Last news in Fakti

5 Октомври, 2015 09:17, обновена 6 Октомври, 2015 12:09 12 477 50

Проект предвижда затвор за 60 км превишена скорост

  • скорост-
  • ограничение-
  • затвор-
  • превишена
Проект предвижда затвор за 60 км превишена скорост - 1
Софийска S-Klasse се движи с 222 км/ч при ограничение от 70
Проект на законови промени предвижда криминализиране на шофирането с превишена скорост, в нетрезво състояние и без книжка. Предлага се тежко наказание за превишена скорост с и над 60 км/ч спрямо разрешената. Това обяви в предаването на bTV „Тази сутрин” Бойко Рановски, началник отдел „Пътна полиция”.
 
Предвидено и отнемане на регистрационни номера на автомобил при тежки нарушения на пътя, уточни той. За отнемане на колите на джигитите призова миналата седмица и премиерът Бойко Борисов.
 
Причината за драстичните мерки срещу нарушителите, е че войната по пътищата продължава, уточни Рановски. От началото на тази година убитите и ранените при пътни инциденти са повече от тези за 2014 г. Убити са 526 души или с 20 повече от миналата година и са ранени 6814, което с 214 повече от миналата година.
 
От снощи има нов инцидент и то с дете – пиян шофьор е убил на пътя 3-годишно дете в Сливен, съобщи шефът на пътните полицаи.
 
Относно неправилното паркиране Рановски призова хората да изпращат сигнали чрез снимки и видео и обеща всеки един от тях да бъде проверяван от КАТ. Той допълни, че е важно също гражданинът, който е подал сигнал, да свидетелства, за да бъде наказан нарушителят. 

Преди месец  Факти.бг оповести случай на софийска S-Klasse, която се движи с 222 км/ч при ограничение от 70. Ако новото предложение се приеме, подобни джигити директно ще търкат наровете в затвора.

Криминализирането на гонките е едно от предложенията за противодействие на войната по пътищата. Днес изтича срокът, който премиерът Бойко Борисов постави на правосъдното и вътрешното министерство да предложат ефективни промени в Наказателния кодекс. Друга промяна е конфискация на моторното превозно средство, когато се управлява от неправоспособен или пиян водач, обясни в присъствието на Борисов министърът на правосъдието Христо Иванов: "Обсъждаме също така как да осигурим наистина една незабавност в тези случаи. Знаете, че в НПК и сега има незабавно производство. Трябва да видим, ако не се прилага и не работи достатъчно добре, къде в практиката става проблем".
 

Всяко едно усилие в посока на увеличаване на наказанията не е излишно, коментира пред БНР адвокат Златина Стоянова от Асоциация на пострадалите при катастрофи.

Във връзка с идеята на премиера да се отнема книжката при драстично нарушение на водата, а колата да отива на паркинга на Жандармерията, тя посочи, че е възможно това да става, стига да бъде нормативно обосновано.

Ако водачът е употребил алкохол над допустимото или с този автомобил се извършват незаконни гонки или поведени, което е свръхопасно още преди да се е случило тежкото и непоправимото, би следвало да има възможност да бъде отнет, а собственикът на автомобила да бъде наказан по някакъв начин, смята адвокат Стоянова.

За решението шофьорска книжка да се взима не след завършен 8-ми клас, а след завършен 10-ти клас, тя каза, че идеята е бъдещите шофьори да бъдат малко по-грамотни.

Според Златина Стоянова не трябва да има никакъв толеранс към хора, които си позволяват да карат след употребата на алкохол:

Дали ще се води предумишлено убийство или каквото и да е, за него би трябвало да има изключително строги санкции. В тази посока колкото по-сурови са наказанията за употребилите алкохол, преди да се е случило нещо на пътя, мисля, че ще има превъзпитаващ ефект.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    6 1 Отговор
    А защо не се обърне внимание на знаците които са съобразени с автопарка от преди 30 години???Може ли на прав участък с достатъчна видимост и добра пътна настилки ограничението да е 40 километра???Та аз да не карам комбайн или валяк бе хора???Малоумните ограничения са хиляди!!!

    Коментиран от #44

  • 2 Прашчо

    0 4 Отговор
    Не говори глупости.Явно си в населенено място за това е 40.Ако е извън си е 90.

    Коментиран от #3

  • 3 Румен Янев

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Прашчо":

    А бе Прасчо ей сега се сещам за едно ограничение което е наблизо!Тръгни от София към Брезник и след двата завоя на с.Гурмазово ще видиш ограничение 40 !!!Пътя е прав а около него са ниви!!!!И това е едно от хилядите Прасчо!!!

    Коментиран от #5

  • 4 DERONI

    1 4 Отговор
    Абе къв е тоя зор, като си заОдите на село за събота и неделя да карате с 200 и после да се изтрепете помежду селските кръчми и дискотеки?Нека се конфискуват коли,сваляне на номера, то нали и без това са на лизинги и кредити всички, та не е лошо...да Ви скъсат г.зовете от глоби и после ще ви гледаме сеира, как нямате пари да си ги платите, че дължите вноски за апартамента,за колата, а сега и глоби, пък то и горивото скъпо,всноска за газовата,някои ги държат колите само за събота и недяля за селските кафета ,,,,абе мизерняци колко искаш...само глоби,високи глоби за българина,друго решение-няма.

    Коментиран от #7

  • 5 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Румен Янев":

    Това може да го напише само човек с регистрация "РК". Точно между Гурмазово и Пожарево стават много ПТП заради неспазването на ограниченията!
    Аман от джигити!!! Изходът е един - драконовски мерки и закони като в Западна Европа и нулева толерантност към "спешно бързащите"!!!

    Коментиран от #10

  • 6 дреме ми на бурканбанк

    2 2 Отговор
    -Аз съм трърдо и кораво да се конфискуват колите които карат нат 60 километра в час а не някакви мизерни и смешни глоби и сваляне на номерата и който предизвика катастрофа със смъртен или смъртни случаи до живот във панделката да търка нара във килийката със мургавите ни сънародници и да чете правилнига за движение по-пътищата да го научи наизуст и да видим как ще кара със 200 и нат 200 километра в час във затвора кауш за всичките джигити по-пътищата това е решението да ги видим колко са бабаити там на топло със подаръци портокалчета и цигарки АРДА.
  • 7 mediator37

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "DERONI":

    Тъй. И като конфискуват на хората колите, като им вземат банките апартаментите, като нямат пари и нямат какво да ядат, ти ще бъдеш ли щастлив ?

    Коментиран от #8

  • 8 DERONI

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "mediator37":

    да ще бъда много щастлив и доволен защото не всеки от село е създаден да живее в града
  • 9 Нормален шофьор

    3 1 Отговор
    Уж искаме да настигнем немците, а само с глобички се занимаваме. Да хванат да направят хубави пътища по които може да се кара. Какви са тези ограничения от по 120 км на магистрала струма например. Това е несериозно.
  • 10 Румен Янев

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Регистрацията ми не е РК но дори да е такава какъв е проблема?Мислиш че в Перник никой не кара като хората ли?В голяма заблуда живееш човече!!!Относно отсечката между с.Гурмазово и с.Пожарево също си в голяма заблуда защото имам вила в Пожарево и съм минавал хиляди пъти точно от там...е как за 20 години пък не видях една катастрофа???
  • 11 Джигит

    5 1 Отговор
    .......подобни джигити директно ще търкат наровете в затвора......

    Не, няма да стане така ! Може би някъде другаде по света да, но не и тук.
    Всяко увеличаване на глобите и наказанията за т. нар. "подобни джигити" имат само едно последствие - те са право пропорционални на увеличаването на корупцията сред пътните полицаи, и евентуално прокуратурата и съдебната система.

    Когато има реална опасност да ти вземат луксозната кола за 20-30 бона, тогава си много по-склонен да дадеш рушвет в размер на 5-6 000, а полицая е много по-склонен да го приеме.

    Накратко - увеличението на глобите и наказанията е директно сипване на допълнителна порция в канчетата на КАТ !
  • 12 тошибиян

    4 1 Отговор
    поредната лудост от която искат да пе4елят онея отгоре а не гледат при4ините 4е хората са изтреещели от безизходица и вижте колко смъртни слу4ай има с нови коли и то лимузини и бега4ки и после разправяйте 4е скороста убивала...след като ес класата от снимките е сметнала 4е може да кара с 222 зна4и може и то4каа то4но такива коли пък са напълно безопасни...
  • 13 onq s konq

    1 0 Отговор
    Че аз и сега почти не надвишавам с повече от 60 извън града.По магистралата обаче си е друго нещо,пък и до сега там не съм видял патрулки.
  • 14 скорост

    4 1 Отговор
    Народа трябва да се вдигне и да ги прогони тия от парламента до кога ще ги бавиме няма време вече,първо да се подновят знаците че повечето са със безсмислени ограничения на които спират само патрулите да цоцат,има места с 40 км на абсолютно прави и чисти участъци по първокласните артерии,винаги търсят причината в народа и най лесно е глоби да се сложат а че калпавите пътища сеят смърт това на никой не му дреме от упрравляващите
  • 15 жоро бекъма

    3 1 Отговор
    Пълна ГЛУПОСТ!!!Това няма да спре катастрофите и жертвите по пътищата!!!На първо място не трябва да има пътища без дупки и неравности по платното за движение, както и маркировка осветление и не на последно място износеният асфалт.Когато се оправят тези фактори трябва да се обърне внимание и на корупцията за която знаем повече от 25години!!!Не може да ми гарантира никой че от подобна кауза няма да бъда рекетиран !!!Няма осъдени в нашата държава за корупция а да търкаш нарове за една превишена скорост е чисто мачкане на дребният Българин!!!Мога да ви дам един прост пример как всички бакшиши спират на активна лента за движение на ул Раковски в гр София и дадени милиони за видео наблюдение сложили по 3 камери на стълб и нищо!!!Още повече онзи ден по новините даваха как патрулка ги снима и пак нищо седят си и не мърдат!!!Тях не ги закачат защо ли ???С колко се увлечеха катастрофите след като факта че караме на фарове и по този начин се намалявали птп-тата а коланите и за тях спасявали живот!!!Е питам как така веднъж казваме че намаляваме катастрофите с превенции и мерки които в действителност са противоположни като резултат?Защо все се търси вина в шофьорите ?Няма ли други фактори за безопасността на движението?И не на последно място искам да попитам господата които предлагат подобна недомислица ;Вие не нарушавате ли закона никога?Да не стане като кампанията не карай пил с главните действащи пияници Максим Ставински и другия ударил се за щастие в боклукчийск
  • 16 Миседнешнакура

    2 2 Отговор
    всички в панделката бързо бързо....
  • 17 жоро бекъма

    4 1 Отговор
    След като се направи околовръстното с естакади и кръгово движение и не само то мога да ви кажа че там катастрофите са намалели с 90% а който сега иска да ми казва е кво толкова асфалт не ядеме Е не ядете ама не сте прави магистралата до морето е 100% по безопасна от това да пътуваш в една лента за движение за което мога да кажа браво и благодаря на г-ин Бойко Борисов, това не се оценява явно от всички защото не помнят какво е било явно!!!От тежки катастрофи на околовръстното и пътя за Бургас!!!Радвайте се на направеното бъдете по позитивни и нещата се получават!!!
  • 18 Румен Янев

    3 1 Отговор
    Караш бързо-в затвора...утрепаш някой с теслата-на свобода!!!НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!! Още малко ще започнат да монтират трупчета под педала за газта в кат за да не вдигаш повече от 1500 оборота!!!Лелеее дано не ме чуят че като гледам колко им акъла....
  • 19 Azzzzz

    0 3 Отговор
    Не е проблема толкова в пътищата ни (които наистина са лоши), колкото в задкормилното устройство. Просто е пълно с комплексари седнали зад волана и аз съм с две ръце за увеличението на глобите. Както казваше един мой учител по математика - тук в БГ сме с много лош генетичен материал.
  • 20 Леле леле

    5 0 Отговор
    Това е АБСУРДНО ! Зверска простотия ! Оправете пътищата и пътната маркировка ! Премахнете безсмислените ограничения 40 и 60 на хубавите прави участаци, където чакалят полицаи !
  • 21 гост

    1 1 Отговор
    Трябва да конфискуват колата, то е ясно, че няма да влязат в затвора. За толкова по-сериозни неща, които са изначало криминални деяния не се лежи в затвора, а за това ли пък? На картофи ли си мислят, че говорят тези управници или на хора?
    Недобросъвестните шофьори трябва да биват съдени за много високи глоби и да им се конфискува колата, ако не могат в 3 месечен период да изплатят глобата, то следва продажба на автомобила на търг, като глобата не отпада и не се обжалва.
    Няма друг начин. Днешните шофьори са некадърни, неграмотни и неморални, да не говорим за тези, които хич нямат книжка. КАТ да затегнат прегледите на МПС, за техническа изправност, звук, газове и ръжда. 30% от колите няма да са годни за употреба. По-добре да пътуваш с автобус отколкото някой да те убие с такава кола, не е ли така?
    И най-вече трябва да си напишат отгоре на плана: Събираемост, няма ли събираемост, няма смисъл дори да палят патрулката.
  • 22 Бате Цецо

    3 0 Отговор
    Затвор за превишена скорост е твърде пресилено, но отнемане на МПС-то звучи по-правдиво. От друга страна превишената скорост не е единственият проблем. Дребните нарушения като отнемане на предимство и завиването или престрояването без МИГАЧ също трябва да се санкционират. Понякога именно такива "дреболии" предизвикват ПТП-та по някога и с жертви.
    Дупките по пътищата са също другия голям виновник за ПТП-тата.
  • 23 Кобрата

    0 4 Отговор
    Това не е нищо, за каране в нетрезво състояние трябва да има смъртна присъда, а за останалите, които карат с превишена скорост или са неправоспособни, трябва да има затвор минимум 5 години...

    Коментиран от #29, #31

  • 24 МИСЪЛ

    5 0 Отговор
    А аз предлагам направо да се забранят автомобилите и да си купим по един велосипед и който няма фарче и стопче веднага да му се отнема в полза на "държавата".
  • 25 Гражданин

    3 0 Отговор
    Преди няколко дни подадох сигнал през 112 за паркиране на камион върху тротоар (целия тротоар), пред гараж. След половин час ми се обадиха че патрул е на място и камион няма, казах си изпуснахме го и благодарих за реакцията. След като се върнах на локацията след още 2 часа (близо до нас е), установих че камионът си е още там и не помръднал. Обадих се пак на 112 и за късмет уцелих същия оператор (любезна дама), която обеща отново да уведоми органите. Сигурен съм че го е направила, но така и никой не дойде, не ми се обади и нямаше глоба на камионът, който си остана там до сутринта. На 70 000 полицейски глави (69 000 празни) работата им не е да решават кое нарушение заслужава внимание и кое не, а чисто и просто да гарантират изпълняването на закона. Какво обаче мога да направя повече в такава ситуация?
  • 26 Танашибатанахака

    0 1 Отговор
    Около 92-процента от автопарка във българия е над 10-годишен като вземете напредвид и какви индивиди а не хора карат голфове астри алудита бмвета и мерцедеси сдухани отвсякъде каруци а ги ръчкат до 200-километра в час картинката е ясна трепанье и мазало навсякъде и тези мерки са закъснели със 25-години гласувам със 3-ръце за тези промени защото винаги анархията и неспазването на законите и неписаните правила не са довели до нищо добро народите в това число и нашият.
  • 27 Волен Сидеров

    7 0 Отговор
    ами за тези които карат С НИСКА скорост за участъка и правят задръстване -кооо прайм-те са по опасни на пътя,от тях започва изнервянето и рискованите изпреварвания-на път който се кара с 90 -той кара 60 и -ко прайм ....
    голяма сме работа да измисляме закони,които да пълнят някои джобове.Защо ли се раждаме въобще в България....тотална безсмислица в затвор -по добре да има разстрел на място директно...така ще останат само бежанците и циганите...след като се направи и книжки да се дават след завършен 10 ,че защо не 12 клас....ей голяма сме работа-българи юнаци....
  • 28 Гост

    4 0 Отговор
    Като са започнали-направо да вземат книжките и на всички жени. Няма по-неадекватно и ОПАСНО нещо от жена на пътя.

    Коментиран от #33

  • 29 Ха Ха

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Кобрата":

    А за МЕГА-ТЪПИ КОМЕНТАРИ трябва да се отнема компютъра и да се спре интернета поне за 120 години!!!
  • 30 анонимен

    8 0 Отговор
    В Япония и Франция правят влакове, които се движат с по 500км/ч. В Германия по аутобаните няма ограничения за скоростта. Времето е пари! Докато водещите нации работят върху това, как да съкратят времето за пътуване, то ние се чудим, как да го увеличим. Съвременните автомобили са направени така, че да могат да развиват безопасно по-високи скорости от едно време. По горната логика трябва да приземим и самолетите, защото те карат с по 900 км/ч. Бъдещия закон е по-голяма хранилка за полицията, прокуратурата, съда и т.н. Спомняте си преди няколко месеца стачкуваха полицаите за по високи заплати. Като им разрешиха отново да спират коли за проверки, всичко заглъхна. Полицаите и техните шефове са доволни. Е, това е цялата история! Да живее българската "демокрация"!
  • 31 Румен Янев

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Кобрата":

    А бе кобра в родата ти някой да се казва Йосиф Висарионович
  • 32 Ivan Jelev

    0 0 Отговор
  • 33 Гост 2

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Не само на жените ,на тях изобщо не е трябвало да им се дават. Трябва да се вземат книжките и на който няма завършен 12-ти клас (имам в предвид циганите-много таксита карат ,а съм сигурен ,че са им купени дипломите).
  • 34 до 30

    3 0 Отговор
    Немските аутобани с магистралите на Бойко ли сравняваш?
  • 35 BG12

    2 0 Отговор
    Като са тръгнали да се правят на велики популисти нашите политици... Да се направя и аз: По-добре и по-ефективно ще е да въведем първо смъртно наказание или максимална присъда за корупция при държавните чиновници (включително политиците и КАТ). Найс, а?
  • 36 вес

    2 0 Отговор
    Проблемът е лесно разрешим. Вдига се стойността на гражданската отговорност 10 пъти. Вдига се данъка на автомобилите без ЕВРО 1 поне 30 пъти. На тези с ЕВРО се вдига 10 пъти. Автопарка в България намалява наполовина и летящите гробници отиват в автоморгите, където им е мястото. При употреба на алкохол се отива в затвора. При убит човек се отива в затвора. Какви конфискации на превозни средства, като половината нови автомобили са служебни. Дори от КАТ да предлагат подобни промени, то няма как да се превърнат в закон, защото после ще се налага да го отменят. Разни адвокатчета вече се размечтаха как ще изкарат пари от обжалванията при отнети скъпи автомобили и дават акъл.

    Коментиран от #39

  • 37 жоро бекъма

    1 0 Отговор
    Да не забравяме че преди всичко останало разумът е вътре в нас и нека да бъдем по отговорни и спокойни хора и всичко ще си дойде на мястото:)Колеги нека си пожелаем да сме живи и здрави и безаварийни километри :)
  • 38 gospodinvie122013

    4 0 Отговор
    Нека правителството не забравя,че служебните автомобили в които си возят министри,депутати,НСО служители и прочие държавни служители също нарушават правилата за движение и превишават скоростта,за тях също трябва да важат тези предстоящи промени. И докато законите не започнат да важат за всички без изключение какви постове заемат, ще има и такива които ще нарушават съзнателно или не законите на страната
  • 39 gospodinvie122013

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "вес":

    вес- ако не си забелязъл,голяма част от катастрофите при гонките са все с нови,здрави стегнати или дори тунинговани автомобили,а за да се смени автопарка в страната трябва да се вдигне икономиката,народа да получава по високи доходи за да могат хората да си купят по нови автомобили,понеже в големите градове ако има градски транспорт в малките населени места такъв липсва,а за да се придвижат хората до болница,училище или работно място им трябва превоз иначе съм съгласен донякъде с теб,но законите в България трябва да важат за всички без изключение,само тогава ще го има толеранса по пътищата,защото като знае Иван или Хасан,че кмета,министъра или депутата също биват наказвани според закона те също ще го спазват.
  • 40 Греда

    5 1 Отговор
    Тези освен да гледат как да прецакат някой беден човек друго няма да направят.Хора с пари ако мислите че ще лежат просто ще мечтаете.Ще натъпкат само джобовете на кат и на тези ояли се прокорорчета и садий, а и да не забравя адвокатите.Да оправят знаците и тогава да има закон за скороста.

    Коментиран от #45

  • 41 abv

    1 0 Отговор
    При тези промени 20% от шофиращите по магистралите са за затвора.Напълно съм съгласен.С алкохол над 0.5 промила-затвор и нищо друго.Дано само тези мислители горе гласуват промените.В нашата община например хванаха шофьор със служебен камион с алкохол над 0.7.Редното беше Кат да изпрати писмо и водача да бъде отстранен дисциплинарно.Хора на кмета отидоха в КАТ и оправиха нещата.На същия беше отнета книжката за 6 месеца.Хванаха го повторно с личния автомобил.Глоба 300 лева и нищо.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Недоволен Варненец

    1 0 Отговор
    Ми те да вземат заедно с това да актуализират и ограниченията на скоростта!! Не може на път, свързващ Варна и Златни пясъци да ми слагат ограничение 30 и 40 (и точно след него да киснат тези "в униформи"), като от години се говори там да се вдигне на поне 80км/ч
  • 44 bad

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    1. Да направят законите равни за всички
    2. Да направят гаражи и места за паркиране, а не само да събира частна фирма глоби, на която дъравата даже й помага
    3. Водач с повече алкохол от допустимото - директно 1 месец в затвора, без книжка за 10 години. При второ провинение по-строги мерки
    4. Съгласен съм, а може би и вие, че високите скорости също могат да бъдат причина за ПТП. Но както е написано и в статията, трябва водачите да имат сиво вещество което да им подсказва кога може и кога не да се изпреварва.
    5. Бат Бойко дава съвети, но и всички депутати включително и самият той, когато се "возят" в колите купени от народа, да бъдат по внимателни и бавни докато карат в трите ленти из пътищата на България.
    6. Щом държавата призовава снимане на нарушители, то нека и депутатите да бъдат наказвани, но не техните шофьори, а самите те които дават само акъл на задната седалка- по бързо по-бързо
  • 45 ПРОСТОТИЯ

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Греда ":

    Пише се прокурор и съд.
  • 46 Dobri

    0 1 Отговор
    Малко е прекалено !! Един добър начин е да се увеличат глобите и то доста примерно 1000 лв.
  • 47 mediator37

    0 0 Отговор
    Дори да пътят да е идеално прав и скоростен, ограничения 60 км.ч. слагат:
    -на пресечка с второстепенен път;
    -на бензиностанции;
    -на отбивки (паркинги) за отдих и почивка.
    При тоя закон от Русе до Плевен поне 100 пъти могат да ми конфискуват МПС-то.
    Докато не премахнат горните ограничения, законът ще е хранилка за КАТ.
  • 48 скорост

    0 0 Отговор
    НСО ако спазват ограниченията и закона по пътищата тогава ок,но обикновените хора трябва да се влачат което в 21 век е смехотворно а тия откачалки да карат в насрещното с 200км/ч пак нещо не се връзва
  • 49 stia

    0 0 Отговор
    Колега, обръщам ти внимание, че евентуалната конфискация на колата ще е, ако караш с превишена скорост СЪС и НАД 60 км/ч спрямо разрешената !!!
  • 50 Атанас

    0 0 Отговор
    Вчера ме изпревариха на околовръстното с поне 160 км.Ако този водач на автомобил е заснет от камера ще бъде ли вкаран в затвора.Или този закон не е гласуван?И ако го гласуват след месец да речем а тои не е получил фиш до тогава а го получи след гласуването на този закон,но е сгрешил преди той да бъде гласуван ще бъде ли арестуван?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове