Last news in Fakti

24 Август, 2023 11:55 2 443 1

Audi сваля покривалото от новото Q8 през септември

  • audi-
  • q8-
  • rsq8-
  • sq8

Фейслифтът на модела ще бъде представен на 5-ти

Audi сваля покривалото от новото Q8 през септември - 1

Audi Q8 дебютира през 2017-та година, а от началото на тази година фотошпиони няколко пъти заснемаха тестови прототипи. Логичното след тези два факта е, че Audi ще представи фейслифт на купеобразния кросоувър и това бе потвърдено днес от германците. Обновеното Q8 ще дебютира на 5 септември, а до тогава от Audi споделиха кратка информация, която да подготви феновете за премиерата.

Както се очаква при подобно освежаване, новото Q8 ще получи минимални промени, които в конкретния случай ще се изразяват в обновени, по-тънки светлини, както и нови решетки на бронята. В същия стил ще са и промените в задната част, където светлините също ще получат нови графики, а дифузьорът на бронята ще бъде с променени форми.

Освен стандартното Q8, фейслифтът ще засегне и наточените SQ8 и RSQ8, като промените при тях вероятно ще са подобни. По отношение на задвижването и интериора не очакваме да видим особени новости, но от компанията споделят, че клиентите ще имат по-голям избор за персонализация и опции при конфигурирането.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахах

    1 5 Отговор
    нацитата затъват в руските степи дааа миси ркиии