Last news in Fakti

17 Април, 2024 14:08 1 514 4

Ford Mustang празнува 60 години със специална версия

  • ford-
  • mustang-
  • годишнина

От нея ще бъдат направени точно 1965 броя

Ford Mustang празнува 60 години със специална версия - 1

Ford представи пакета 60th Anniversary, нова опция за оборудване на емблематичния Mustang, който отбелязва своята годишнина. Оборудването се фокусира предимно върху естетически подобрения, като включва 20-цолови джанти с класически дизайн с пет спици, напомнящ за моделите от 1965 г. Това намигване към миналото продължава с включването на елементи като емблемите 5.0 и страничните ивици, отдавайки почит на наследството на Mustang.

В предната част откриваме радиаторна решетка с ретро стил и сребристи елементи. Цветовите варианти за пакета за 60-годишнината са ограничени до бяло, червено или синьо с възможност за избор на червени или сребърни странични ивици. Вътре купувачите могат да избират между сив, червен или черен цвят на интериора, като всеки от тях има специална емблема 60th Anniversary на арматурното табло.

Под капака Mustang GT с пакет 60th Anniversary запазва 5,0-литров V8 двигател, който предава 480 конски сили към задните колела чрез 6-степенна механична или 10-степенна автоматична трансмисия. От модела ще бъдат направени точно 1965 бройки.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дребна МОСКОВСКА монета

    2 2 Отговор
    ...да се чудиш тези КЪДЕТО
    Спят в кашони ПОД мостовете
    Какви автомобили създават🤔🤔🤔

    Коментиран от #2

  • 2 Хохо Бохо

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дребна МОСКОВСКА монета":

    Силно казано автомобили. Като дългогодишен ползвател на американски автомобили се забелязва европейското влияние. От 2010 насам стават все по некачествени, с хиляди сервизни бюлетини за замяна включително и на двигатели. Новият мустанг е отчайващо грозен и некачествен. Определено вървят по лош път. 5.7 хеми двигателя и него успяха да го съсипят от пукнати глави до задрали двигатели поради липса на масло. Единственото читаво нещо днес е 4 литровият мотор на Тойота, всичко друго е леш, неспособна да изкара дори и гаранционният си пробег

    Коментиран от #3

  • 3 Бърн

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хохо Бохо":

    Купи си лада тогава
  • 4 Барбоса

    3 0 Отговор
    На 28.04 след 11:00 на площада в Дупница ще има честване на 60тата годишнина с концерт и събор на американски резачки. Очакваме ви :)