10 Октомври, 2015 10:34, обновена 10 Октомври, 2015 11:43 6 154 27

Среднощен екшън в София с участието на Волен Сидеров

  • екшън-
  • среднощен-
  • волен сидеров-
  • скандал

Той твърди, че в магазин се предлагат наркотици

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров стана главно действащо лице в шумен среднощен скандал пред магазин за алкохол и цигари.
 
Според информация на репортер на bTV Волен Сидеров и Десислав Чуколов спрели пред "клекшопа" в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици.
 
В този момент мъж и жена искали да си купят цигари. Сидеров хванал жената за ръката и взел телефона ѝ.
 
От Театралната академия излезли много хора и станал скандал. След това на мястото пристигнали и много полицаи.
 
„Видях как доста пияният Деислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказа пред Нова телевизия свидетелят Радослав Петров. 
 
Собственикът на магазина Александрина Симеонова пък твърди, че Сидеров и дръпнал телефона от ръката, след като се опитала да заснеме случващото се.
 
„Телефонът ми падна на 3 - 4 метра зад мен и той започна да ме стиска за лакътя”, казва Симеонова. 
 
„Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров. 
 
Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол.
Как лидерът на „Атака” е получил този сигнал, не е ясно. 
 

Съобщение на пресцентъра на МВР:

Снощи, около 22:30 часа, на телефон 112 е бил получен сигнал, че депутати от парламентарно представена политическа сила във видимо нетрезво състояние, се държат грубо и арогантно със собствениците на магазин за алкохол и цигари на улица “Георги С. Раковски“ в столицата. На място незабавно са били насочени полицейски екипи. Пред пристигналите полицаи депутатите твърдели, че в магазинчето се продават цигари без бандерол и наркотични вещества.
Предприети са били действия по прекратяване на скандала, но словесните пререкания продължили. Служители от икономическа полиция са извършили проверка на търговския обект, като нерегламентирани стоки и незаконни вещества не са били открити.
На място е бил извършен оглед. Образувано е досъдебно производство. Продължават разпитите на свидетели. Предстои доклад на събраните материали в прокуратурата.

 

Прокуратурата е образувала досъдебно производство за хулиганство след скандала.
Досъдебното производство се води срещу неизвестен извършител, защото замесените в него са защитени от депутатския си имунитет. Случаят е докладван лично на главния прокурор Сотир Цацаров. Дали той ще поиска имунитета на Сидеров и компания, ще стане ясно след приключването на разпитите, които текат и в момента.

Преглеждат се и видеозаписите от камерите. Проверяват се разказите на очевидци, че депутатът Десислав Чукалов е посегнал на полицай. 

В последствие служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол.
 
Десислав Чуколов пък написа в туитър в 1:19 ч.: "Тази вечер пред очите ни продаваха наркотици на млади хора. Волен и аз се възмутихме. Как ще ни оклепат.... тепърва ще видите..."
 
Разследването на Сидеров и компания приключи след 4.30 ч., а след това за случката напомняше единствено последната останала да дежури патрулка. 
 
 
Сидеров е подсъдим в дело за хулиганство заради инцидента на летище „Варна“ от миналата година. По време на полета от морската ни столица към София възникнал скандал между Сидеров, депутати от „Атака“ и френската дипломатка Стефани Дюмортие. Ситуацията не се успокоила и след като самолетът се приземил, а на летището Сидеров ударил полицай. Лидерът на „Атака“ твърди, че този процес е политически и има за цел да му попречи да се кандидатира за президент.
 
През пролетта на миналата година пък мъж твърдеше, че е бил тормозен от политика в столичен ресторант. Политици от „Атака“ крещели в лицето на мъжа въпроси дали ще гласува за партията им, а накрая той бил и физически нападнат.
 
Може би най-известен обаче е скандалът от септември 2013 г., когато Сидеров и членове на партията му вилняха в белгийски ресторант. Към края на вечерта, недоволни от обслужването, те се държали агресивно, а накрая опитали да си тръгнат, без да си платят сметката.
 
През 2010 г. Сидеров участва в друг „самолетен“ скандал. По време на полет от София до Франкфурт той обиждал персонала. Заради инцидента във въздуха при кацането на самолета бил посрещнат от полицаи, които обаче също били обиждани от българския политик. Германската прокуратура започна разследване, което впоследствие беше прекратено.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сконфуций

    4 0 Отговор
    Да си взима редовно хапчетата.
  • 2 стратокастър

    3 0 Отговор
    Пропунат е случая когато тавариш Сидеров разкри е обезвреди 70 годишен терорист в опел "капка" на магистрала "тракия".Но това едва ли очудва някого .Русофил -супер арогантен човек!!!
  • 3 Девон

    4 0 Отговор
    Чуколов и Сидеров са били основателно възмутени че продават наркотици само на млади аза тях не е имало ,възмутително!!!
  • 4 ррррр

    0 3 Отговор
    е тълмо щях да пита за тия избори няма ли да спретнат пак на волен някой актовно мероприятие ..е не закъсняха

    тва е нормална процедура ....особено сега както се прогнозира добър резълтат за атака относно позицията им за бежанците

    очаквайте поне още едно скълъпено мероприятие да има до преди изборите срещу волен
  • 5 ттттт

    0 3 Отговор
    а и като знам как на.ра всички поланици преди 3 седмици ..когато си позволиха да искат отчет и да им се обясняваме за съдебната реформа..напрао ги уби с думи

    няма да се учудя и ако го ликвидират физически явно омаскаряването само не може да го извади от парламента , продължава да им прече на далаверите
  • 6 опала

    2 0 Отговор
    волен пак си осигурява безплатен ПР за изборите по старата рецепта - търсене на конфликт... тъкмо почна да ми става подозрително колко спокойно върви предизборния период за всички партии, едва ли не са доволи от статуквото. до две седмици нещата ще наберат инерция, цирка предстои :)
  • 7 onq s konq

    3 1 Отговор
    Амортизиран,алкохолизиран и търсещ внимание възрастен палячо с пари, и все още с имунитет...А колко е корумпиран е друга тема.
  • 8 тошибиян

    2 0 Отговор
    тоз кви4и щото и на него не са муи дали дрога и ефтина пия4ка хаха обесете ги двамцата
  • 9 киро

    3 0 Отговор
    Тия двамата на ква дрога са ?! Ма зимайте си апчиата ридовно ба господа ...... !?
  • 10 mil;ena

    0 4 Отговор
    Защо оплюваме хората който ни завират истината в очите ?
  • 11 Маурчи IV

    2 0 Отговор
    Убаво де. Га са одили снощи държели са се за ръчичка?
    Ил чуколоф маси е носил?
  • 12 лаура

    3 0 Отговор
    Алкохолизиран наркоман.Срам за България и Волен и партийката му.
  • 13 ерко

    2 1 Отговор
    .АСИ ЗАГЛАВИЕТО -Среднощен екшън в София с участието на Волен Сидеров

    И отдолу веднага обясняват е тва е ,,скандал,,

    хаха кое е скандала че волен е получил сигнал за дрига и стоки без бандерол в магазинчето и е изжикал органите за проверка ли ... нали уж по канал 1 тече един клип за борба с коннтрабандта където призовават всеки да подава сигнали .

    не е ли скалндала как 5 часа нит полиция нито данъчни могат да си свършат работата както трябва.

    а колкото до тримата свидетели - особено ония кърдавия вижте в сайта на атака видео кой е той - персона от протесна мрежа платените еничери от американското посолство ...кво да кажем повече ....

    и който познава сидеров или е бил в обкръжението му или поне се е интересувал как живее... той не употребява алкохол .... твърдения че сидеров е правил нещо пиян са жалки

    за чуколов алкохола е допустим признавам но за сидеров..простоо..

    то скандал беше и когато сидеров попита плевнелиев какви са тия милиони които тъпче в офшорки ...ама медиите пак скандал го изкараха поредни япиянски скандал на волен

    е квоо и да правите срещу атака нямакак пак е в парламент апак ви прече на далаверите сори
  • 14 Кобрата

    3 1 Отговор
    Волен е тежко болен..
  • 15 ррррр

    2 0 Отговор
    е изцепките на местан на турски по митингите не са скандал за бтж и нова




    да то голям ,,скандал ,, беше когато сидеров попита плевнелиев какви са тия милиони дето ги тъпче в офшорки

    да то голям ,,скандал ,, беше когато сидеров успя да пркара закон да не се продава българска земя на чужденци ,,веднага конст съд го отмени ,,

    да то голям ,,скандал ,, беше когато сидеров искаше преди 3 г да се изгради висока ограда на границата с турция - виждаме сега кво сърбаме като не го послушаха


    у нас свестните считат за луди

    Коментиран от #18

  • 16 ерттт

    2 1 Отговор
    полицая вика на волен - щях да ви арестувам ако нямахте имунитет

    вплен му вика- много добре знаете че се отказах от имунитета си и в момента нямам арестувайте ме но за какво ...


    и ченгето млъкна и са дръпна 5 метра в страни


    .аси постановката някав измислен скандал - човека просто ивикал проверка
  • 17 радушка

    2 0 Отговор
    ЕТО ВИ ВИДЕО ВЕ ДА НЕ ЛАЕТЕ НАПРАЗНО -- лично волен обяснява

    ВИЖТЕ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕТЕ - в контрабандна и корумпирана

    ВИДЕО...ВИДЕО..

    www.ataka.tv/видео/сидеров-разкри-финансовите-параметри-на-далаверата-с-контрабандните-цигари-10-10-2015г-c13032.html
  • 18 MSux

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "ррррр":

    Я не се излагай бе, Сидеров беше срещу турците, а ги вкара във властта.Предаде всичките си гласоподаватели и за това сега едвам минава границата от 4% и то защото има заблудени като вас.
  • 19 МSux

    1 0 Отговор
    Мен ме е срам от този, срам ме е самия мен, че обмислях да дам гласа си преди много време за него. Този да ходи да се дупи на Доган,
  • 20 1234

    1 1 Отговор
    На ченгетата може да се вярва,колкото и на Сидеров
    /НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ВЯРВА/
  • 21 хой

    1 1 Отговор
    Идват избори и псетата се разлаяха :D
  • 22 1234

    1 2 Отговор
    Като дойдат избори,че като започнете да се ядете с Волен Сидеров бетер сте от децата от детската градина.То не бяха компромати,то не бяха бити полицаи,абе какви са тия полицаи дето един 65 кг 59 годишен човек ги пребива от бой,каква е тая полиция бе те недохранени ли са,какви са хилави или слаботелесни,че той изтрепа полицията ни бе!??,или си съчинявате всичко това за да промивате мозъците на хората които гледат първа ,втора и нова ЛЕЛЕвизии.По този начин ни амбицирате да гласуваме само за ВОЛЕН СИДЕРОВ,защото изглежда,че много ви е страх от него,а на нас СТРАХЛИВИ ПОЛИТИЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ. Страхливите да се държат за полите на жените си,и да не се занимават с компромати ,а още по вече с политика.РАЗБРАХТЕ ЛИ СТРАХЛИВЦИ ?

    Коментиран от #23, #24, #27

  • 23 nikis72

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "1234":

    колко струва този коментар бе бате?
  • 24 nikis72

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "1234":

    СРАМ ме от себе си , че съм гласувал за този луд цървул.
    Това е пълен позор за тази партия.
    ТАЗИ измислена партийка трябва да отиде в историята а нейните лидери в затвора.
  • 25 Stef Soichiro

    0 0 Отговор
    Само забравиха случая с магистрала тракия и Павел Чернев. Е.а-а го у имунитета! Колко години ша го държим тоя п...ас да прави в България и Европа глупости? Виновни са и тия с купените гласове.Атака имаше реални 2,5%, а с циганските гласове пак с магия я оставиха в парламента.
  • 26 ризинко

    0 0 Отговор

    52
    миле
    преди -67 сек
    0
    0
    дядката пак се по.ра нещо много нервен е напоследък явно внучето му не го остава да спи и сигурно му е писнало да му души на.раните памперси?? ония от москва са виновни!!!! няма вече пари за водка и за скъпа разходка в чужбина за това ще има тормоз до гроб
  • 27 Juliy

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "1234":

    Браво на момчето!На всички е ясно, че си толкова нормален колкото и другите от "Атака"!
    Вие сте които трябва да ви набутат в панделата заедно с останалите м....ли там.
    "Атака" е някакво подобие на партия която е финансирана от руснаците и ролята и е да дестабилизира обстановката в страната , а също да компрометира политическия модел у нас.
    Така беше с Ковачки, Бареков и още много други политически мекерета.
    ДПС е част от същият сценарий.Идеята е да се компрометира България и саботира нейната политическа система и икономика.Това е хибридната война на нашите "приятели" от Москва.
    Гласувай пак за този и може да ви се усмихне късмета да направите пак коалиция с комунистите и ДПС.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове