Last news in Fakti

20 Ноември, 2014 09:42 28 374 125

Съпругата на полицая с подкупа: Гордея се с него

  • ваня тръпкова-
  • катаджия-
  • сдвр-
  • гордея се

Сашо Тръпков сам хванал банда скинари

Съпругата на полицая с подкупа: Гордея се с него - 1
Снимка: 24 часа

Съпругата на заснетия с подкуп полицай от столичния КАТ Сашо Тръпков - Ваня заяви в интервю за "24 часа",, че съпругът й никога не е бил наказван, глобяван или понижаван в длъжност.

Дори преди 3 месеца хванал сам група скинари, които нападали и пребивали хора. По думите на Ваня Тръпкова, мъжът й вдигнал кръвно и състоянието му било тежко.

„Той не е имал наказания. Има 34 години трудов стаж. Може да се провери дали има такива. Няма нито понижения в длъжност, нито парични глоби. Това най-лесно може да се провери. Как може да се лъже по такъв начин, аз лично съм изумена. Неговите началници си направиха пиар на гърба му”, заявява Тръпкова.

Според нея  началниците му са изрекли много лъжи по негов адрес

По думите на Тръпкова, шефовете на мъжа й са го накарали да подпише рапорт за пенсиониране, след като скандалният видеозапис бе разпространен в социалните мрежи и по медиите.

Сашо Тръпков бе заснет как получава 20 лева подкуп от спрян за проверка шофьор. Видеото със заглавие „Родната полиция” бе публикувано първо в социалната мрежа Фейсбук, а след това и във всички медии. От МВР разпоредиха дисциплинарно производство, а прокуратурата се самосезира. Стана ясно, че полицаят е бил залавян и друг път с рушвети, както и че е подал рапорт за пенсиониране със задна дата.

"Много лъжи се изрекоха по негов адрес. Първо, той рапорт за пенсиониране сам не си е подавал. Накараха го неговите началници и след това изопачиха нещата, че той сам си го е дал. На неговите началници тия лъжи, които изляха по негов адрес, просто не им прави чест. Направиха си пиар на негов гръб. Аз се гордея с моя мъж и ще продължавам да се гордея въпреки помията, която се изля по негов адрес", категорична бе Ваня Тръпкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivo Angelov

    6 0 Отговор
    Тази баба да не знае много, по-добре е да се скатава някъде и да се потулят нещата!!!
    Защото ако се надигне народа срещу КАТ ще има големи промени !!!
  • 2 Питащ

    4 4 Отговор
    Брей,Иво,брей Ангелов,ами що не се надигне народа и ти срещу банкерите бре?Там няма ли да има големи промени ааъ???

    Коментиран от #5

  • 3 екс

    2 5 Отговор
    Не е луд който яде баницата,ами който му я дава.
    Прокуратурата да се самосезира за това кой дава рушвета.Защото на 100%това е по предварителен сценарий.
  • 4 БАТЕ ХРИСТО

    7 0 Отговор
    Мъжът й може да не е най-черният, но поне сега трябва да си затваря устата, ако е умна... но явно не е!
  • 5 Ivo Angelov

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Питащ":

    защото има хора като мен, който не се хващат на номерата на банките,плюс това никои не те задължава да взимаш пари от банката.
    но да те спре ченге и те изнудва за рушвет е нещо рутинно за тая държава!
    ти драги ми питащ вероятно си от хората за който говоря.
  • 6 краси

    6 0 Отговор
    тая полицеиска манакенка яко брани патравия си мъж. ама сега нема 18 заплати на куп, и че го д.*ат и 2мата.
  • 7 ivan ivanov

    4 0 Отговор
    Tezi na4alnizi sas sigornost savzimali po goliamata 4ast ot prixodite . A sega koi izgarmia ?
  • 8 Bobi

    9 0 Отговор
    Ако тази на снимката е жена му , явно са поддържали доста добър стандарт на живот . Вече стана ясно и как
  • 9 corrupted

    2 5 Отговор
    Аз не виждам какъв им е проблема на хората от т.нар. "общественост" - все едно някой насила им взима парите...Всички сами си ДАВАТ, обаче после полицая виновен и трябвало да се "изкорени корупцията" и т. н. булшит изявления. Ако някой иска да няма корупция - да спре да ПРЕДЛАГА ПАРИ. Обаче след като всеки сам дава доброволно - защо после вие и се жали?!

    Коментиран от #11

  • 10 трен

    7 0 Отговор
    срам и позор това е манталитета на българина, вместо да се скрие в дън - земя се обяснява.
  • 11 Ехаа

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "corrupted":

    МНОГО СИ Т-П !!! Явно не си водач на МПС!!! Или даваш 10-20 левчета или ти пише акт, ти решаваш. В единия случай просто олекваш с 10-20 лв и приключваш а в другия чакаш актове, глоби ,пак пари за акта,време прекарано в кат,отнемане на точки ит.н.
    Това миличък е изнудване!!!!
  • 12 пипалот

    7 0 Отговор
    като я гледам как се вчесала и какъв тен избачкала голем лев са трошили с оня балачон мъжа й....колко подкуп взема един катаджия на ден...ами към 200/300лв е и какво му е геройското на тоя дебелак?
  • 13 сс панамера

    9 0 Отговор
    хубаво е човек когато е сгафил малко да наведе глава и да покаже малко достоинство , българина потъва и вдига пръст в водата аз съм прав , нема такива хора трябва малко морал бе хора на какво ше си възпитате децата въобще за какво са ви деца като няма на какво да ги научите , циганите поне знаят за какво да раждат
  • 14 зигмунд фройд

    8 1 Отговор
    Ами нещата са пределно ясни! Полицая е взел подкуп и трябва да изтръпи наказание според закона! Обаче България е страната на обратната ценностна система и в случая жена му го доказва! Свикнали сме дотолкова с корупцията, безнаказаността, че го приемаме за нормално. За това и въпросната дама негодува, защото за нея корпупцията и взимането на подкуп не е кой знае какво, даже е нещо нормално и необходимо. Нещо, като допълнителен доход.
    Това са последствията от чалга-мутренският преход, който няма изгледи да прикючи скоро.
  • 15 хехехе

    9 2 Отговор
    Голям герой е, дано го изритат и не си получи заплатите.
  • 16 гост 1

    7 1 Отговор
    Така е но, защо не коментира самата постъпка на мъжът си, то и аз преди бях едно малко и беззащитно дете, ама сега съм дърт пергиш.... защото и тя се храни от корумпираните пари, те сигурно и очилата с които е на снимката са купени от някой ощипан от съпругът и шофьор.... е как да не е горда и да не обича мъжа си , то никой и не очаква тя да каже нещо друго...!? Но съпругът и е държавен служител и народът му плаща заплата и доброволно му е дадена власт за да следи за спазването на законите и вътрешният ред в държавата както и на войника да я пази, а не за изнудване и лична облага ....и въпреки че, понякога това ни устройва !!!
  • 17 пича

    7 0 Отговор
    Аз, като съм извършвал нарушения си платих, като пич и си мълчах, като бит г.з!
    Лошото е, че правилата не се спазват точно от хората, които ги прилагат и измислят, тва е основният проблем на България.
    Освен това въпросните индивиди си мислят, че като са представители на Закона, са над Закона!
  • 18 corrupted

    4 1 Отговор
    Ами като искаш да се бориш срещу корупциията - НЕ ДАВАШ 10-20лв. и ги оставяш да ти пишат акт. А не сам да си даваш парите и после де ревеш като палестниско сираче.
    А водач на МПС съм със сигурност по-дълго от тебе.
    Корупцията е ВЗАИМНОИЗГОДЕН БИЗНЕС основан на най-елементарните пазарни закони - тези за търсенето и предлагането.
    И като заключение какво се оказва? Че ти си тъп ( тъпа)!....

    Коментиран от #21

  • 19 киро

    7 0 Отговор
    Полицаите като личности са едни мижитурки и затова обличат униформата и със силата на държавата крадат и изнудват. Страшни мъжаги !!! А този крадец в затвора и никакво пенсиониране... да чака 65 като всички нормални хора.
  • 20 Бате Цецо

    8 0 Отговор
    Тази кака доказва, че наглостта няма граници.
  • 21 Ехаа

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "corrupted":

    Много си про.та значи,в тая държава полицая те спира с усмивка на лицето и потриващи пръсти! Ченгето сам си иска пари, като по 10 пъти те пита "И КАКВО ПРАВИМЕ СЕГА?"
    Виж кукло или полицейска щерка, по-добре си трай и ти,защото само гневиш народа.
    п.с сигурно караш колата на тате и то само в негово присъствие.
  • 22 колега

    7 1 Отговор
    много си млада и красива за този дъртак обадими се
  • 23 running wild

    2 1 Отговор
    А всичко е толкова просто..... Спазваш законите (казвам го от личен опит) и животът ти е песен! Законодателят го е измислил по принцип отлично: живееш по правилата, не пречиш на никой, с тези като теб се разбирате повече от перфектно. Другите ги игнорираш (в графа тъмни балкански субекти) и готово! После държавата и служителите и Ви криви?! Ами не създавайте ПРЕДПОСТАВКИ, много е лесно и просто! Така се свеждат до минимум, както официалните административни наказания, така и водещите до преди тях корупционни помисли и евентуален резил!
  • 24 киро

    1 4 Отговор
    Нека ви го кажа така : Това е като да ви накажат със 100 тояги на голо. Вие да се спазарите с палача за 20 тояги и да ви опъне палача. !!!!! Хубаво ви е че минахте с малко ,но ви е яд че един прост палач ви е опънал.
  • 25 corrupted

    2 4 Отговор
    Ей, ти ли си народа?
    Научи се първо да четеш и после пиши.
    Като те пита полицая "какво правиме сега" му отговаряш - "пиши" и въпроса приключва. Полицая не ти бърка в джоба - ти сам си даваш парите, ДОБРОВОЛНО. Ако никой не предлага, полицаите няма как да взимат. Обаче повечето предлагат. На такива като тебе все някой друг им е виновен, все някой нещо им взима

    Коментиран от #26

  • 26 киро

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "corrupted":

    Нека ви го кажа така : Това е като да ви накажат със 100 тояги на голо. Вие да се спазарите с палача за 20 тояги и да ви опъне палача. !!!!! Хубаво ви е че минахте с малко ,но ви е яд че един прост палач ви е опънал.
  • 27 Autohouse Randm

    4 0 Отговор
    gordeesh se zashtoto ti e nosil pari ne malko godini nared

    Коментиран от #34

  • 28 todor

    4 0 Отговор
    По закон този дето дава подкуп също носи наказателна отговорност.Какво ли ще се получи от всичко товал
  • 29 salman

    9 0 Отговор
    Права е женицата това ченге е достоино за уважение .Представяте ли си каква мька е 18 години да просиш и изнудваш хората по улиците за да подьржашжизненият стандарт на тазинагла кифла

    Коментиран от #98

  • 30 123

    4 0 Отговор
    Този полицай лично на мене ми е взимал 20 лева за каране по бус лента след кръговото на Сточна Гара.Много е нагъл и бъзрзо си казва,че иска пари без да увърта.
  • 31 лоло

    5 0 Отговор
    много ми е интересно след 1 месец колко ще се гордее с мъжлето си след като спре да носи парички в къщи ,като няма парици за очилца,няма за салона за красота няма за нищо....със сигурност ще потърси друг с когото да се гордее.тези престаряващи кифли са такива.
  • 32 adrenalin

    2 3 Отговор
    абе нека да вземат подкупи бе,иначе акта струва много повече,те за 20 лв се хващат, ами защо не казват политиците колко крадат направо милиони - един глас ЗА ПОДКУПИТЕ на транспортна полиция
  • 33 тошибиян

    1 1 Отговор
    тва е рекета в бг ...падне ли ми възможност за емиграция завинаги се махам за сащ..там политиката спрямо хората е мека ина4е съм против външната им политика
  • 34 Милен Веселинов

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Autohouse Randm":

    Тази видимо млада и симпатична жена какво друго да чака от тозе дебел дядка колега :D Нали ако спре да се гордее ще трябва да си търси нов дом :))))))))
  • 35 Анти полиция

    3 0 Отговор
    Е такава ни е скапаната полиция.Всички са корумпирани и гледат да дерат хората.Нямаме закони в тази държава.Всеки може да се оправи,каквато и глупост да е извършил,срещу определена сума.Уволнение дисциплинарно,дори и затвор за тези милиционери!!!!!!!!!!!!!!!
  • 36 локомотива

    3 0 Отговор
    а ма ванче ,кьде го набара тоа дьрт и вьзпьлен чичка,кво може да ти направи освен да ти отчита Оборота всяка вечер,ЗА ТОВА СЕ ГОРДЕЕШ С НЕГО
  • 37 жжжжжж

    3 0 Отговор
    виновен по силата на закона е този предложил подкупа , както и този който го е взел
  • 38 тошибиян

    4 0 Отговор
    тази живее от нашите пари...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 гост

    3 0 Отговор
    тази вместо да потъне вдън земя от срам дава интервюта....
  • 41 asen

    3 1 Отговор
    като гледам жена му сигорно му слага големи рога,на тва киофте.Като не става в леглото поне пари гледал да вади на неговата хубавица.Гордеела се тя с кое това,че нестига с парите на данъкоплатците (ние) му плащаме заплата ами и допалнително щави народа.Решението е много лесно като вкарат 10 полицая в затвора за такива работи и да видим дали няма да спадне драстично процента на подкупните полицай.Първо държава ни трябва на нас не полиция,едно време си имахме мутри сега полицаите играят тяхната роля,сигорен съм че 60 процента от полицаите незнаят каква е функцията на полицая.
  • 42 Танас

    2 0 Отговор
    Колкото е виновен даващият, толкова е виновен и вземащият подкупа! Не случайно в Наказателния кодекс това са две отделни и самостоятелни и наказвани по еднакъв начин престъпление - активен и пасивен подкуп. Самият факт, че в съзнанието ви съществува алтернатива на това да бъде наложена санкция (акт, глоба, точки, висене по опашки), чрез даването на 10-20 лева е притеснително. Какви въпроси задава катаджията няма никакво отношение към вашата вина да дадете пари. Който не иска да дава подпкупи, би трябвало да реагира като писалия по-долу - не влиза в диалози и дискусии с катаджийти, ами си чака акта. Аз лично така отговарям на въпроса: "Какво правим сега?" - "Пишете!"
  • 43 гост

    3 0 Отговор
    Каква наглост само ще падна от стола чак ... Тая има ли мозък,че говори как бил чист като сълза а всъщност е хванат сега да взема от няколко човека рушвет от 20 лева и то за определения ден,ами през тези 34 години трудов стаж колко е взел ? Сега като е много нахална тая да я нататрузят да ги връща тези кинти по 2...
  • 44 alkap

    3 0 Отговор
    разберете че законодателната власт е виновна за тази каша и караница. КАТ а жията е само изпълнител на поръчки. Да не ти казвам че подкупите се събират от началника им и се разпределят после. Така че не говорете ами отидете пред народното събрание и ги свалете от власт 20000 КАТ а жии има които прибират глобите
  • 45 Гол Тупан

    0 1 Отговор
    Майко мила....като чета коментарите......абе то много злоба има в българина. Че постъпката е лоша лоша е и е достойна за наказание и порицание. Оставете жена му ,баба му и дядо му на мира.човека ще си понесе наказанието . Обикновенно тези наказания за дребни нарушители са големи. Покрити ще останат тези на които се е отчитал. Ненаказани ще останат тези който украдоха милиони и даже милиарди.Защо министрите не решат въпросите по тия казуси.всички на държавни постове скубат яко за да ти решат проблема....това го казва Европа.Как да се реши проблема с корупцията..... С поставени лица мюрета който да нарушават и предлагат поткупи и да докладват на мига.....ама не знам на кой да докладват.....чисти облечени във власт нема..... или ако има то болшенството българи не сме от тях. Или както е казал народа рибата се вмирисва от главата.Се някога ще се оправим.....ама дали ще сме живи....А какво е решението...то шопа го е казал.....Беганье беганье му е макята беганье на оправеното у Европа а тия абдали дето остават да се оправат кой как може....
  • 46 00000000000000

    3 2 Отговор
    Намерих очилата на жена ми -нямах пари да му дам подкуп и Сашо Тръпков си хареса очилата на жена ми .Вика ми:" Капо няма да минеш ,все нещо трябва да взема от теб."
  • 47 F430

    1 5 Отговор
    СЕГА ЗАРАДИ ТОЯ ДЕТО ГО Е СНИМАЛ ИСКАТ ДА СЕ СНИМАТ ВСИЧКИ ПРОВЕРКИ.ТОЯ ДЕТО Е НАПРАВИЛ И КАЧИЛ ВИДЕОТО ТРЯБВА ДА ЯДЕ ЯКО БОЙ ОТ ВСИЧКИ ПОЛИЦАЙ И ШОФЬОРИ
  • 48 шопа

    0 1 Отговор
    Абе ора некаде у Европа да сте видели полицай да проверяват на пъто....ей така, че им е скимнало и не само полицай ама и Даяджии.
    Колко ми ти даяджии фанаа и не со 20 лева там се плаща много я как ги щават комшиите турчуля та свет им се вие.Е затова ората одат у Европа и у Америка къде нема такива простотии.А тука само простотии разрешителни ,лицензи,патенти и кви ли още простотии... Инвеститоро гледа хахат дигнете му данаците он и така и така не ги плаща ама го оставете да работи бе...ама айде да не ви отварам кво да правите щото не съм министър...много простотия има тука и затова има корупция ора....
  • 49 алкап

    2 1 Отговор
    кво ви става хора един изпълните който е прибрал 20 лв за ШЕФОВЕТЕ МУ по добре да дигнеме протест и да ги подкрепиме да им дигнат заплатите с по 1000 лв ама да не прибират пари от хорате не сме длъжни да им плащаме заплати ама за това не е виновен КАТ ажията а закона е виновен
  • 50 алкап

    1 1 Отговор
    дайте да се обединиме около една позиция изпълнителя ли е виновен или поръчителя- закона
  • 51 Реалист

    2 1 Отговор
    до коментар 47
    Ти паричките от рушвета за F430 ли ги събираш ?
  • 52 Бороо

    3 0 Отговор
    на всеки се случва да е в нарушение, то и жените като ходят по чуждо пак си е нарушение. нали за това сме хора правиме грешки. Разумно е да се отнемат точки при нарушение и като останат 10 да се ходи на проверочен тест и да се плати такса 200-300лв, ако не се премине не ти дават книжката.
  • 53 F430

    2 2 Отговор
    НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЛУДИ ВСЕКИ Е ДАВАЛ ПОДКУП НА ПОЛИЦАЙ И ВСЕКИ ПРЕДПОЧИТА ДА ДАДЕ ПРИМЕРНО 20 ЛЕВА НА ПОЛИЦАЯ ОТ КОЛКОТО ДА МУ ПИШАТ АКТ ЗА 50 ИЛИ 100 ЛЕВА
  • 54 алкап

    2 1 Отговор
    да така е ама въпроса е че като говориш по телефон е същото като да ядеш чипс нали пак те разсейва. Ми дайте да направиме глоби за драпане на топките - глоба.
  • 55 sSS

    0 0 Отговор
    https://www.facebook.com/people/%D0%A1%D0%B0%D1%88%D0%BE-%D0%A2%D1%80%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%BE%D0%B2/100005383426739
  • 56 ааоо

    4 0 Отговор
    тази е доста по млада от от съпруга си . и само заради паричките е с него. с това дебело шкембе само за какво и е?
  • 57 шоферче

    2 1 Отговор
    ".......преди 3 месеца хванал сам група скинари, които нападали и пребивали хора". Сигурно ги е смачкал от бой, изпели са си и майчиното мляко и им е дал такъв урок ,чеееее.......
  • 58 fak police

    3 1 Отговор
    тип кифльоч
  • 59 чирак

    3 0 Отговор
    Що мислите че Белия вожд не снася и на шефа?
  • 60 васко

    1 3 Отговор
    Наистина всички се правят на много съвестни ,като че ли никога не са давали рушвети.Ама и другото го има ,в тая мизерна държавица с тези мизерни заплатки и аз да съм на полицая на мястото и аз ще взимам рушвети.Затова е виновна системата ,вдигнете му заплатата и ще напълни ареста веднага
  • 61 той

    4 1 Отговор
    Като я гледам тая на снимката се е хванала с пенсоинер...май с рушветите й плаща вечер за кеф
  • 62 любител

    1 2 Отговор
    Клека българка, истиска дъщеря на силна майка!
  • 63 extra

    1 1 Отговор
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100004819230729&sk=photos
    така като я гледам е една стара чанта
  • 64 митко

    2 1 Отговор
    ами аз никога не съм давал рушвет ВАСКО,някои хора от пишещите тук сами са си виновни и защото не искат да им пишат акт и си плащат,а сега реват кой бил виновен в случая,аз не съм защото кат ме пита куката ко праим,ами документите са в тебправи или пиши,като няма за кво да се хванеш давай си ми документите и чао,а и аз нямам пари за рушвети че то с 500 кинта заплата за къде по напред,като спрете да им давате и те ще спрат да си искат
  • 65 глупак

    4 1 Отговор
    значи за едни рушвети голям проблем а за ограбването на КТБ кой ще поеме вината ... сега ние всички ще си връщаме парите ..
  • 66 Разбира се

    4 2 Отговор
    Ще се гордее, разбира се .След като всеки ден и носи по 200-300 лв над заплатата с едно килийно образование как да не се гордее .А отделно може да се обсъжда интелекта на жена , избрала за спътник в живота си представител на миризливата зеленочорапеста раса.
  • 67 extra

    3 2 Отговор
    Митенце,никой не реве, всички се възмущават
  • 68 митко

    4 1 Отговор
    extra,ще спрете да се възмущавате като спрете да им давате,8 години работих като шофьор и така и не можах да се науча да им давам рушвети,а на тоя от клипчето кой го кара насила 20 кинта да му даде
  • 69 Панайот

    1 2 Отговор
    Много е права жената!В България взимането и даване на подкуп е общо приета практика.Що да не вземе и той,да не е глупав!?!
  • 70 Буров

    3 1 Отговор
    ...34 год без наказания...представете си какво лапане е било или... това му е за първи път.Нагли,нагли.Докато не се изметат от МВР,тези тюфлеци с гуши до земята работатаняма да се оправи.Гледал съм полицаи....отекъл от всякъде,издут корем,изсулен на всичко друго мяса.не и на полицай.Такива 100метра не са бягали от 20...30 год.На Запад полицая всява респект.Какъв респект да имам към този гювечар,който те гледа в ръцете.Лошото е чв от край време е така,така и ще продължава.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Буров

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "kolio":

    Като те спре полицая,и си виновен,ще си платиш като поп и другия път ще имаш едно наум как да караш.То затова всеки кара как си знае и като кихне на тюфлека всичко е ок.Не виждаш по далече от носа си,сигурно от БГ не си мърдал.На Запад полицая не се заяжда като нашите ,но когато си в грешка....прошка няма.
  • 73 haha

    0 1 Отговор
    ами като не ти е в ред колата и караш над разрешената скорост ще ти напишат за 500 лева акт я,а такива като kolio да дават,........
  • 74 kolio

    0 3 Отговор
    след като съберете достатъчно пари за да си вземете технически изправен автомобил, тогава ми говорете как ще спазвате правилника и ще се влачите със всички останали със 30км/ч . А с тия бараки дето ги карате и не смеете да вдигнете повече от 100км/ч без да се притеснявате, че вашият курник ще се разпадне, няма как да направите нарушение, освен ако не ви е стигнала заплатата този месец за да си платите вноската по гражданската...
    Да, давам пари на катаджий и ще продължавам да давам, аз съм ЗА корупцията! Много по-добре ми е да дам на куката 20 или 50 кинта и да не се занимавам с глупости, вместо да дам на Бойко 200-300-500 лева и да ми взимат точки.

    Коментиран от #81

  • 75 Пестинконя

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "kolio":

    Заради такива мислители като теб България е в това отчайващо положение. Ама като ти чета глупостите ми става ясно, че няма се оправи, защото явно и деца си ще въспитаваш така. Ами ако някой те сгази докато пикаеш на магистралата и метне една пачка на съдята, добре ли ще ти е. Вдва ли имаш усмствен капацитет за да разсъдиш по този начин. Пожелавам ти да си караш както си искаш и да си плащаш на полицията още дъълги години. Не по 20 по 200 им давай да си имат, да си харчат :Д
  • 76 Реванша

    0 1 Отговор
    kolio,да знаеш че с това мислене и ци,аните са по-добре от теб!
    личи си че интелекта ти е под всякаква критика!
  • 77 PlimP

    2 1 Отговор
    :D:D:D, аааа нИ мога маЙнЪЪЪЪЪЪЪЪЪ, сам бил заловил група скинари, които биели хората, тоя тлъст сом и дете в 6-и клас сигурно ще го набие,като е толкова умен и кадърен, що седи и бачка, като тъп КАТ-аджия, никога няма да им дам пари , предпочитам АКТ-а да си платя, да не говрим, че повечето водачи са по-добре запознати от тях със законите, имам два живи примера(мои приятели), които след писани АКТ-ове, единият за ПТП, започнаха дела, сами се защитаваха и двамата успяха да спечелят делата с лекота, лошото е, че "служителите" на МВР не бяха санкционирани по никакъв начин, а разноските по делата за сметка на държавата, демек за наша, а трябва виновникът за делото да си ги плати, щото като отнесат разноски за 2,3 дела и после ще видим дали ще са все така тъпи и чок отворени, а от снимката, изобщо нямам желание да я коментира
  • 78 haha

    1 1 Отговор
    kolio,то такива като тебе дето не са си изкарали парите с пот на челото,разсъждават като теб,ИМАМ И ША ДАМ,а аз си ценя парите
  • 79 красимир

    2 1 Отговор
    горда била ,ами как няма да е горда като тя харчи парите от подкупите
    аааааааааа
  • 80 Стийв

    1 0 Отговор
    Защо след като има право след 25 години стаж на пенсия не е излезнал.... те потни вода не са пили освен това как се изтърват още едни минумим 50 лв на ден
    И забележете колко наконтена жена има тази топка в униформа.... явно доста спа процедури и козметици е преминала...
    НАКАЗАНИЕТО.... няма нужда да го съдят... стига му дисциплинарно уволнение .... да изгуби правото на ранно пенсиониране и брутните заплати... и нека да блъска като нормалните хора до 65 години
  • 81 Стийв

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "kolio":

    Я си представи следното че именно един от тези е взел подкуп от пиян и го пуска и след няколко километра този пияният се забива във теб и някой от твойте роднини загива а ти си натрошен във болница .... тогава дали ще разсъждаваш така да подкупите
  • 82 дайте в друга държава

    0 0 Отговор
    като има глупци да дават
  • 83 теминал1

    0 0 Отговор
    а какво ще стане пичове и мацки, ако предложиш подкуп на полицай в Германия примерно ...да кажем 50 евро...? и ще смееш ли? ...а, всичко може да се реши много лесно, просто при дисциплинарно уволнение за корупция на длъжностно лице или държавен служител, при влязло в сила решение на съда, да му се приравняват годините стаж и да няма право да започва работа допускаща по-ранно пенсиониране от нормалната възраст за всички.... не ощетяваш никого, просто даваш възможност за привилегия и стимул да е съвестен и не корумпиран... а иначе какво става в тоя беден човечец...сега, понеже ще го пенсионират насила на няма и 50 години, ще трябва цял живот да си стой вкъщи на една смешна пенсия от ...колко, бе господа полицаи, колко е пенсията на щатен катаджия, да не се излагам, че не знам...и колко години още ще го носим, без нищо да прави... Терминал 1.
  • 84 terminal 1

    0 0 Отговор
    Стийв ...изпревари ме ! Respect!
  • 85 mapmalad

    1 0 Отговор
    Много лесно се излиза от казуса:
    1.Изчисляват му дохода за годините
    2.Изчисляват нормативно присъщите разходи
    3.Остойностяват притежаваното имущество.
    Ето ти една проста равносметка.
  • 86 F430

    0 0 Отговор
    В КОМЕНТАРИТЕ ВИЖДАМ САМО ЗАВИСТ.КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ПОЛИЦАЙТЕ ЗИМАТ ПОДКУПИ И ПО КОЛКО ИЛИ НЕ.ТОВА СИ Е ТЯХНО РЕШЕНИЕ.ТОВА ЧЕ ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА ИЗКАРВАТЕ ЛЕСНИ ПАРИ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ.НЕ ВИ Е ВАША РАБОТА ДА ЗНАЕТЕ КОЛКО ПАРИ ИЗКАРВАТ ПОЛИЦАЙТЕ КАКВИ КОЛИ КАРАТ ИЛИ КОЛКО КЪЩИ ИЛИ АПАРТАМЕНТИ ИМАТ.ЩОМ ИМАТ ЗНАЧИ СА СИ ГИ ЗАСЛУЖЕЛИ.И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ЧЕ НЕ СТЕ ДАВАЛИ ПОДКУПИ,ВСЕКИ Е ДАВАЛ И ТОВА Е НОРМАЛНО ЗАЩОТО ВСЕКИ ИСКА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО МАЛКО ПАРИ ДА ДАДЕ И ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е ЧРЕЗ ПОДКУП

    Коментиран от #91

  • 87 Анти полиция

    0 0 Отговор
    За последните двадесет години от България са заминали да живеят в чужбина 4585 доктора, 1251 физика, 850 химика и нито един катаджия.
  • 88 kkk

    0 0 Отговор
    Кифлата се гордее с него! Боже Господи,спаси България.Само ти ни остана.Всяка друга надежда умря.
  • 89 terminal 1

    0 0 Отговор
    *ЩОМ ИМАТ ЗНАЧИ СА СИ ГИ ЗАСЛУЖЕЛИ*.... евала .... остава само да ти пожелая да попаднеш на някои, който е давал на тия "заслужилите" .... ама да не те убива, че да имаш време в инвалидната количка да мислиш над мирогледа си...и нека, да не си прикован до живот .... 2,3 месеца ти стигат ....много ти е сбъркано мисленето, много ... и ДА...не съм давал никога, имам 3-4 фиша за 20 + години зад волана и не мисля да давам :)
  • 90 сКатаджия

    1 0 Отговор
    Ами как няма да се гордее с него,я вижте каква кифла е направил.Най вероятно не ходи на работа и по цял ден харчи на хорицата паричките по моловете!СРАМ!СРАМ!СРАМ!
  • 91 ккк

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "F430":

    Ква завист бе? Утре един дето нямал книжка/ма дал подкуп/ ще блъсне и ще убие най-близкия ти човек ,а ти ще ревеш и друга песен ще запееш.Ама ще е късно.Както беше късно за много хора. Такъв негоден материял като твоя е навсякъде из държавата -на всички нива и на всички постове. Я да си взема аз рушветчето,а пък катаджията че го оставим да си земе неговия,че да не ми гледа в канчето. На тоя принцип ли си? А?
  • 92 Стажанта

    1 0 Отговор
    Явно МВР не го е наградило за случката и той е решил да се компенсира сам!
  • 93 аз

    1 0 Отговор
    сега пак внимавайте с рушветите които ще предлагате;)))сега всички полицаи са на.рани и ще се правят на ангелчета,а при предложение за рушвет могат и вас да заснемат че искате да ги подкупите!Ще има такива 100%!После наградени за честни полицаи и т.н!Предлагам една вълна да почнат всичките да снимат със скрити камери как полицаите взимат рушвети и да видите че при още два-три случая скандални няма да има и намек за рушвет,от наша страна пак ще трябва да спазваме правилата!Ще улесним и нашия живот и на бедните полицаи!
  • 94 митко

    0 0 Отговор
    до коментар #86 от F430 да от 20 години съм шофьор ,8 от които съм работил като такъв и нито веднъж не съм давал рушвети,по добре да спестя на моя шеф 20,50 и да ми даде половината след това и така е било и винаги се е чудил как става това да не бутам рушвет,а следващия път се моли тоя насрещати да не е бутнал рушвет защото примерно е бил пиян,аре със здраве
  • 95 F430

    0 1 Отговор
    АЗ СЪМ ПРОТИВ КАКВИТО И ДА БИЛО КАМЕРИ НА ПЪТЯ.И ДА ТАКА МИСЛЯ.ПРЕДПОЧИТАМ ДА ДАМ НА ПОЛИЦАЯ 20 ИЛИ 50 ЛЕВА ОТ КОЛКОТО ДА МИ НАПИШЕ АКТ ЗА 50 ИЛИ 100 ЛЕВА И ДА МИ ЗЕМАТ ОТ ТОЧКИТЕ.И ЕДНО НЕЩО МНОГО МИ ХАРЕСВА И ТОВА Е ЧЕ ВСЕ ПО ЧЕСТО ВИЖДАМ КОЛИ СЪС АНТИРАДАРИ НА ТАБЛАТА

    Коментиран от #96

  • 96 аз

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "F430":

    внимавай че с това f430 могат повече рушвет да ти вземат от колкото акта;)))))))))
  • 97 F430

    0 1 Отговор
    ХАЬХАЬХА.ТОВА ЧЕ СЪМ СЕ НАПИСАЛ ТАКА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ КАРАМ Ф430
  • 98 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "salman":

  • 99 Ники

    2 0 Отговор
    Тръпкова доста двайсетачки на нарушители е пръснала по моловете затова е горда съпруга на престъпник!!!!!!!!!!!!
  • 100 БАЙ КОЛЬО

    2 1 Отговор
    Таз , като я гледам само с рушвети я храни тоз дъртия .Кожено палто , лъскави дрешки от МОЛА .И задайте си въпроса що е отишла с тоз дъртак , дет сигурно не може и да я ч.ка , отишла е заради тлъстата плячка дет носи всеки ден . И сега всички ние ще го пенсионираме тоз , дет не може да върви с 20 заплати за добро рушветчийство .ПОЗОР !!!Дисцип и затвор ...при бай Ставри !!!Бокоооо чуваш ли какво искаме за милюто!!!

    Коментиран от #101

  • 101 Autohouse Randm

    1 0 Отговор

    До коментар #100 от "БАЙ КОЛЬО":

  • 102 АЗ

    1 1 Отговор
    Отвличане на вниманието от големите крадци-КТБ
  • 103 F430

    1 1 Отговор
    САМО В БЪЛГАРИЯ ХОРАТА МРАЗЯТ БОГАТИТЕ И УСПЕЛИТЕ ХОРА.ЩОМ Е БОГАТ И УСПЯЛ ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА.ЩОМ ЧОВЕК Е БОГАТ,ИМА ГОЛЯМА КЪЩА,КАРА СКЪПА КОЛА,ИМА СКЪП ЧАСОВНИК И СЕ ОБЛИЧА СЪС ХУБАВИ ДРЕХИ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА.ПО СБЪРКАНО МИСЛЕНЕ ОТ ТОВА НА БЪЛГАРИТЕ НЯМА.ТОВА ЧЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ ЗНАЯТ КАК ДА ИЗКАРВАТ ПАРИ СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ
  • 104 Хан Крум

    1 0 Отговор
    па това си е чиста кражба от народа , ма то народа като си е глупав и ПЕНСИЯТА ще му плаща на тоя милиционер ... друго щеше да е ако беше кат едно време ДРЪВНИКА , САТЪРА и айде чао . Па сега на най-големите паразити най-големи пенсии . НЕ НАРОД Я МЪРШААА ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ И С ТОВА ЩЕ СВЪРША .
  • 105 митко

    1 0 Отговор
    защото не е хващан затова не е наказван
  • 106 Столичанин

    1 0 Отговор
    Познавам го,-доста пъти ме е спирал на завоя на Витошка и Попа, и В.Левски и Попа . -няма такъв наглец...!!!! с ръка на сърцето го казвам-ТОЗИ Е ПРОСЯК!!! Двайсет лева си му е тарифата.и докато не си ги получи ...върти и усуква ...бави те ....прави се че прави справки ...и т.н.- Дано си получи заслуженото!!!
    Но може би ще го прикрият:) ...Дано има възмездие.
  • 107 Арес

    1 0 Отговор
    до F430:
    когато някой прегази дете с бясна скорост,родителите след това на гробището ще хвърлят по 10лв, 20лв ,50лв. Заради кого и на кого ?
    заради нещастници като тоя.
    е, Ф430 пожелавам това да не са твой роднини или близки.
    ако си размърдаш сапун в главата,който наричаш мозък, ще разбереш за какво иде реч.
  • 108 gost

    1 0 Отговор
    pri takava jena i az 6te vzimam podkup,po mlada ot nego s dosta godinki,trebva da se poddurja,nema kak...)))))
  • 109 ТОДОР ЖИКАТА

    0 1 Отговор
    ЧЕ КАК НЯМА ДА ГОЗАЩИТАВА И ДА СЕ ГОРДЕЕ С НЕГО ТА НАЛИ ТЕЗИ ПОДКУПЧЕТА ОТИВАТ В НЕЙНАТА ГУША.ЗА КАКВО МИСЛИТЕ ЧЕ СЕ Е ХВАНАЛА С НЕГО МОЖЕ БИ ЧЕ Е НЯКОЙ ПЛЕЙБОЙ ТА ВИЖТЕ ГО НА ЗАПИСА ДЕБЕЛ С ПОБЕЛЕЛИ КОСИ ШКЕМБАК КОЙТО КАТО ЛЕГНЕ ВЕЧЕР НАД ТАЯ И ЗАСПИВА АМА ТЯ СИ ПРАВИ ПАС НАЛИ ЛАПКА ОТ РУШВЕТЧЕТАТА.ИМАМ СЪУЧЕНИК КАТАДЖИЯ И МИ Е СПОДЕЛЯЛ ЧЕ В ДОБРИ ДНИ СТИГА ДО 500-700 КИНТА ОТ РУШВЕТЧЕТА ПРАВЕТЕ СИ ВИЕ СМЕТКАТА ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ
  • 110 ТОДОР ЖИВКОВ

    0 2 Отговор
    В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА АЗ АКО СЪМ ПОЛИЦАЙ И АЗ ЩЕ ВЗИМАМ ПОДКУПЧЕТА ЗА КАКВО МИ Е ДА СЕ ПРАВЯ НА ДОСТОЕН И ЧЕСТЕН КАТО НИТО АЗ НИТО КОЙТО И ДА БИЛО Е ТАКЪВ КОЛКОТО И ДА ЛАЯТ ПО ФОРУМИТЕ ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ЧЕ НЕ Е ТАКОВА ЧЕ НЕ Е ОНАКОВА ВСИЧКИ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕ НАПРАВЯТ СЪЩОТО ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ЖИВЕЕМЕ ВСИЧКИ В ТОЗИ КАЗАН ПЪЛЕН С ВРЯЩА ПУМИЯ НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО РАБОТНАТА ЗАПЛАТА НА ПОЛИЦАЯ Е 800 ЛЕВА А НА НЕГОВ КОЛЕГА В ЕВРОПА Е 5000 ЕВРО ИЛИ 10 000 ЛЕВА ЖИВОТ ВСЕ ПАК МИ Е ЕДИН И НЯМАМ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРАВЯ НА ЧЕСТЕН

    Коментиран от #117, #124, #125

  • 111 КонтролАвтомобиленТранспорт

    0 0 Отговор
    леле колко си хитра от муцунката ти личи ясна си ми като бял ден ама така ще е като има балъци като тъпият катаджия да ти пълнят гушката.брато спри и на тая финансирането и веднага ще разбереш що за стока е повярвяй ми.тая те е взела за балък и те използва от 100 километра си личи.е.ати какви балъци има на тоя свят свалят звезди от небето.сега като се пенсионираш я пусни на магистралата да си избиеш вложеното в нея че бая проблеми си създаде заради нея а?
  • 112 max

    0 0 Отговор
    Ama tolkova ste umni che niamam dumi.........Tova e napraveno narochno ,zashtoto dyrgavata e falirala otvsiakyde i nemogat da syberat nishto ,zashtoto gore sa 10pyti po kradlivi...........Za 25godini sa se otkrali tolkova ,che elkata nemoge da go hvane........A taka kato se davat parite na politsaite,nem globata e napolovina ,hem ne gi davate na gore ,zashtoto pak chte sa otkradeni .........
  • 113 max

    0 0 Отговор
    Mi che mnogo iasno che shte se gordee,...zashtoto kato vzemesh parichkite,po dobre da nahranish niakoi bedniak,...niakoe kuche ,..otkolkoto tia P---i otgore........Kyde dokaraha dyrgavata i horata do prosishka toiaga,.........
  • 114 don bastun

    0 0 Отговор
    Е как иначе тая ще даде на това да легне да отгоре и...
    Но сега и тя вече ще го отсвири :)
  • 115 Краси

    1 0 Отговор
    Хубавица е !! Няма спор ... ако прави всичко както изглежда че го прави .. грешка няма .
  • 116 Краси

    1 1 Отговор
    Нема да е лошо да публикуват и други снимки на мацето - каква хубава брюнетка !!
  • 117 mediator37

    1 0 Отговор

    До коментар #110 от "ТОДОР ЖИВКОВ":

    Е добре де, ама защо пишеш с главни букви. Нали знаеш , че това е крещене.
  • 118 Смешко

    1 0 Отговор
    Щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно...
  • 119 Полицайййй

    1 0 Отговор
    Горда за кое...?..?? България всички полицай търсят пари. Пълни б.....ци са по пътищата,а за професионализам да не говорим колко с смешни ,иначе с важни когато са в униформа.
  • 120 Браво

    1 0 Отговор
    Полиция та то има ли такава .... пълни смотаняци и обирджиййй толкова примери мога да дам ,надувки.
  • 121 Ехаа

    0 0 Отговор
    Тая е съсухрената стара чанта. вижте и профила във фейса и ще разберете. (някъде долу видях линк с коментар стара чанта)
  • 122 чакълък

    0 0 Отговор
    Абе тая нормална ли е, ква гордост я гони, тия двамата не трябва да се показват на вънка, безсрамници нагли.
  • 123 док

    0 0 Отговор
    Ми как да не се гордее,сладура изкара 20лв за 10мин.Ако беше вземал 50 или 100 не знам,сигурно щеше да е бог за нея.Не знам такива хора как възпитават децата си.
  • 124 гост 1

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "ТОДОР ЖИВКОВ":

    Стига говори глупости бе, какво си го ударил през просото.... първо, няма такава заплата от 5000 евро за полицай в чужбина ! второ, толкова по трудни и тежки моменти България и прародителите ти (надявам се !) българи са изживели,...войни, мизерия, глад, робство,....ти представяш ли си И.Д. (ислямска държава) да са тук и да вилнеят и безчинстват 500 год...а? е това те са го преживели! Парите са навсякъде, летят във въздуха стига да си умен да ги уловиш....а ти като си прост, само подскачаш и лапаш мухите никой не ти е крив...да си учил да си мислил и бил находчив вместо да ревеш като стара мома , като още много други !
    Омръзнахте ми.... то, затова нещата не вървят в БГ половината реват а, другата половина крадът ееее.... как да сме тогава добре ?!?
  • 125 Другият

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "ТОДОР ЖИВКОВ":

    Ти защото си такъв, ти е такова дережето и жалко, че не си го разбрал досега , па може и да е за добро то нали трябва все някой да храним из затворите и да има бяло дупе за м.нг.и.те там ! И не всички са като тебе, имаш да вземаш, да те науча на още нещо! Много свястни ,възпитани и добри хора има в България, тя и затова все още се крепи !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове