Last news in Fakti

19 Февруари, 2014 09:41 74 189 13

Вижте вторичната цена на колите от Ловеч

  • литекс моторс-
  • great wall-
  • voleex с10-
  • mobile.bg

 

След като Great Wall Motors, партньор на българската компания "Литекс Моторс" в производството на автомобили край град Ловеч, преустанови производството на компактния хечбек Great Wall Voleex С10 във всички заводи на марката по света, решихме да проверим как се продава малолитражката на вторичния пазар.
 
Най-актуалната подобна статистика може да се открие единствено в сайт номер 1 за автомобили в България mobile.bg. Направихме справка и в сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG.
 
От публикуваните обяви се вижда, че цената на употребявани екземпляри Great Wall Voleex С10 се движи от 10 500 лв. до 14 500 лв. Най-евтиният Great Wall Voleex С10 е с пробег 6 200 километра (вижте повече).
 
Най-скъпият е чисто нов, с нулев пробег и се продава в град Плевен (вижте повече). Всички предложения за излезли от магазините автомобили Voleex С10, които всъщност съвсем не са много, можете да разгледате ТУК. Още интересни екземпляри от автомобилите с щампа "Made in България", но с предаване 4х4 разгледайте на адрес bit.ly/1oQtv3A.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Славчо Димитров

    5 0 Отговор
    Не са лоши колички и на този етап се вижда, че си държат цената
  • 2 Teodor Todorov

    5 0 Отговор
    Ако правеха комби можеше да си купя.. иначе са добри.. по панаира в Пловдив ги оглеждах и са прилични за цената си..
  • 3 Иван Господинов

    1 6 Отговор
    Евтини са но не се лъжете че тая кола след 6-7 години ще можете да и намерите клиент . Купувате я нова карате докато държи и изхвърляте . Добре си направете сметката дали ще си избиете парите за 130-150 000км не мисля че биха издържали повече

    Коментиран от #4, #5

  • 4 гошо прупрунков

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Иван Господинов":

    колега моля д ами назовеш само една марка или модел която след 150 000 да се изхвърля,ми то тикото на деу кара милиони и пак не гори масло .мисля че волекс може да кара 500 000 км по германски пътища и да се продаде в българия после като много нов и запазен автомобил нов внос
  • 5 гошо прупрунков

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Иван Господинов":

    ниско бюджетната дачия се продава на 50 % от цената след 5/6 години а е грозно дърво ,така че ако ми предложат 5 годишен волекс за 7 ооо бих го взел
  • 6 ванката

    2 1 Отговор
    Че те цените на едногодишни коли вървят колкото е нов Волекс. Тази конкретна цена 10 500 според мен е супер оферта, едва ли ще има толкова ниска след като продадат колата.
  • 7 Бай Иван

    1 3 Отговор
    Че какво пък им е хубавото на тези боклуци?Ми те след 150 000 не се изхвърлят , но вече са толкова напред с ремонтите по тях ,че ти иде да си скубеш косите.Личи си ,че в този формат пишат младежи които вероятно все още и коли нямат.Все пак не е без значение каква марка кола карате нали?
  • 8 КРОМАЗА

    3 2 Отговор
    Гледам много" разбирач "се навъдил по некадърността и боклучавостта на тези автомобили , но , какво пък, те така си чешеха езиците и за корейските пък то какво стана ...?

    Коментиран от #10

  • 9 Михаил Зарев

    0 2 Отговор
    Zna4i da vi kaja samo 4e kolkoto i da gi reklamirate e nema da si kupq great wall!!!
  • 10 zendera

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "КРОМАЗА":

    И кво за кореиските коли?Имат успехи само в ниския ценови клас.В премиум сегмента май удрят на камък.Там доминират БМВ Мерцедес Ауди и донякъде Лексус.
  • 11 wulkan

    1 2 Отговор
    те тия С10 китайците ги спират от производство. Бързо се обезценяват гледам.
  • 12 Кобрата

    2 2 Отговор
    Още ще се обезценят щом няма да ги произвеждат вече

    Коментиран от #13

  • 13 Дамянов Ц

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Кобрата":

    Като чета коментарите ВИ ,разбирам ,че никой от Вас не е собственик на "Волекс С 10".Като собственик на този автомобил ще Ви кажа: 1.Няма автомобил който да не е влизал в сервиз през гаранционният период и да не са му подменени дефектиралите детайли. 2.Автомобил за тази цена и то наше производство -нищо че частите са източна страна-са приемливи пред моргите който идват от Запада. 3.Никой на сила не Ви кара да си го вземете,карайте си автомобилите на който са манипулирани километражите и мислите от коя морга можете да намерите "нови - стари "части. 4.Аз съм собственик на" Волекс С 10" и знам ,че 5 години нямам грижи за поддръжката му. 5.Приятно пътуване на всички Вас по пътищата с колите "нов-внос"внесени и напудрени от нашите тъй "мили "дистрибутори на колите от Запада.