Last news in Fakti

27 Май, 2016 11:58 1 133 1

Лидери от технологичния свят на „Шумът на парите“

  • шумът на парите-
  • форум

Шестима експерти от българския технологичен сектор ще обсъдят посоките за развитие на индустрията през следващата година по време на панел „Бъдещето на технологиите“, който ще се проведе във втория ден на форума „Шумът на парите“ .

Своето виждане за бъдещето на технологиите ще дадат Милан Лакхами, мениджър Бизнес Иновации в Коника Минолта, изпълнителният директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев и Румяна Тренчева, изпълнителен директор на SAP Bulgaria & SAP South-East Europe. Към тях ще се присъединят основателят и управляващ партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт Атанас Гаров и съоснователят на Neveq Павел Езекиев.

Модератор на дискусията ще бъде бившият изпълнителен директор на София Тех Парк Елица Панайотова.

„С настъпващата конвергенция между индустрии, бизнеси, съдържание и дигитални услуги е жизненоважно да имаме широк поглед и да вземем предвид всички фактори за работа в цифровото време. Това е причината да организираме технологичен панел за втора поредна година – да добавим стойност към цялостната програма на финансовия форум и да предложим на посетителите пълноценна информация за стратегическо планиране на следващите месеци“, сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

Посещението на форума е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    0 0 Отговор
    "Шумът на парите" вече се превърна в едно много добро финансово събитие! Само един съвет към организаторите - не трябва да дават на банката, която е генерален спонсор на събитието, възможност да бъдат представени и с лектор и да определят останалите лектори. Достатъчно е рекламата, която ще направят на Уникредит по време на форума, нали?