Last news in Fakti

21 Март, 2014 15:08 1 086 0

Хиляди български студенти получиха възможност за старт в кариерата си

  • национални дни на кариерата-
  • jobtiger-
  • студенти

На 18 и 19 март 2014 г. се състоя Софийското издание на най-големия кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Форумът бе открит от Кмета на Столична Община - Йорданка Фъндъкова, Заместник-министъра на труда и социалната политика Росица Янкова, Изпълнителния директор на Агенция по заетостта Асен Ангелов, Конфедералния секретар на КТ „Подкрепа” - Емил Димитров, Яна Йотова - Старши експерт в дирекция „Висше образование” на МОМН, Управителя на JobTiger ООД - Светлозар Петров и Изпълнителния директор на Нестле България - Хуан Карлос Пералехо.

„Национални дни на кариерата“ дава възможност на хиляди студенти в България  да намерят най-подходящата и желана работа от тях. Софийското издание събра 112 български и международни компании от различни бизнес сектори под един покрив. Всички те представиха своите стажантски и работни позиции пред младежите.

Тази година над 6500 студенти посетиха изложението. Голяма част от тях се включиха и в традиционната семинарна програма. В рамките на двата дни, представители на 14 компании дадоха ценни съвети на младежите и им разказаха повече за своята дейност.

Следваща спирка на най-големия кариерен форум „Национални дни на кариерата“ е Варна. Събитието ще се състои на 25 март от 10:00 ч. до 18:00 ч. в галерия „Графит“. В морската столица ще се включат 36 компании, като 7 от тях ще имат и семинарна програма. Входът за посетителите е свободен!

Организатор на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е HR компанията JobTiger. Генерален спонсор на събитието за 11-та поредна година е най-голямата хранителна компания в България – Нестле България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА