Last news in Fakti

10 Април, 2014 14:12 1 405 0

ЧЕЗ повишава мотивацията и ангажираността на служителите си

  • ваня кънева-
  • чез-
  • мотивация-
  • ангажираност

Продължава интензивното обучение на 2500 служители на компанията по стандарта Investors in People

ЧЕЗ повишава мотивацията и ангажираността на служителите си - 1
Ваня Кънева

2500 служители на ЧЕЗ Разпределение България  се обучават в проекта „Investors in People“.  Това е стандарт за организационно съвършенство, отличен бизнес инструмент, създаден да подобри до най-висока степен изпълнението в интерес на клиентите чрез служителите. С принципите на стандарта за бизнес управление бяха запознати работещи в компанията от регионите Враца, Благоевград и Плевен, Монтана, Видин, Перник и Кюстендил.

„Обучението ни дава възможност да се приобщим към целите, мисията и принципите на компанията. Да се научим да работим, поставяйки на първо място удовлетвореността на клиента. И определено зарежда с енергия за работа. Най-хубавото е, че можем откровено да зададем своите въпроси, да споделим впечатленията и тревогите си, да разберем къде сме и към какво се стремим в бъдеще“, споделя споделя Ваня Кънева, директор на Дирекция „Човешки ресурси” в ЧЕЗ България.

„Investors in People“ е международно признат стандарт в 78 страни и е внедрен в над 35 000 организации. Създаден е във Великобритания и е утвърден като такъв през 1991. „Investors in People“ е гъвкава рамка, която следва бизнес цикъла на стратегическо планиране, изпълнение и непрекъснато подобряване дейността на компанията. Принципите му са насочени към повишаване на мотивацията и ангажираността на персонала, което рефлектира върху удовлетворени клиенти и съответно -  акционери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА