Last news in Fakti

21 Февруари, 2012 15:27 1 704 2

Борисов обеща и църква на с. Баховица

  • бойко борисов-
  • ловеч-
  • завод
Борисов обеща и църква на с. Баховица - 1
Снимка: БГНЕС

Всички сме доволни, че в България ще има производство на автомобили. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на откриването на завода на Литекс Моторс за автомобили Great Wall в ловешкото село Баховица.

„Дошли са инвеститори, наши много добри приятели, спомням си разговора си с премиера на Китай, в който договорихме, в рамките на тази и другата година поне милиард китайски инвестиции да дойдат в България”, посочи Борисов. По думите му, днешното откриване на този завод е една стъпка в тази посока.

Министър-председателят заяви, че е много щастлив когато открива завод, в който ще работят млади българи. Според Борисов местната власт трябва да е доволна, че ще има работни места, ще има възможности за развитие на тези хора, както и българските институции и потребители, които ще имат възможност да ползват евтини автомобили родно производство.

„Не мога да не се радвам, че и произведената тук продукция има лиценз за Европа. Защото на всеки изнесен автомобил държавата също печели. Затова тези инвеститори са добре дошли в България“, каза още Борисов.

„Това, което от нас се искаше - да построим пътя и администрацията да помага бързо да става, сме го направили. Сега ни остава още един ангажимент – да направим и църквата в с. Баховица, аз не съм забравил за този ангажимент”, допълни премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Танков

    0 0 Отговор
    Нещо не сте слушали добре май. Борисов каза, че ще помогне, както беше обещал още при предното си посещение в Ловеч, за новоизграждащия се голям, катедрален храм в Ловеч. Баховица си има много хубава църква!!!
  • 2 работодателя на Б.Б.

    0 0 Отговор
    И детска градина да обещае бат Бойко , че ще направи .
    И като не я направи , да каже , че няма на кой да направи дечицата , не че нема и желание и възможност де ...