Last news in Fakti

13 Декември, 2023 15:46 2 203 5

Инцидент с тестова Lancia разкри най-новия модел на италианците

  • lancia-
  • ypsilon-
  • инцидент-
  • peugeot

Ypsilon ще бъде представен през 2024-та

Инцидент с тестова Lancia разкри най-новия модел на италианците - 1

Само преди няколко дни видяхме първите снимки на новата Lancia Ypsilon, която както вече ви разказахме ще бъде преобразено Peugeot 208. Колата, която се появи на кадрите бе покрита изцяло с камуфлаж и на практика не разкриваше нищо от дизайна си. Сега, обаче, виждаме колата без никакъв камуфлаж, след нелеп инцидент с тестов прототип.

Вчера около 7:30 сутринта властите в Сошо, където се намира един от заводите на Stellantis са получили сигнал за автомобил във водата. Пристигналите на място пожарникари и водолази са установили, че в колата не е имало хора и са започнали операция по изтеглянето ѝ от водата.

Именно това е и моментът в който може да се види цялостният дизайн на колата, който без изненада можем да оприличим на този на вече познатото 208. Разлики изглежда ще има във фаровете и стоповете, както и в дизайна на джантите. Според местни медии, колата най-вероятно е открадната, но официална информация по въпроса все още няма.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 1 Отговор
    На първата снимки ми прилича на пежо.

    Коментиран от #2

  • 2 Няма Берое

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Всичко в Стелантис е някакво Пежо.

    Коментиран от #4

  • 3 Трите стрели от Торино

    1 2 Отговор
    приключиха след Капа…
  • 4 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Няма Берое":

    Не знаех, че пежо са купили ланчия. Това обеснява нещата.
  • 5 гост

    0 0 Отговор
    Пежо излязоха с този модел преди 4г., сега Ланчия го пуска отново, вероятно без промени, за да е по-евтино и да няма разход за развойна дейност освен фирмен дизайн. Докога ще я карат така производителите? Забележете например най-иновативната компания, Тесла, спрямо другите, пуска се обновление, но цената не се променя същественно. Тези пускат един и същ продукт, наливат огромни милиони в маркетинг и дилъри, а не в самия продукт и накрая клиента е прецакания защото хем плаща висока цена, хем е нещо старо отдолу. Трагично е виждането на водещите директори. Отворете ценовите листи, едно Пежо 3008 с предно е 80х.лв?!? Една електрическа Тесла модел 3 най-новото Хайленд пак толкова?!?