Last news in Fakti

6 Юли, 2015 06:31 768 0

Лукарски ще посети Варна

  • лукарски-
  • варна-
  • бизнес
Министърът на икономиката Божидар Лукарски ще посети гр. Варна. На 6 юли той ще вземе участие в конференция на тема „Висококонкурентен реален сектор за устойчив икономически растеж и заетост“, която се организира от Асоциация на индустриалния капитал в България и от Групата на работодателите на Европейски икономически и социален съвет. Събитието ще се проведе от 9.00 ч. в двореца „Евксиноград“. В 13.30 ч. министърът ще вземе участие в пресконференция.

В 15.00 ч. на 6 юли министър Лукарски ще посети предприятие, което успешно е реализирало проект по внедряване на ново производство в полиграфичния сектор в рамките на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013. Предприятието се намира на ул. „Атанас Москов“ №14, Западна промишлена зона, на територията на картонажна фабрика „Чайка“. Посещението е отворено за представители на медиите.

На 7 юли от 10.00 ч. в залата на Областна администрация Варна министър Лукарски ще проведе регионална среща с бизнеса в рамките на инициираната от Министерство на икономиката поредица от срещи с представители на бизнеса в страната. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА