Last news in Fakti

29 Март, 2022 09:40 1 998

ЕЛДОМИНВЕСТ организира мащабна еко-инициатива

  • елдом-
  • елдоминвест-
  • акция

Компанията празнува своята 35-годишнина с акция по създаване на нови гори в България

ЕЛДОМИНВЕСТ организира мащабна еко-инициатива - 1

Известният български производител на електроуреди за дома ЕЛДОМИНВЕСТ отбелязва своята 35-годишнина. По този повод компанията организира национална еко-инициатива под надслов „ВИЕ КУПУВАТЕ УРЕД ЕЛДОМ - ЗАЕДНО ЗАСАЖДАМЕ ДЪРВО!“. Мащабната кампанията предвижда до края на годината да бъдат засадени нови гори в различни райони на страната.

Тази събота (26.03.2022 г.) се проведе втората от общо шест акции по залесяване, като 10 декара нова гора от дъб и липа бяха засадени до село Камен бряг, област Добрич. Събитието се осъществи с подкрепата на „Североизточно държавно предприятие“, а освен служители и партньори на ЕЛДОМИНВЕСТ, участие взеха и редица доброволци.

ЕЛДОМИНВЕСТ организира мащабна еко-инициатива

Стартът на инициативата „ВИЕ КУПУВАТЕ УРЕД ЕЛДОМ - ЗАЕДНО ЗАСАЖДАМЕ ДЪРВО!“ бе поставен на 19.03.2022 г. със засаждането на 15 декара дъбова гора близо до село Бистренци, област Русе.

В своето еко-начинание компанията си партнира с шестте Държавни предприятия към Министерството на земеделието. Също така, всеки желаещ може да участва като доброволец и да допринесе за увеличаването на горите в България.

ЕЛДОМИНВЕСТ Ви призовава - Включете се в инициативата - „ВИЕ КУПУВАТЕ УРЕД ЕЛДОМ - ЗАЕДНО ЗАСАЖДАМЕ ДЪРВО!“. Нека заедно създадем нови гори в България!

Подробна информация за кампанията и форма за записване на доброволци ще откриете на сайта на ЕЛДОМИНВЕСТ: eldominvest.com.

ЕЛДОМИНВЕСТ организира мащабна еко-инициатива

През годините фирмата непрекъснато утвърждава и развива своята екологична насоченост. Уредите с марка ЕЛДОМ са енергоспестяващи, а за производството им са вложени екологично чисти материали и технологии. Компанията използва енергия от възобновяеми източници и същевременно се стреми към минимални разходи на вода и нулеви вредни емисии.

Като лидер на пазара, ЕЛДОМИНВЕСТ винаги се е стремила към иновации, устойчивост и надеждност във всеки детайл. Компанията пионер първа в страната създава бойлери с емайлирани водосъдържатели и бойлери, работещи с алтернативни източници на енергия.

Уредите с популярната марка ЕЛДОМ са синоним на качество, висока енергийна ефективност и надеждност. Произведени в България, днес те работят в повече от пет милиона домакинства в страната и в над 35 държави по света.

ЕЛДОМИНВЕСТ организира мащабна еко-инициатива



Свързани новини