Last news in Fakti

11 Април, 2012 08:31 1 030 2

Пехливанов: Сидеров е виновен за краха на партията

  • атака-
  • николай пехливанов-
  • волен сидеров

Депутатът Николай Пехливанов обмисля да напусне „Атака“ и така партията ще остане без парламентарна група. „В момента имаме една разпаднала се „Атака”, която вече се е изчерпала“, обясни депутатът в сутрешния блок на бТВ.

Пехливанов хвърли вината за разпада на партията на лидера Волен Сидеров: „Само той ще е виновен за краха на партията. Волен Сидеров направи всичко възможно това да се случи. „Атака“ се самоунищожи“.

Депутатът не иска с лека ръка да напуска партията, защото би звучало като предателство спрямо избирателите. До момента решение за оставка не е взето, но той е категоричен, че ще се разграничи от партията си, за да застане зад БСП и вота на недоверие за АЕЦ „Белене“.

„Когато се говори за разбиване на група, не са ли виновни тези хора, които се подписаха с БСП под вота за „Белене”? Та тази централа е най-емблематичният проект на Тройната коалиция! Аз съм десен политик и не мога да допусна да участвам във вот с червените. Нали на изборите през 2009 година обещахме на хората, че ще играем честно, а „Белене” е символ точно на корупционни практики, на нечистоплътни договорки”, изясни позицията си Николай Пехливанов, вмъквайки в разговора, че е избран от гражданската квота и всъщност не е член на „Атака”.

Според политика и бивш кандидат-кмет на София няколко са факторите, които са били катализирани от партийния лидер и са довели до настоящата лоша за „Атака” ситуация. „Раздяла с телевизия Скат остана без обяснение и много наши привърженици продължават да гледат тази медия. После започна явна подкрепа за ГЕРБ – създаде се впечатлението, че едва ли не управляваме, а буквално станахме патерица. След това дойде и раздялата с Капка, която също остана необяснена”, каза Пехливанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Петър Петров

    0 1 Отговор
    Хайде сега пак започнете да плюете по АТАКА и Сидеров. Не ви ли стана ясно че той е единствения самостоятелно мислещ политик и затова получава удари отвсякъде. Разбиват му партията, крадат му депутати, направиха му сигурно 10 партии - ментета за да му разбият електорта, постоянно името му е поливано с помия от казионните медии. Дори само заради това си струва да се гласува за него - защото е извънсистемен и неудобен както за червената, така и за синята олигархия. Атака беше първата параментарна сила, която се обяви против ГМО, против шистовия газ, против АКТА, единствени те скачат срещу чуждите монополисти и колонизатори, срещу банките, които ни ограбват всеки ден....обаче не - Сидеров е луд и лош, а бат Бойко е супер - на ви сега АКТА, малко по-късно ще разрешат и шистовия газ. Герб бяха тези, които загробиха проекта за втора атомна електроцентрала при положение че в съседна Турция се строят не една а ПЕТ и след 10 години ще купуваме прескъп турски ток. Радвай се народе и пак гласувай за бойко и така докато след не много години наистина в тази държава няма да останат живи работещи българи...