Last news in Fakti

27 Април, 2023 15:35 1 858 4

Shelby показа първия си електромобил в чест на Карл Шелби

  • shelby-
  • mustang-
  • ford-
  • mustang mach-e

Тунингованият Mustang Mach-E GT няма да достигне до САЩ

Shelby показа първия си електромобил в чест на Карл Шелби - 1

Shelby е добре позната компания за феновете на Ford и в частност Mustang. Това са същите хора, които поставят суперчарджър или турбини на 5.0-литровия Mustang и го преобразяват в брутално изглеждаща машина с изключителна мощност. Същите тези хора сега се докоснаха до електрическия Mustang и представиха първия по рода си електромобил в историята на компанията.

Shelby Mustang Mach-E GT е запазен единствено за европейските клиенти, които според компанията са приобщили електромобилите много по-бързо от американците. Колата ще бъде произведена в лимитирана серия от 100 броя по случай 100-годишнината на основателя на компанията – Карл Шелби. Тунинг пакетът е достъпен за всички Mach-E GT произведени между 2021 година и 2023 година.

Отличителните елементи са главно карбоновите добавки като предния капак, предната решетка, предния сплитер и праговете, както и капачките на огледалата. Нови също така са и джантите, както и отличителните ленти по продължението на купето. От компанията са поставили и активна звукова система, която генерира звук в съответствие с „оборотите“ и скоростта с която колата се движи. Цената на пакета е 24 900 евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 4 Отговор
    Що за гавра е това?! Човека се върти в гроба сигурно!
  • 2 СЗО

    2 0 Отговор
    Жалка история.
  • 3 Един

    2 0 Отговор
    Ако беше жив Карол Шелби, със сигурност нямаше да хареса това!
  • 4 Теле

    0 0 Отговор
    Не знаех че Карл Шелби е бил електротехник