Last news in Fakti

25 Март, 2012 22:47 6 386 10

Бойко Борисов вдигал 145 кг от лежанка

  • борисов-
  • лежанка
Бойко Борисов вдигал 145 кг от лежанка - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов даде пространно интервю по ТВ 7 в неделя. В по-голямата част от него той съобщи интересни неща от кухнята на политиката. В предаването обаче имаше и много зрителски въпроси, които отправиха по-лични питания към министър-председателят. Така например на въпрос на зрител, нарекъл се  Румбата,  Борисов разкри, че вдига 140-145 килограма от лежанка.

Премиерът разказа и любимия си виц: "Милиционери, които ще играят шах. Единият казал: бре, какво умно куче. Другият казал: абе как ще е умно, 4 на 1 за мен. Кучето му взело една партия цяла. Значи представи си, кучето му е викало „шах”, „мат”..."

Зрителите открито се интересуваха защо косата му побелява все по-прогресивно, но премиерът отказа да посочи конкретен виновник. Все пак сподели, че никога няма да си боядиса косата или да си лакира ноктите: "Не съм такъв тип и никога няма да направя нещо подобно”.

“Последната седмица преди Великден постя, но целите пости не мога да издържам, ставам нервен и ужасяващ. Предпочитам фасул, тъпча се с постни неща, но не изкарвам дълго”, призна още Борисов. 

Бойко Борисов каза, че не избира нито Капка, нито Волен. „Бяха прекрасно семейство и аз много ги обичах. Много ми е тъжно за тях. Нека не се карат, да не ми замесват името в скандалите, не сме правили нищо, няма да кажа нищо заради семейните им проблеми”.

На въпрос за спора между Георги Първанов и Сергей Станишев за лидерската позиция в БСП, премиерът отговори с въпрос: „Да се кандидатирам ли и аз за лидер на БСП?" След което добави по адрес на двамата: „Те са ми много забавни" .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 олигофренче

    6 1 Отговор
    хахахахаха егати комедията в таз даржава еййй
  • 2 гъзарчето

    2 2 Отговор
    вдига 2кг повече от мен е все пак е голямото ми бате
  • 3 бабаита

    5 2 Отговор
    виждал съм го да вдига 80кг със зор
  • 4 Dumbela

    4 0 Отговор
    Zabravili da napi6at zapetaq (14,5 kg.)
  • 5 Господ

    8 1 Отговор
    Кво ми пука колко вдига , да гледа да оправи държавата , не ми пука за фитнеса му !
  • 6 кск

    4 4 Отговор
    кефи ме ще гласувам за него. уволнява назначава Той е новия Тодор Живков-всичко попил от него...но на нас това ни трябва
  • 7 Марио

    3 0 Отговор
    Браво сега сигурно остана да каже че прави 220 клек и 350 тяга и да го пускаме по състезания
  • 8 Бугас

    0 0 Отговор
    нищо чудно ще напраим трибоец :))))) ще назобим с анаполон и дека ше цепим !!!!
  • 9 капитен

    0 0 Отговор
    е много малко бе,журналистите са забравили някоя нула. сигурно е било 1450 кг.няма да правите бат' Бойко слабак,ей.
  • 10 станишев

    2 0 Отговор
    Е що да не ги мдигне тия 145килограма...Там акъл не се иска...