Last news in Fakti

24 Юни, 2016 15:23 1 912 1

ЕЦБ готова да помогне при евентуални проблеми

  • еиц-
  • помощ-
  • brexit
ЕЦБ готова да помогне при евентуални проблеми - 1

Европейската Централна Банка (ЕЦБ) внимателно следи финансовите пазара след като станаха ясни резултатите от референдума за излизането на Великобритания от ЕС. Банката ще продължи да изпълнява своите задължения по осигуряване финансовата стабилност в еврозоната, съобщават от регулатора. ЕЦБ е в постоянна и тясна връзка с Централните банки на останалите държави членки на Съюза.

ЕЦБ е готова да предостави допълнителна средства, в случай на нужда, както в евро, така и в чуждестранна валута. Тя също така е готова да обсъжда с Централните банки на отделните страни евентуално възникващи проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    ЕЦБ изпълняват стриктно своите задължения! Доказателство за това са предоставените над 300 млрд. евро помощ за закъсали банки в Италия!