Last news in Fakti

30 Септември, 2015 09:13 8 819 18

ММА боецът вилнял фрашкан с дрога и анаболи

  • мма

Състоянието на пациента след проведената детоксикираща терапия е стабилно, влиза се в контакт с него от вчера вечерта, когато явно отмина ефектът на комбинацията на наркотици, алкохол и амфетамини, може би и друга дрога

ММА боецът Джон Кери, който потроши две коли и подлуди полицията, докато го заловят и му сложат белезници, е бил под влиянието на анаболи и наркотици, примесени с алкохол, заяви по Нова телевизия зам.-директорът на Бургаската болница д-р Светлозар Георгиев.

Състоянието на пациента след проведената детоксикираща терапия е стабилно, влиза се в контакт с него от вчера вечерта, когато явно отмина ефектът на комбинацията на наркотици, алкохол и амфетамини, може би и друга дрога, която води до снемане задържащите функции на кората на мозъка. Тогава човек проявява неочаквана сила. Това е много здрав и трениран борец. Имали сме много пациенти под влиянието на различни вещества, но такъв тежък случай отдавна не сме се сблъсквали", коментира д-р Георгиев.
 
По думите му употребата на анаболите смущават човешкия организъм и увреждат чернодробните функции и смущават половите хормони. Джон Кери се намира в Бургаската болница. Според описанието на лекарите по неврохирургия, това е човек с атлетична фигура. Във вторник до късно е буйствал, но след като се е успокоил, е успял да разкаже къде е настанен, как е пристигнал и как е станал инцидента.

"Пациентът е в отделението. Няма данни за усложнения. По първоначални данни има само повърхностни рани. До тази сутрин той е с белезници. Ще се прецени дали да бъде оставен в болницата или да се отведе в полицията", добави д-р Георгиев.

Припомняме, че пет чифта белезници са били нужни на полицаите, за да озаптят британския ММА-състезател, който подлуди миналата нощ "Слънчев бряг". Късно вечерта в понеделник мъжът открадна мотокар, излезе с него на главния път Бургас-Варна, наниза с острието на машината две коли и потроши бензиностанция. И всичко това, докато полицаите се опитваха да го арестуват.
 
Историята, като от екшън филм, започна малко преди полунощ. 26-годишният съименник на американския държавен секретар Джон Кери яхва откраднат мотокар и предизвиква две верижни катастрофи. Само късметът спасил водачите и пътниците в тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз

    4 0 Отговор
    Ако Багата отиде в Англия и направи такива золуми, ще търка режетките на килията поне 3-5 години, този "ММА боец" ще плати за поразиите и ще го освободят да си ходи по живо по здраво в Англия!!!

    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
  • 2 Той

    3 0 Отговор
    Защо полицията не е употребила сила и употреба на стоп патрони, а в този случай и смъртоносно оръжие при положение са били застрашени човешки животи.
    Искам Джон Кери, следващият път да отидеш да се правиш на мъжага в САЩ, а може и в Русия.
    После искам да прочетя тяхната статия :)
    КЕЛЕШ!

    Да му буде отказан за следващите 5 години влизане в България!

    Коментиран от #15

  • 3 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    ПОДКРЕПЯМ ДОЛНИТЕ 2 КОМЕНТАРА
    АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА
    В РУСИЯ И САЩ БИХА ГО ЗАСТРЕЛЯЛИ
  • 4 любител

    3 0 Отговор
    Това ако беше в САЩ тоя англииски боклук, щеше да бъде ликвидиран на място!
    Да не говорим, че едва ли щеше да се осмели да прави такива глупости
  • 5 йордан иванов

    2 0 Отговор
    На мен щеше да ми е по-интересно, ако беше отишъл в народното събрание..
  • 6 гост

    2 0 Отговор
    Да, ама тук полицаите се въртят и сучат около него и едва след като е потрошил всичко, до което се е докопал, тогава 3 екипа са го задържали. Ами балъци са си, на видеото нали се вижда как се разхождат след него, нито бягат, нито нещо се опитват да го спрат, като не спира на стоп патрон, гърми го с боен в краката. Ами ако беше минал някой да го удари веднъж с гаечен ключ и минувача е на място, или пък служителите на бензиностанцията, ако бе убил някой понеже нашите МВР сулювци се разхождат след потенциално опасни хора, вместо да се намесят със сила и да го свалят на място.
    Никой няма да ги обвини, очевидно е, че е бил изперкал, при все, че не е никакъв ММА боец.
  • 7 некойси

    3 0 Отговор
    В щатите за това е чернокожия е мръднал или казал нещо по адрес на полицая получава куршум, а тук всеки явно може вече да си прави каквото поиска.
  • 8 Гост

    3 0 Отговор
    Няма такава държава. България я няма. Въстание!
    Лошо е да се иска това, но трябва да се пролее кръв на много хора , за да има шанс България да се поправи.
    Корупцията и алчността са в прекалено големи размери , за да може да се оправи по мирен път. Да не говорим за наказание на вече провинилите се "бизнесмени", "политици" и др. провинили се.
  • 9 Гост

    2 0 Отговор
    до #7, обикновените хора не могат да правят каквото искат. те понасят несгодите както на закона , така и произвола на длъжностните лица.
  • 10 втнъояатнгн

    1 1 Отговор
    философ. Много е лесно да се правиш на мъж с клавиатурата.
  • 11 бай Иван

    2 1 Отговор
    Трябвало е директно да го застрелят след като не се е подчинил на полицията!
  • 12 dhcp

    1 1 Отговор
    В България полицията я е страх! Страх ги е да извадят палка, а да не говорим за пистолет. И не, те не са виновни, всички ние ги направихме такива. Спомняте ли си преди години как беше пламнало всичко и всеки викаше "полицейско насилие", "полицейщина" и още куп простотии. Та сега не ревете, че има беззаконие и че полицаите ни ги е страх да действа. Ние ги направихме така ;) Не си мислете, че се правя на философ, просто ви казвам какво е положението, защото имам няколко познати които са в МВР и знам как ги е страх да не ги съди държавата за действията им...

    Коментиран от #14

  • 13 Чукча

    2 0 Отговор
    В закона е записано,че полицията може да употреби оръжие само ако е заплашена с такова.Иначе се таксува като превишение на ответната мярка и наказва.А наказанията не са малки.Калпавият закон прави полицията безсилна и жалка,той и вързва ръцете.А при нас калпави закони колкото щеш.
  • 14 comment

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "dhcp ":

    Старх ги е от чичко-паричко обаче. Ако е някой никому неизвестен бедняк като мен, ще бъдат много смели и категорични!
  • 15 koko

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Той":

    не приятел не да не влиза в бг за 5 години а да не излиза 5 настанен в софииския
  • 16 Българин

    0 0 Отговор
    Само да ви кажем нещо- у България никога и нищо нема да се промени.Чешене на езици е излишно.Всеки който не му понася да напуска,просто щото ,никога нищо няма да се промени. Мисля, че 25 години "демо" са достатъчни и за най-големия оптимист да изпадне в депресия. Аз съм на 42 и видях достатъчно.
  • 17 Гост

    1 0 Отговор
    Адвокатщината съсипва България!!! Вижте, че 80% от депутатите са адвокати и е нормално да си гласуват такива антидържавни закони!
    Съмнява ме някой полицай да не иска да застреля такъв боклук, ако закона беше на негова страна, но у нас не е важен реда, а само хонорарът на адвоката!
  • 18 999

    1 0 Отговор
    Това ако беше в демократичен САЩ днес на тоя анабол щеше да му е погребението.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове