Last news in Fakti

12 Декември, 2023 12:24 2 073 3

Фейслифтът на Renault Captur бе разкрит

  • renault-
  • captur-
  • clio

Обновленията са подобни с тези на Clio

Фейслифтът на Renault Captur бе разкрит - 1

Настоящото Renault Captur ще получи фейслифт в средата на своя жизнен път. Очаква се това да се случи в началото на 2024 г. Официалният дебют може да се състои на предстоящото автомобилно изложение в Женева през февруари. Промените са подобни с тези на Clio, както в естетически, така и в технологичен план. Това разбираме от скиците, публикувани на уебсайта на Световната организация за интелектуална собственост (WIPO), където малкият SUV може да се види от всички възможни ъгли.

Фейслифтът на Renault Captur бе разкрит

Всъщност Captur е основно преработен в предната си част, докато задната част претърпява само минимални промени. Най-голямата промяна в модела от 2024 г. ще бъде в предната част, с изцяло променена радиаторна решетка с триизмерен ефект. От друга страна, страничната и задната части остават почти идентични, като светлините отново са C-образни и се простират към горната част на багажника.

Фейслифтът на Renault Captur бе разкрит

Снимки на интериора на новото Renault Captur, няма но както и при Clio, очакваме цифрови 7-инчови екрани в базовата версия и 10-инчови дисплей пред водача в по-високите нива на оборудване, заедно със 7-инчов или 9,3-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система в зависимост от оборудването.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофтор

    3 11 Отговор
    Рено Коптор

    Коментиран от #2

  • 2 Не казвам

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кофтор":

    Ти карал ли си нов "Кофтор" или караш 25 годишен "Коптор"

    Коментиран от #3

  • 3 Кофтор

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Не казвам":

    карам Колеос, б888бил