Last news in Fakti

26 Юни, 2016 20:37 1 272 6

Около 1700 души са избягалите от правосъдието

  • души-
  • избягалите-
  • правосъдието

Години наред държавата издирва осъдени за убийство

Около 1700 души са избягалите от правосъдието - 1

Около 1700 души са избягалите от правосъдието, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на данни от края на миналата година. Става дума за хора, осъдени за различни престъпления, които в последствие са избягали.

Припомняме, че вече 7 години, признатият за виновен за смъртта на 18 души при катастрофата с автобус на Бакаджика Слави Славов, е извън затвора. Собственикът на автобуса-убиец беше осъден на 10 години, но избяга от страната, докато лъжеше, че се лекува от бъбречна криза в столична болница.

Беглец от правосъдието е осъденият за убийствата на Васил Александров и Кирил Въжаров пред дискотека „Соло” през 2009-а година. Илиан Тодоров се измъкна от правосъдието, след като веднъж беше пуснат на свобода от станалата скандално известна по-късно съдия Румяна Ченалова. Тодоров по-късно беше осъден на доживотен затвор.

Без възмездие остана и убийството на студента Стоян Балтов, след като двама от тримата осъдени Вили Георгиев и Светлозар Стоилов изчезнаха. В затвора остана само Александър Данаилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Който ги е пуснал под домашен арест или не ги е прибрал в затвора да влиза на тяхното място и да излежава техните присъди докато бъдат намерени въпросните лица и бъдат вкарани в затвора.Така е най справедливо и така по вече никой няма да рискова за пуска престъпници на свобода така без отговорно.Пък и да им е като обеца на ухото.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 възмутен

    0 0 Отговор
    МВР даде пресконференция че няма не наказан престъпник а от статистикакат излиза един малък град се издирва за изтърпи осъдителните си присъди.Нищо не се споменава за братя Галеви сигурно са амнистирани.
  • 3 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    Е те нали затова ги пускат. Под домашен арест може да се пуска само с гривна, за да е нясно къде ходи и дали спазва т.н. арест. Защото ако излиза от дома значи не е арестуван, може да влияе на свидетели и т.н., кой гарантира, че няма да направи нещо, да подкупи или да унищожи доказателства? Никой.
    Те си плащат и съда ги пуска, за да може да избягат. На Запад в такива случаи им се определя гаранция спрямо престъплението, което са извършили, за да има един вид налична неустойка ако избягат. Тук им пишат едно - срещу подписка - и готово. А това, че са убили, измамили за милиони, това не къса съдиите, които със сигурност са си получили своя дял.
  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    Илиан Тодоров
    -този бе един психясал страхливец, който в гръб наръгва три момчета спортисти. Има го на камери сниман, таксиметровия шофьор свидетества, че си е признал пред него, дрехите му били в кръв, когато го намерили бил с изрусена коса и с изрязани на дълбоко нокти, има свидетели, че той се е интересувал и е притежавал ловни ножове, и още куп доказателства. Но въпреки всичко това го пускат понеже съдийката сметнала, че за 4 секунди той не може да е наръгал тримата. При все, че има свидетели, които доказват, че той е тренирал за подобни удари. По стечение на обстоятелствата е племенник на Първанов и въпреки протестите на други съдии, въпросната съдийка го пуска, след което той изчезва. А роднините на момчетата остават само със своята мъка. Нека някой да покаже на тази съдийка как се правят 3 намушквания за 4 секунди, та да се убеди.
  • 5 иии

    0 0 Отговор
    Други два милиона се изнесоха точно по тази причина-няма държава . 1700 избягали ,но много повече правят престъпления и нямат намерения да бягат ,те са ни управляват вече 27 години...
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Не са избягали от правосъдието, то просто си затваря очите и прави всичко възможно за да ги остави да отидат, където пожелаят, и всичко това защото за съдии и прокурори се назначават абсолютни продажници, които на всичко отгоре са и зависими до няма и накъде от управляващите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове