална красота!
    И съвсем естествено идва от Лексъс! Перфектно съчетание от лукс и съвременна красота без ръбатоста на Субару Легъси 2012г.

    Коментиран от #3

  • 3 Парадокс

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Варненецът Варненски":

    Ъ? Отде иде, че не разбрах нещо
  • 4 Vladimir Todorov

    1 0 Отговор
    Не бъркайте марките. Лексус е марка на Тойота, а Инфинити е марка на Нисан. Изглежда много добре, но не съм почитател на японските автомобили.
  • 5 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    От хибридите икономическия ефект е отрицателен, защото струват повече, от колкото правят икономия. А когато автомобила достигне почтена възраст, неговото ъпдейтване за да продължи да служи вярно на бай българин например, е почти невъзможно и много скъпо. Тогава той става по-неикономичен дори от варианта си с чисто бензинов мотор... Надеждите на всички производители бяха, че с течение на времето и напредване на технологията това ще се промени, и ще има икономическа логика в хибридите, но засега това не се оправдава.

    Но пък да караш такъв автомобил е страшен кеф- ускорява безстепенно като електрокар, с нищо не усещаш някаква промяна в ускорението- всичко зависи само от крака ти... Чисто бензиновите не могат точно така. А българинът за единия кеф дава много пари, тъй че ще има продажби...
  • 6 Shmeker

    0 0 Отговор
    Уникална красота??? Всички инфинитита са ми едни такива еднакви.. Не мога да ти различавам направо.