Last news in Fakti

8 Март, 2012 06:26 851 0

Цветанов на заседание в Брюксел

  • цветан цветанов-
  • мвр-
  • ес
Цветанов на заседание в Брюксел - 1
Снимка: БГНЕС

Министър Цветан Цветанов ще участва в Съвета „Правосъдие и вътрешни работи” днес в Брюксел. Във второто за тази година заседание, в рамките на Датското председателство, министрите на вътрешните работи ще продължат политическия дебат по управлението на Шенгенското пространство. Ще бъде обсъден проект на Заключения на Съвета относно установяването на процедура за укрепване на политическото управление в рамките на сътрудничеството по Шенген, съобщават от пресцентъра на МВР.

В рамките на Съвета„Правосъдие и вътрешни работи” ще се проведе дискусия по създаването на обща рамка за истинска и практическа солидарност към държави-членки, изправени пред особен натиск върху техните системи за убежище, като се очаква приемането на заключения в тази връзка.

Министрите ще бъдат запознати с напредъка на Гърция в изпълнението на Националния план за действие за реформа на системата за убежище и управление на миграцията, както и с актуалното състояние в развитието на Общата европейска система за убежище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА