Last news in Fakti

24 Юни, 2016 10:33 10 520 28

И победител е Путин

  • ксавие лапер дьо кабан-
  • владимир путин-
  • великобритания

Френският посланик в България с кратък коментар за референдума във Великобритания

„И сега победителят е... Владимир Владимирович!“. Това написа в социалната мрежа Twtter посланикът на Франция в България Ксавие Лапер дьо Кабан.

Той коментира резултатите от референдума за бъдещето на Великобритания в ЕС. 52% от британците избраха да страната им да напусне Съюза.

„И сега победителят е... Владимир Владимирович! Благодарение на гласувалите за напускане. Това беше толкова умно, самата идея за референдум“, пише Дьо Кабан. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MMMM

    3 1 Отговор
    Толкова умно, колкото цялата политика на еврогейския съюз....

    Коментиран от #3

  • 2 Todorov

    0 1 Отговор
    Ама що си забравил бе ОРЕШАРСКИ бре......
  • 3 ДЯДО

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "MMMM":

    мисля, че еврейския съюз е по правилно защото става въпрос за пари, мнооого пари които играчите от известен произход умеят да правят с цената на всичко.
  • 4 Пертър

    4 0 Отговор
    Е то се някой ни е виновен! Кой ми .ра в гащите?......Путин!
  • 5 cornholio

    0 3 Отговор
    Ей събудихте ли се бе путлеристи?
  • 6 Гостенин

    4 0 Отговор
    Ти посланиче, я да вземеш да се прибираш във Франция, че и при вас, се гласят на Frexit
  • 7 Бай Георги

    3 1 Отговор
    Даже трябва да се провери дали Путин е платил на английските цигани да гласуват за излизане от ЕС. 100%, че го е направил и е платил с рубли дори.
  • 8 незнайко

    0 3 Отговор
    Все пак има един здравомислещ посланик.
  • 9 CCCP

    3 0 Отговор
    Русия винаги побеждава!!!

    Коментиран от #10

  • 10 НЕГЪР

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "CCCP":

    А България винаги е НА*.АНА
  • 11 Бл Благов

    2 1 Отговор
    Че какво спечели Путин ? 5% по-евтин нефт за сега!Дрън,дрън! Как ще изнася Великобритания за Русия и обратно след като ще има такси ,мита и т.н през всички европейски страни през които преминава!!

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Капитана

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бл Благов":

    По море.
  • 13 густ

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бл Благов":

    амче по море
  • 14 стк 412

    4 0 Отговор
    Това относно Циганите ...Англия не е България ...Путин не е Герб...Сам си направи извода.
  • 15 дивата природа

    3 0 Отговор
    Отваряме начална страница на Гугъл и пишем само името на посланика:
    КАБАН ,
    гледаме снимките и се смеем!
  • 16 Той

    3 0 Отговор
    Уважаеми Господин Посраник,явно атентатите в столицата ви не са били достатъчни-пожелавам ви нови,докато не ви дойде акълът!!!!
  • 17 Петър Кимонов

    2 0 Отговор
    Май ще забранят референдумите...
  • 18 666

    2 0 Отговор
    ЕС е удобен за корумпираните управници и сега ще лаят ли лаят...
    Лесно се разпределят порциите/Доган кога още им го каза/
    Сладко е да харчиш купища пари.
  • 19 шшш

    2 0 Отговор
    ОПОРНИ ТОЧКИ, всички евроуправници повтарят като папагали -- Путин бил най доволен..Ама защо англичани предпочитат да излязат от Съюза не го коментират.. Видяха на ОСТРОВА в каква кочина може да се превърне Германия с нейната политика на отворени врати и пуснаха кепенцити. Там и без това има много от Азия и Африка...
  • 20 Гошо

    2 0 Отговор
    Ференската свирка да си трае...те са следващите.
  • 21 Любо

    1 0 Отговор
    Приказки като от края на 80-те когато номенклатурата в БГ беше загубила връзка с реалността. Така и цялата ЕС бюрократщина да не забравяме и нашите управляващи.

    Тези хора живеят на друга планета или мисля че ние живеем в изолатор и нямаме достъп до информация.
  • 22 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    да,путин ще вдиша въздух след англииското бягство,но русия няма как да се оправи с този икономически и политически модел.може само да забърка по-големи ла.на !
  • 23 отличник

    2 0 Отговор
    Той Путин е виновен за всичко. Ако стане референдум във Франция
    пак той ще е виновен. А тези гнили ябълки взеха много да миришат
  • 24 смолата

    2 0 Отговор
    Запомнете люде- ако си изпуснете филията и падне с намазаното надолу - бил е тоя Путин!!! Ако не ми вярвате - питайте френския посланик и бачо ви Камеран. Путин лично държа ръчичките на всички пенсионери и келешчета да гласуват за излизане. ЕС и Англия са по-о.рани от колкото знаем. И тъй като никоя, ма никоя страна на запад няма да си признае, че са се о.рали от немай на къде плашат с дядо торбалан, извинете - Путин
  • 25 kroiterhoff75

    2 0 Отговор
    Запада по точно Англия,Германия,Франция и др.,въобще не ги е еня за България.Путин бил лош.Нашата лайняна политика и политици,ще ни доведе до просешка тояга.Благодарение на тези 3 страни българия е в лоши отношения с Русия,и губи не само пазар но и стратегически партнйор.Русия е голям и богат пазар,на който българя губи позиций.
  • 26 митетова

    1 0 Отговор
    Печелим и ние. Сега нашите емигранти, разобаровани от "недемократичното и неевропейско" бъдеше на ВеликаБритания и разочаровани от Брексит, ще се върнат с торбите дисаги на рамо. И няма да снасят милиони евро на бюрократите тук данъчета, които те осчетоводяват като прогрес и ръст в БНП и БВП. Но това ще увеличи безработицата. Ке станем пак гладни не че сме сити. Това ще създаде безсъние на Баци Мелики и гвардия, пердън управляващите и те ще обещатя магистрали магистрали и пак магистрали. И нови ремонти като се завършат. Е, накрая завърналите се имигранти ще направят референдум и ще се пребоядисаме на Гайска Репуфлика Бюлхария. Това ще ни вдигне акциите и пред Световната банка, ще вземем нов заем до 50% от БВП и ще го профукат управляващите в лапане и "усвояване" държавата ще фалира и ще станем просяците в ЕС. Тогава Путин ще се разплаче и ще ни подари една АЕЦ, от мъка, че не можем си построи дори пътища кат хората, ами стоят на вадички на река. После ще правим пазарна икономика - всеки ще си продаде и гащите тук, за да плати нови Фалкони на политиците и да ходят с Кугъри на лов. Абе пълен майтап е тая работа тук. Путин може и да спечели нещо от Брексита, но и губи нещо - докато ЕС при миролюбиви отношения с РСФСР бе една врата за отваряне на търговски споразумения, сега ще трябва да чука на две врати и в Лондон за такива неща. Е, все нещо се печели и нещо се губи.
  • 27 Читател

    0 0 Отговор
    Когато Кремъл печели - Русия губи !
  • 28 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Каждому "кабану" хочется виноватого !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове