Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 10:56 4 019 13

Кметът на Перник: В БСП кадрува и решава всичко не Нинова, а уволнен от президентството за некадърност

  • кмет-
  • перник-
  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • уволнен-
  • президентство

"Аз от този човек освен да сее омраза, нищо друго не съм чул. Защото ако президентството не го бяха взели щеше да е поредният световно неизвестен човек, който се прави на политолог“, заяви Станислав Владимиров по адрес на Калоян Методиев.

Кметът на Перник: В БСП кадрува и решава всичко не Нинова, а уволнен от президентството за некадърност - 1
Снимка: БГНЕС

Изгонен за некадърност от президентството управлява БСП, а не Корнелия Нинова. Това заяви в ефира на БНТ Станислав Владимиров, кметът на Перник и член на левицата.

На въпрос дали визира Калоян Методиев, той потвърди: "Калин ли е, Калоян, не го знам".

"Проблемът в нашата партия е, че вече дори и Корнелия Нинова не взима решенията, а онзи хубавец, който го уволниха от президентството за некадърност. Той кадрува и решава всичко в БСП. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек освен да сее омраза, нищо друго не съм чул. Защото ако президентството не го бяха взели щеше да е поредният световно неизвестен човек, който се прави на политолог“, заяви Владимиров по адрес на Калоян Методиев.
По повод обвиненията от страна на Корнелия Нинова, че нямат депутат от града заради вътрешната опозиция в партията, градоначалникът заяви: "Да сте ме чули някога да се оправдавам за управлението на Перник?! Като чуя някой политик да се оправдава и много бързо сменям канала. Съвета ми е този човек да си смени попрището. Отдавна няма червени региони, имахме традиционни, но това е вече в миналото.“

Владимиров, който остава член на БСП, обяви, че е напуснал Националния съвет, защото този партиен орган отдавна не функционира. „Той се събира рядко и обикновено на подпис отстраняват неудобните, когато в редките случаи се събират е, за да спасява Нинова. Аз нямам място в този орган при това управление и ръководство“.
Кметът на Перник коментира и участието на БСП в управлението в четворната коалиция, като заяви, че остава една горчилка, че просто е консумирана власт. Той уточни, че периодът е бил малък, но за да е честен пред избирателите, които не могат да бъдат излъгани, България не се е променила към по-добро.

„ПП доста са навлезли в лявото поле, претендират да са дясна партия, но на база на изказванията им и действията им са изцяло в лявото поле. БСП много отдавна се отдалечи от това да бъдат модерна лява партия, нито има модерно, съвременно и почти нищо ляво. Ние станахме даже не и лидерска партия. Прочетох, че сме се освободили от зависимости. Това е толкова елементарно и клиширано, че вече не е интересно“, заяви Владимиров, цитиран от novini.bg.

Кметът на Перник е категоричен, че ще се кандидатира за втори мандат на предстоящите местни избори и няма амбиция да оглавява БСП.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    27 9 Отговор
    Кмет номер 1
  • 2 Орел

    21 8 Отговор
    Абсолютно точно!
  • 3 В Перник

    12 19 Отговор
    цари пещерен феодализъм, но кметът ръси мозък.

    Коментиран от #4

  • 4 Иван

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "В Перник":

    Пещерен феодализъм, това е положението в малките градове.
  • 5 Запознат

    14 5 Отговор
    Демек любовника на Нинова-Калата Методиев
  • 6 Хич не се делете

    8 2 Отговор
    Там всички сте некадърници.
  • 7 НЯМА ТОЯ ОНИЯ И ОНАЯ

    6 6 Отговор
    ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ, КРАДЦИ. ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ КАЖЕТЕ ЕДНО НЕЩО ДА СТЕ НАПРАВИЛИ ОСВЕН ЗАЕМИ КРЕДИТИ ФАЛИТИ ИГРАБЕЖ.
  • 8 Ххххх

    6 1 Отговор
    Станиславе ,жалко че излъга левите хора от Перник да гласуваме за твойто нагло поведение ,предател се оказа ,получи милионите от Боко мутрата и се захванахте всичките ограничени ,богати Кирил,Паргов ,Миков и останалите ренегати да създадете партия на богатите посредственици ! Гешев да се захване с Вас!
  • 9 Булаир Фружин

    2 2 Отговор
    Станката е бивша м....у.....т...р....:). А такива бивши няма. Та така.
  • 10 Светулка

    1 2 Отговор
    А бе кмете на Перник какъв си БСП или ГЕРБ защо даваш оценки подмазвачо видяхме те и тебе какво представляваш гледай си заплатата и не си ври носа където не ти е работа продажник.
  • 11 Светулка

    1 2 Отговор
    А уволнен за некадърност бил ли си там такива като тебе унищожават мозъци с лъжи и клюки и лапат големите комисионни продажен мозък.
  • 12 Да наистина

    1 3 Отговор
    То се разбра кой с какви апетити е и защо сее разкол в БСП. Този се прегръща с Борисов , даваха му като на просяк милостиня за града и се облажи лично от подаянията . Вероятно чекмеджетата внасят ,,ред " в редиците на червените. Как нямат срам такива продажници като този , като К.Добрев, Миков, Дърева, Станишев ....дълга е редичката им вече. Жалко за усилията на Нинова да направи възприемчива партията за повече хора .
  • 13 Хахаха

    3 2 Отговор
    Когато фактите говорят , и простаците трябва да замълчат ! Кой целувА дланите на Бойко ? Кой измекярин се облиза на трапезата му , А ? Какво иска , пак да се качи на Престола ,,великият " вожд ли ? Ненаситна ....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол