Last news in Fakti

25 Май, 2015 12:09 23 018 48

24-годишен моторист загина след катастрофа

  • моторист-
  • загина-
  • катастрофа

Младежът е починал на място

24-годишен моторист загина след катастрофа - 1
Снимка: АП/БТА

24-годишен моторист загина след катастрофа, съобщиха от ОДМВР-Стара Загора.

На 24 май около 19,20ч. в с. Винарово, общ. Чирпан се е движел мотоциклет „Honda”, управляван от 24-годишен мъж от гр. Чирпан.

На излизане от селото, в посока с. Могилово, при движение с несъобразена скорост, мотоциклетистът навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в лек автомобил ”Volkswagen”, управляван от 43-годишна старозагорка.

В резултат на удара мотоциклетистът загива на място.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    1 3 Отговор
    минус 1
  • 2 Ивайло

    4 5 Отговор
    Хайде сега пак кажете ,че колата му е засякла пътя.
  • 3 шшт

    4 5 Отговор
    Мноо глупави са тия, да ти е..м и адреналина, от тъпотия да се самоубиват..
  • 4 Моторист

    5 5 Отговор
    жалко за младия човек.
    А вие хейтъри не злобейте толкова, утре вашето дето ще сае качи на мотор. В случая може моториста сам да си е виновен, ама в останалите 99% такива като вас са виновни. Прост народ и тва сие

    Лека му пръст на момчето.
  • 6 Lewi

    3 6 Отговор
    В България, трябва да се забранян мтомрите над 75-кубика!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 само селяните карат РЕНО

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "кур":

    за съжаление факт мислят си че на пътя те са царе
  • 11 Потрес

    6 0 Отговор
    Народа е станал толкова прост и злобен чак да злобеете по адрес на починал млад човек. Аз съм не възмутен, не потресен, а в ужас от това, в което се превърна България. Срам за вашите родители, за вашите предци, както и за вашите деца.
    Почивай в мир!

    Коментиран от #12

  • 12 123123

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Потрес":

    Абсолютно си прав!
  • 13 СТЕЛТ

    8 5 Отговор
    "несъобразена скорост, мотоциклетистът навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в лек автомобил"...някой запита ли се какво е преживяла жената в леката кола!? Да ти се размаже някой на предното стъкло!? Нали ги гледам и в нашия град, карат при 40 км. с 120-140, да не говорим извън града па отгоре на всичко търсят от останалите коректност...тъпи камикадзета!!!

    Коментиран от #43

  • 14 ко каза

    5 0 Отговор
    То на четири колела изобщо няма камикадзета.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иван Господинов

    3 2 Отговор
    Какви забавни новини за българският народ. Поредното младо момче си отива от този свят за радост на всички низши духом. Даже и снимка изтипосали да е съвсем весела новината. Вярно Харли не е Хонда ама да има и нещо гадно да се подсили кефа на скудоумците. Що не сложихте и малко пръснати черва, мозък изпаднал от разбития череп, майка обляна в сълзи плачеща над пресен гроб. Може и да не е баш на тоя донор ама да има бе да има....
  • 17 гост

    3 1 Отговор
    Бог да го прости момчето! Съболезнования на близките!Но искам всички тези критици и хора , който правят от трагедията сензация да си одговорят сами на себеси колко пъти са правели грешки на пътя ,знам че на всеки се случвало включително и на мен просто сме били късметлии !Но като цяло всички трябва да си променим културата на пътя и не само.....Да се помолим за душата на момчето !!И нека бъдем толерантни!
  • 18 реалист

    2 5 Отговор
    Добре, че се трепат сами тези . Така е като няма акъл
  • 19 Васко Денев

    1 3 Отговор
    Абе папагал знаеш ли изобщо какво се е случило,че да съдиш кои тъпак и кои не!!! И ти ще имаш деца,а може и да имаш-да те питам не дай си боже стане нещо с тях тогава,кои ще е тъпия и кои не няма да те интересува особено!!!спести си коментарите!!!
  • 20 плебей

    9 0 Отговор
    Моторист съм , блъскали са ме , но със скорост от 40 км. . Никак не е приятно , имам призив към абсолютно всички участници в движението (пешеходци , колоездачи, мотористи , шофьори на леки и тежкотоварни автомобили ) Стига сме се изтребвали , като хлебарки, нека бъдем по-разумни и доживеем до старани , а не да ставаме вечно млади.
  • 21 Красо Зелето

    6 6 Отговор
    За съжаление, това е реалността! Но повечето мотористи са нагли до последна степен. По-голям левел наглост няма. Врат се между колите, не спират на светофар, а само се оглеждат и профучават. Все бързат за накъде???!! Там където ще отидем всички, не е нужно да се бърза. Бъдете разумни, и шофирайте по правилник, и нещата ще се нормализират. Какво ще ви стане ако стигнете 4 мин. по-късно? Реномето ли ще ви падне, или ще изхарчи повече гориво мотора? Пълна деградация, после искаме развитие. Ето ви развитие!
  • 22 самосвала

    2 5 Отговор
    Ако зависеше от мен щях да сложа ограничение върху мощността на моторите, които да се карат по пътя - примерно до 30к.с. По мощно от това просто да е забранено, или пък разрешено само за кросови мотори дето се карат по баирите. И който го хванат да го наруши това да му конфискуват маторя.
  • 23 gixxer

    6 0 Отговор
    с 30 коня спокойно може да си вдигнеш 150 и да се пречукаш пак ... наистина не виждам смисъл да си изливате злобата под една новина от този тип.
  • 24 Vasik Atanasova

    4 3 Отговор
    БОГ да го прости
    ЗАЩО ОТ ЕДИН ТРАГИЧЕН ИНЦИДЕНТ ПРАВИТЕ НОВИНА
    И ДА ЧЕТЕМ НА РАЗНИ ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ
    АЗ СЪЩО ИМАМ МОТОР
    КАКТО ЖИВЕЕМ ТАКА И ШОФИРАМЕ
    ТОВА КОЕТО ТИ ДАВА МОТОРА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С КОЛАТА

    Коментиран от #29

  • 25 КАТ

    2 2 Отговор
    Да всички имаме деца и е наша отговорност да ги възпитаваме правилно и да ги контролираме какво вършат доколкото е възможно.Наистина е доста глупаво да си отидеш на 24 години по този нелеп начин.Според мен трябва да забранят всички шосейни мотоциклети да се карат по пътищата защото попаднали в ръцете на неопитни мотористи са изключително опасни.Да си ги карат по пистите, има достатъчно такива.И другото което е трябва КАТ да предприемат драстични мерки срещу неизрядните мотористи а също и срещу тези които нарушават правилата.Полицаите от Сигма вършат доста успешна дейност , нека и купят още 500мотоциклета и да ги вкарат в пътя тези малоумни камикадзета защото на всички са ни дошли до гуша,вече!Могат да започнат с тези на които аспусите са премахнати!Директно спиране от движение и яки глоби да речем по 2-3000лв.А онези които ходят вечер и форсират без ауспуси по кварталите директно в затвора!
  • 26 Георги Алексиев

    1 0 Отговор
    лека му ПРЪСТ НА ЧОВЕКА . НО НЯМА МОТОРИСТ КОИТО ДА НЕ СЕ Е РАЗБИВАЛ ЯКО С МОТОРА СИ . ТАКА ЧЕ ТОИ СИ Е ЗНАЕЛ НА КАВО СЕ ХВАЩА С ТОЗИ МОТОР
  • 27 СТЕЛТ

    2 4 Отговор
    Дава ти по-къс живот, като искате да си трошите главите си ги трошете, но на останалите ни се живее...и престани да пишеш с големи букви, имай малко уважение към останалите!
  • 28 СТЕЛТ

    0 1 Отговор
    Коментарът ми беше до 24.
  • 29 Бате Цецо

    1 4 Отговор

    До коментар #24 от "Vasik Atanasova":

    ТОВА КОЕТО ТИ ДАВА МОТОРА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С КОЛАТА
    ----------------------
    Може, може и двете могат да те вкарат в гроба, но с мотора е много по-лесно. Пък и някой хора се много бързат за там.
  • 30 жоро бекъма

    5 1 Отговор
    Чета ви коментарите и виждам колко психично болни има тука!!!Половината зло беят на това че ги минава мотор в задръстванията а другата половина това че не могат да си го позволят!!! Нямаме пътища и от такива селяндури че някой ще те мине ги блъскате къде умишлено къде това че не можете да карате колите си !!!Имам уникален мотор и всеки се снима с него сигурно и тези където ревнуват че не могат да го имат,но аз не зло бея като вас и не съм комплекс ар като вас!!!Дали на мотор или в кола и вас може да ви стигне смъртта щом се радвате на някой че си е отишъл от този свят комплексарчета

    Коментиран от #31

  • 31 жоро Неграмотника

    2 6 Отговор

    До коментар #30 от "жоро бекъма":

    И какво като имаш уникален мотор? Прави те безсмъртен, или ти качва тестостерона когато возиш поредната к...а?
    Да снимат се с твоя мотор, щото може повече да не могат.... затова! Не се радвай на такива неща, защото са преходни! Рано или късно, всички ще умрем, и всеки си има определен начин за това... Ние не се радваме на това, а просто недоволстваме, как мотористите се самоубиват по пътищата като кучета, и после обвиняват другите участници в движението за това. Ама как да ти го обясня, като няма да ме разбереш... Умен моторист и умен тираджия се срещат само 1 път в сезона.
  • 32 Komara

    2 1 Отговор
    ЕЕи като нз какво е станало няма да говори6 така това мом4е беше невероятен 4овек от всякаде
  • 33 Бай Хой

    2 5 Отговор
    И кое му е невероятното!? Може би това, че се е самоубил и е докарал психическо разстройство на сума ти народ...на семейството си, на познати и приятели, да не говорим за жената в другата кола и свидетелите. Това остава за цял живот! Между другото много неграмотно написано пич, да не би да си завършил току що първи клас?
  • 34 я съм от село

    2 5 Отговор
    Те мотористите са много културни водачи пазете ги на пътя защото са решили да се самоубиват. които объркват живота на другите.
  • 35 vassseto .

    5 0 Отговор
    Загиват хора с всякакви превозни средства, но щом е с мотор някои хора почват да злорадстват. Представям си колко им е тъжно ежедневието, за да ги радват такива новини.
  • 36 беден прост удобен

    1 0 Отговор
    АЙДЕ МАЛКО ДА ВИ СВЕТНА ПО ВЪПРОСА.В ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА КОЛИТЕ НЯМАТ НОМЕРА НЯМА ПЪТНИ ЗНАЦИ НЯМА И ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА СКОРОСТ НИТО ЗАБРАНА ЗА АЛКОХОЛ ПИЕШ КОЛКО МОЖЕШ И КАРАШ ВСЕКИ МЪЖ ИМА МИНИМУМ 3 ЛЮБОВНИЦИ-ТОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И КАКВО ДА НЕ БИ ДА СА СЕ ИЗБИЛИ ПО ПЪТИЩАТА ДОМИНИКАНЦИТЕ Я А ТУК НА ВСЕКИ ЪГЪЛ МИЛИЦИОНЕРЧЕ,КАМЕРКИ ЗА МИЛИОНИ И ПРОСТОЛЮДИЕТО СЕ ИЗБИВА ПО ПЪТИЩАТА ЗАЩО АМИ ПРОСТО Е В ДОМИНИКАНА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО КОМУНИСТИ СОЦИАЛИСТИ КАМО ЛИ НЕОЖИВКОВИСТИ.

    Коментиран от #37

  • 37 Тортополасън

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "беден прост удобен":

    Какво общо имат комунистите с катастрофите? Народа си е зальохан и това е истината. 500 години сме били под турско робство, това го няма никъде по света. Това не са 50 години, а 500! Което говори, много лошо за народа, това означава "Бавноразвиваща се нация"! Какво очакваме от такъв народ? Самоубииства, убийства и все лоши неща, от прости хора. Едно шипанзе, е по-добре от нас, то мисли повече от нас, какво има да констатираме повече!
  • 38 бг

    2 2 Отговор
    Тези няма ли да се научат да карат разумно.Всеки ден гледам в града да правят демонстрации на простотия.
  • 39 Atanas

    3 1 Отговор
    На тези който злорадстват със съдбата на загиналите мотористи пожелавам техните деца да станат мотористи и да видим дали
    ще кълнат толкова.
  • 40 ghost navigator

    2 3 Отговор
    Някой кара ли ги да се качват на мотор.
    изпреварват отдясно без да се замислят че, не всеки шофьор гледа в дясното огледало по време на движение.
    Щом е навлезнал в насрещното значи скоростта е била голяма и просто завоят го е изхвърлил

    Коментиран от #46

  • 41 guest

    2 0 Отговор
    Аз съм моторист, шофьор, велосипедист и пешеходец. Трудно ми е да определя - донор ли съм, МЪЖАГА ли съм, идиот или прошляк? Ъ?

    Или пък да взема да си мисля, че каквито са ни шофьорите и пешеходците, такива са ни и мотористите?

    Отворих и google earth и "пътя", където е загинал колегата е меко казано... хм... африкански.

    Хорица, всичко е в нашите глави! Каквито сме ние, такива са ни като цяло и пътищата, и управниците, и мотористите.

    В заключение - имам две чудесни дечица, приличат на ангелчета. Ако загина зад волана или на мотоциклета си, моля... карайте внимателно. Мойте дечица може би пресичат.
  • 42 Гост

    2 2 Отговор
    Познавах го лично това момче,м/у другото беше страшно културен шофьор.Апак това което е написано в статията,изобщо не е така..... Моля спрете с глупавите коментари. Да почива в мир!
  • 43 РЕЛИСТА

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "СТЕЛТ":

    Да се поставим на мястото на загиналото момче и на близките му ?! Защо само на момчето.... !? Поставете се и на мястото на жената!!! Какво ли е чувството някакво лапе да ти се натресе в стъклото с над 100 километра в час ?! Вече тръгнали да го оправдават !! Ние не сме знаели... А вие какво ? "Много знаещите" бяхте на другия мотор ли ?! Преди да обвините жената се замислете, ако вие бяхте на шофьорското място в нейната кола и изведнъж някакъв ви изкочи с бясна скорост. Нито е първият, нито последният моторист, който загива при превишена скорост. Лека му пръст на момчето, ама да е внимавало. Понякога живота не дава втори шанс ! -_- Колкото и да ви е тъжно бъдете реалисти! независимо дали момчето ви е роднина или не - той също е виновен!
  • 44 Близка

    1 3 Отговор
    Близка съм на загиналия и искам да кажа,че той кара от много години мотор .. и са измерили,че е карал с 60км. , а не със несъобразена скорост...жената е на влезнала в насрещното и това го казва човек,с който тя се е разминала и е била на една педя от него,защото тя е карала в насрещното!!!
  • 45 сССССС

    1 1 Отговор
    не мога да разбера кой от уважаем журналист се е сдобил с информация ,че момчето е пресякло пътя на колата,а не колата на него?Защо трябва да обвиняваме него...защо някой не се замисли,че винаги мотористите ги изкарват виновни,а не тези които са в колата?Защото е лесно да си на 4 гуми,а той е бил на 2...и него нищо не го пази както уважаемата госпожа...не говорете вместо да знаете...
  • 46 ВЪЗМЕЗДИЕ В ИМЕТО НА ЖИВИТЕ В ПАМЕТ НА М

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "ghost navigator":

    ВМЕСТО ДА ВЯРВАТЕ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ДАЛИ ТОВА Е ИСТИНАТА.ВМЕСТО ДА КАЗВАТЕ НА НЯКОЙ ,КОЙТО КАРА МОТОР,КОЛКО Е ОПАСНО ТОВА.ПОГЛЕЖДАЙТЕ 2 ПЪТИ В ОГЛЕДАЛАТА ПРЕДИ ДА СМЕНИТЕ ЛЕНТИТЕ ИЛИ ДА ЗАВИЕТЕ,ПОЛЗВАЙТЕ И МИГАЧИТЕ.ДРЪЖТЕ СИ ПЛАТНОТО ЗА ДВИЖЕНИЕ ОСОБЕНО ПРИ ЗАВОЙ.НИКОЙ НЕ СЕ КАЧВА НА МОТОР С МИСЪЛТА,ЧЕ Е ДОНОР ИЛИ САМОУБИЕЦ ИЛИ ЛУД.КАЧВА СЕ,ЗАЩОТО ТОВА Е НЕГОВИЯ НАЧИН ДА СЕ ПОЧУВСТВА ЖИВ.ГЛЕДАЙТЕ ПЪТЯ,А НЕ ТЕЛЕФОНА СИ,ЗАЩОТО ТОВА МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ ЖИВОТА НА ЧОВЕК,КОЙТО НЯКОИ ГО ОБИЧАТ.МОТОРИСТЪТ НЕ Е СТИГНАЛ ЗАВОЯ,ЖЕНАТА Е БИЛА В ЗАВОЯ И В НЕГОВОТО ПЛАТНО.МОМЧЕТО ПОЧИВА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАВОЯ НА ОКОЛО 60 МЕТРА.ТОЙ Я ВИЖДА И НАМАЛЯ СКОРОСТТА ОТ 76КМ/Ч ДО 40КМ/Ч ДОРИ Е БИЛ ПРЕД СПИРАНЕ.ОБЯСНЕНИЕТО НА АВТОМОБИЛСТКАТА Е ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ ГО ВИДЯЛА.МОТОРИСТИТЕ СА ХОРА,А НЕ ДОНОРИ!
  • 47 ВЪЗМОТЕН

    0 0 Отговор
    МОЛЯ ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ДОСТОВЕРНИ ИЗТОЧНИЦИ ПОНЕ ТРИМА.И ДА НЕ СЕ ВПУСКАТ В ПОДРОБНОСТИ/ТЕ НЕ СА СВИДЕЛИ/.ИМА СИ ХОРА,КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ ПРИЧИНАТА ЗА КАТАСТРОФИТЕ/АВТОЕКСПЕРТИ/.ПРИЧИНЯВАТЕ БОЛКА НА БЛИЗКИТЕ НА ПОЧИНАЛИТЕ ХОРА.НЕКА ИМА ЕТИКА ВЪВ ВАШИТЕ ПИСАНИЯ
  • 48 СПРАВЕДЛИВОСТ

    0 0 Отговор
    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ АКО БЕШЕ КАРАЛО С ПО- ГОЛЯМА СКОРОСТ ЩЕШЕ ДА Е ЖИВО.ПРОСТО ЩЕШЕ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ ВЪРХУ КОЛАТА ,А ТО Е НАМЕРЕНО НА 4 М ПРЕДИ КАТАСТРОФАТА В НЕГОВОТО СИ ПЛАТНО В БАНКЕТА.ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО Е НАМЕРЕНО ТАМ ЩОМ Е КАРАЛО СИЛНО И Е БИЛО В НЕЙНОТО ПЛАТНО.КЪДЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАМИРА АКО Е БИЛ В НЕЙНОТО ПЛАТНО И Е КАРАЛО СИЛНО.ПОГЛЕДАЙТЕ НЯКОЙ КЛИП С КАТАСТРОФИ С КОЛА И МОТОР.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове