Last news in Fakti

11 Октомври, 2015 10:35 1 436 4

Сравняват Сидеров с Христос

  • сидеров-
  • христос-
  • скандал

Свидетел на скандала: Сидеров удряше

Самият Христос не се е отървал от улично правосъдие. Това обяви пред bTV Явор Нотев, депутат от „Атака” и адвокат на Волен Сидеров по делото за хулиганство на летище Варна по повод последния скандал с лидера на „Атака”.

В петък срещу събота Сидеров нападна собствениците на магазин за цигари и алкохол в центъра на София - до НАТФИЗ, с мотива, че продават контрабандни цигари и наркотици. Последва проверка на Икономическа полиция, която установи, че контрабандна и забранена стока в магазинчето няма. От прокуратурата обявиха, че ще поискат снемане на имунитета на лидера на „Атака” Волен Сидеров и депутата Десислав Чуколов, който активно участва в скандала.

Бившият депутат от "Атака" Павел Чернев попита защо не е имало толкова много полиция, когато роми са били журналисти в Самоков.

Според Нотев прокуратурата е действала тенденциозно, а е трябвало да се ограничи само до искането на имунитет. Имунитетът е даден по Конституция, напомни адвокатът.

Относно обвинението на прокуратурата срещу Сидеров за хулиганство, Нотев каза, че е с чл. 325 от Наказателния кодекс е запознат от студентските си години. По думите му излъчените кадри от скандала не доказват думите собственика на магазина Йордан Симеонов, че е бил ударен от Чуколов.

На въпроса защо баща на малко бебе се разхожда през нощта из града, а не помага за отглеждането на детето, Нотев обясни, че офисът на телевизия „Алфа” и на вестник „Атака” е на пл. „Славейков”, лидерът на партията често работел до късно и затова се разхождал късно в този район... и то без охрана, защото искал да има пряк контакт с хората.

Нотев, който е кандидатът за кмет на София на партия „Атака”, категорично отрече акцията на Сидеров и Чуколов да цели предизборен ПР. Той обяви още, че с удоволствие ще защитава лидера си, ако му повдигнат ново обвинение за хулиганство.

„Когато отидох до магазинчето видях Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Убеден съм, че и двамата бяха в нетрезво състояние”, разказа пред Нова телевизия Тодор Лазаров, студент в НАТФИЗ, който е бил свидетел на случилото се в петък вечерта в центъра на София.

„Аз исках да си взема бира, но не ми позволиха. Казаха ми, че магазинчето не работи и аз се дръпнах и отидох да си взема бира от друго място. Когато се върнах вече имаше доста хора пред клек-шопа, ставаше панаир. Волен Сидеров казваше, че там се продават наркотици и безакцизни цигари. Видях как Сидеров удряше под кръста репортер”, каза още той.

„Това, което Волен Сидеров е осъществил като минимум е едро хулиганство. За съжаление, добре го съветват. Волен Сидеров много добре знае как да си играе играта, той се движи точно по ръба, така че да не попадне в хипотезата на тежко престъпление, за което може да му иска сваляне на имунитета”, коментира адвокат Александър Пелев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Адвокат, какво очакваш от него? Само че другите ги изкарват светии, а този стана божие дете.
  • 2 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Е нали Боко беше Христос ??? Двама ли ще си имаме ???
  • 3 валери

    0 0 Отговор
    я стига кощунство!!!!
    тоз психопат не може и никога няма да бъде христос
    тозпсихопат е юда
  • 4 истината

    0 0 Отговор
    Ще напиша нещо на друга тема. В Библията е описано много ясно , че Христос е нямал грях (такива са и предсказанията за Месията в Стария Завет)- а в Библията е описано ясно, че хомосексуалността е по-голям грях от нормалното прелюбодеяние между мъж и жена (когато е по-взаимо съгласие и т.н). Аз мисля, че може би роденият в Албания режисьор (и хора от тази негова пиеса) Лаертис Василиу (и онзи чешки писател, Елтън Джон и т.н ) са гейове и/или някой им е платил да обиждат християнството. Също съм чел, че- в Теория на Големия взрив и т.н -не става ясно, как се е появила Вселена в началото, как се е появила температурата във Вселената ,как се е появила първата молекула (и това от което молекулата - е била съставена) и/или молекули и т.н във Вселената ( без да има кой да създаде тях)- защото видимо нещо съществуващо не може да се появи от нищо- Вселената не може да се появи сама от нищо, нито материя е създала материя (защото и материята трябва да създаде някой)- Вселената може да бъде създадена само от нещо, което е съществувало винаги (иначе винаги ще се питаме- а кой е създал него, а него и пак ще стигнем до извода, че в началото трябва да има нещо, което е съществувало винаги без някой да го е създал) преди Вселената (без някой да го е създал) и то нещо, което не е материя (защото и материята трябва да създаде някой)- така, че единствения възможен вариант е Вселената да е създадена от Дух, който е съществувал винаги (без някой да го е създал) и винаги ще съществува- както в Библията е описан Бог - пиша, това уточнение, само на базата на нормалната логика.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове