Last news in Fakti

19 Март, 2015 14:39 3 578 1

Летим евтино до 5 европейски града

  • дестинации-
  • евтини билети
Летим евтино до 5 европейски града - 1
Снимка: М. Богданова ©

От средата на септември българите ще могат да летят евтино до пет европейски града. Дестинациите са Италия, Германия и Швейцария. Еднопосочните билети до Бари и Неапол започват от 49.99 EUR. До Кьолн и Мюнхен ще може да се лети съответно срещу 59.99 и 49.99 EUR. Цената на билет до Женева започва от 49.99 EUR.

Една от най-големите нискотарифни авиокомпании, които оперират на софийското летище увеличала с един на седмица и полетите си до Лондон, Болоня, Ларнака, Дубай и Малта. За британската столица новата честота влиза в сила от 4 юни, а за останалите градове от 14 септември.

"Това не само ще увеличи възможностите за пътувания на българите, но и ще доведе още туристи до България, които идват за сити брейк, културен туризъм или за да отидат на ски", каза Гергю Арбан, търговски директор на авиокомпанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината боли

    0 0 Отговор
    Цената на билет започва от, а къде свършва знаете ли?