Last news in Fakti

3 Септември, 2014 15:45 820 0

Няма преговори за промяна статута на „Южен поток”

  • южен поток-
  • статут-
  • захариева

Към момента не се водят преговори за промяна статута на тръбата на „Южен поток” в добивна. Подобни преговори са водени с предишния кабинет, а в момента проектът е замразен, обясни вицепремиерът и министър на регионалното развитие Екатерина Захариева.

„За първи път нашето правителство с акт, който законът изисква от министъра да спре, е спрял всички действия, свързани с подписването на нови договори, с поемане на нови задължения и с разплащания. От както е служебният кабинет няма подписани нови договори, няма промени в договора, който е сключен преди това и няма извършени никакви плащания по отношение на проекта "Южен поток". Това отговаря на въпроса свързан с това, има ли аванси. Не, няма. Няма никакви плащания на никой”, каза тя, цитирана от БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА