Last news in Fakti

18 Март, 2023 16:39 8 678 86

Асен Василев: Над 50 млрд. лева има, които могат да стигнат до всеки край на страната, но трябва да си приемем законите

  • асен василев-
  • 50 милиарда лева-
  • край на страната-
  • приемане-
  • закони

„И по време на миналата предизборна кампания пак се отвори темата и пак ни плашеха, че държавата ще фалира, че ще има безкрайни дефицити, че ще умрем от студ и глад през зимата – това не се случи. Тази година министърът на финансите каза, че пак очакват дефицит до 3%. За мен това са недомислени предизборни опити. Сега се опитват да кажат, че трябвало да се вдигнат данъците на определени фирми – не е необходимо. Просто трябва да си ги съберем", коментира съпредседателят на ПП

Асен Василев: Над 50 млрд. лева има, които могат да стигнат до всеки край на страната, но трябва да си приемем законите - 1
Снимка: БГНЕС

Хората ни казаха няколко неща, но първото е, че са притеснени от цените, но това, че пенсиите и заплатите са мръднали малко нагоре ги прави по-спокойни. Питаха ни дали ще продължим политиката по доходите, която започна миналата година. Истината е, че ще можем, защото се показа, че в държавата пари има, ако си ги събира НАП и е въпрос тези пари да стигат до хората и фирмите, а не само до няколко фирми и няколко човека. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ и лидер на листата на ПП-ДБ в Хасково Асен Василев, предаде репортер на Novini.bg.

Той изтъкна, че трябва да започнем да работим заедно.

По думите му се усеща, че има умора, "това е петата предизборна кампания, но има и много надежда, защото се видя, че нещата могат да станат по-различни и малко по-добре. Миналата година беше много тежка – война, енергийна криза, инфлация, но се случиха и хубави неща – България стана първа в ЕС по ръст на износа, втора в ЕС по ръст на индустриалното производство, първа в ЕС по ръст на заплатите и се показа, че когато работим заедно и когато държавата си свърши работата, така че цената на газа за българските фирми да е под борсовата, цената на електроенергията да е под борсовата в Европа, фирмите могат да произвеждат, могат да вдигат заплатите и да дават сравнително добри доходи на ражданите и да има средства и за пенсионерите, и за училищата, и за болниците, и за инвестиции...

„Това, което ще получим от Европа в следващите няколко години е между 10 и 15 млрд. лева на година, въпросът е тези средства е да стигнат до фирмите и те да си купят нови машини, да си подобрят производствените процеси, за да могат да продължат да вдигат заплатите. Тези средства да стигнат до всички граждани, а не до един малък кръг от граждани и след това да изчезнат в банкови сметки в чужбина“, подчерта Асен Василев.

Той коментира и дали има опасност от фалити заради финансовото състояние на държавата. „И по време на миналата предизборна кампания пак се отвори темата и пак ни плашеха, че държавата ще фалира, че ще има безкрайни дефицити, че ще умрем от студ и глад през зимата – това не се случи. Тази година министърът на финансите каза, че пак очакват дефицит до 3%. За мен това са недомислени предизборни опити. Сега се опитват да кажат, че трябвало да се вдигнат данъците на определени фирми – не е необходимо. Просто трябва да си ги съберем. Ако погледнем отчетите за януари месец, гражданите сме платили 22,5% повече данъци, вдигнали са се заплатите, вдигнала се е инфлацията 16%, 4% ръст на икономиката – нормално. Митниците са събрали 19% повече ДДС, НАП обаче – ДДС-то е по-ниско със 17% от миналата година. Това означава, че някой не си върши работата. В момента, в който започнем да си събираме всичкото ДДС няма да има нужда да се пипат никакви други данъци“, обясни Василев. Той даде пример с 2021 г., когато е станал служебен министър и е сменил ръководството на НАП, са били събрани от май до декември 8 млрд. лева повече данъци (17% повече, отколкото ГЕРБ бяха предвидили в бюджета). Сега изведнъж НАП пак започна да не си събира ДДС-то. Сигурен съм, че с едно ново ръководство ще успеем да си съберем данъците, без да ги вдигаме“, смята бившият финансов министър

„След 2-ри април трябва да направим правителство. Първите задачи пред него ще са еврозоната и Шенген – това ще премахне риска за бизнеса. Следващото нещо са законите по Плана за възстановяване и устойчивост, за да се отпушат европейските средства. Над 50 млрд. лева има, които могат да стигнат до всеки един край на страната, до всяка фирма, до всеки гражданин, но за целта трябва да си приемем законите, което не е толкова трудно. На следващо място са субсидиите за селското стопанство. Там заложихме 100 000 евро да е максималната субсидия, за да могат да стигат повече пари до малките и средни фирми, да не се концентрират само в големите производители. Но трябва да видим как още повече може да се насочи към родни производители, за да спрем да внасяме отвън 70% от месото, 45% от яйцата, 50% от зеленчуците – това не е нормално“, изтъкна той.

Той добави, че трябва да започнем да работим активно за по-високи доходи.

Атанас Атанасов подчерта, че е горд, че е участвал в това обединение, защото основната цел, която са си поставили, да концентрират на едно място реформаторските сили, за да победят на изборите, да прекратят политическата криза и да пресекат служебната власт, защото не е ясно какво правят тези правителства без контрол. „Трябва да спрем боксуването на парламентарната република, да възстановим парламентаризма. Това обединение ще отвори по-широк хоризонт за благосъстояние на българите“, убеден в той


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 123 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    77 32 Отговор
    Кокорчо фалира държавата.

    Коментиран от #19, #24, #48

  • 2 Теле

    70 24 Отговор
    Сус бре куче крадливо

    Коментиран от #39

  • 3 Последния Софиянец

    61 25 Отговор
    Заради васалната политика на ПП и ДБ фирмите работят на загуба.Като няма печалба няма и постъпления в бюджета.Какво ще съберат?

    Коментиран от #37

  • 4 Кокорчоо

    62 23 Отговор
    Скоро ще има видьов ден гей продажен
  • 5 Американска демокрация = смърт

    65 21 Отговор
    Не вярвайте на нито една дума българи. Видяхте какви ги направиха
  • 6 Хаха

    22 48 Отговор
    Пара има ама никой няма да я даде на Боко и ГЕРБ те за това са кахърни.Инъче правят Хартиена коалиция одмах.

    Коментиран от #15

  • 7 Последния Софиянец

    48 22 Отговор
    По време на криза винаги се събира по малко ДДС от заложеното в бюджета. Елементарно бе Асенчо
  • 8 Кокорчо

    55 21 Отговор
    Лъжеш като цигънка
  • 9 ПеПера..тите уж се счупват от обиколки

    54 16 Отговор
    а на Кокорка днес избирателите ѝ подарили нови бикини. Не е майтап.
  • 10 🇧🇬🇪🇺💯

    36 13 Отговор
    Ето ве, и този хвърля “пари” от хеликоптера.
    Брао, брао, засили един милиард лв. насам, бате.
    Как се купуват Избори, Гербавите по изпитана рецепта, пейсе лв. на “калпак”, Промяната да не останат по назад пейсе милярда за всички българи.
    След Изборите нищо ново на югоизточният фронт.
    Comprende Compradore❓
  • 11 Храни куче да те лае

    18 32 Отговор
    Кокорчо нагуши пенсионерите а те плюят срещу него.Сега Радев взе да говори за съкращения щот не могат или неискат да съберат ДДСто от проруските олигарси.

    Коментиран от #21

  • 12 Гост

    22 43 Отговор
    Браво,най-после,някой да казва истинските неща...ЩОМ КАФЯВИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ ГО ПЛЮЯТ,ЗНАЧИ Е ПРАВ...

    Коментиран от #22

  • 13 Да се чете

    22 14 Отговор
    Над 50 милиарда има в нашите сметки…..
    Въпроса е как да ги поделим правилно, че и ние да сме доволни и Боко да е доволен, и да върнем малко, където трябва.
  • 14 Мда

    19 40 Отговор
    Само ППДБ ще спрат кражбите на нашите пари и ще извадят милиардите от шкафчетата!
  • 15 Последния Софиянец

    13 29 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    Фирмите на ГЕРБ и ДПС държат всичко и пак парите отиват при тях.Просто дават повече рушвети.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сигма

    28 9 Отговор
    Заглавието да се чете “Над 50 млрд лева имаМ”.
  • 18 КайМАН

    25 8 Отговор
    Спеца,
    Укроти си КОКОР булята.
    Много и пърхат оченцата ....
    Тя много дашна бе...
  • 19 Загрижен

    14 25 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Верно ли? Май кой ти каза? Толупът от Банкя, нали?
    При него беше цветя и рози. Хвърляше пачки през прозореца на тойота. Е, няма повече. Трябва да се работи, приятелче! Престъпникът от Банкя в затвора доживотен и всичко ще е наред!!!!

    Коментиран от #30, #53

  • 20 Със силистренски акцент

    22 8 Отговор
    Пьедье-рааааааст
  • 21 Хехе

    8 23 Отговор

    До коментар #11 от "Храни куче да те лае":

    Дръж ги гладни като при Бойко.Хвърлай им по 50 лв срещу избори и ще те гледат в очитеБез друго при Бай Тошо плюскаха кебапчета и кйфтета и за пет лева работа не са свършили сега реват за пенсии..
  • 22 Мда

    11 23 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Спряха кранчето на мафията и на руснаците и почнаха атаките отвсякъде!

    Коментиран от #65

  • 23 Вие ако дойдете

    19 12 Отговор
    на власт ще стигнат само до вашите джобове.
  • 24 Мнение

    13 13 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Служебното правителство ще фалира държавата ни, ако и този път не се състави редовно правителство!
  • 25 Hapuтauтe uм крадливите герберски

    11 15 Отговор
    Д u p н u ц u
    в ЗАТВОРА!
  • 26 Чест и почитания на Асен Василев!

    13 31 Отговор
    Само с Продължаваме Промяната България ще просперира!

    Коментиран от #28, #38

  • 27 без имена

    19 7 Отговор
    ново правителство на киро- премиер е черепа , министри бобока,къро, цецо, и останалите там бандити.
  • 28 Тя вече

    6 4 Отговор

    До коментар #26 от "Чест и почитания на Асен Василев!":

    Проспирира
  • 29 Минева

    7 14 Отговор
    В парламента вилнее статуквото, което означава нескончаеми истерии. В такъв парламент нищо полезно не се случва. Парламент на хартиените мошеници!
  • 30 гост

    22 8 Отговор

    До коментар #19 от "Загрижен":

    Защо трябва да ми казва някой , аз мога да мисля , а ти вярвай на Василев , който фалира държавата . Днес на Василев подарили бикини ,това защото много му вярват .

    Коментиран от #34

  • 31 ¹19008е

    22 5 Отговор
    Лъжлив Гей Кокорчо разбира само от бримки на чорапогащника си и пак лъже 52 милиарди е дълга ни при ГЕРБ беше 29
  • 32 Иво

    19 5 Отговор
    Нещо се обърках. Кокорчовците и Пинокио не са ли в един отбор с Радев. Защо започнаха война един срещу друг. Нали крадяха заедно. Радев е бащата на престъпната група а сега се крие като мишка. Или го играят доброто и лошото ченге. Скоро ще разберем.
  • 33 Гражданин

    21 7 Отговор
    Лъжец мръсен! Съсипахте България за няма и година!
  • 34 Загрижен

    1 13 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Виждам, че си и вярваш, че можеш да мислиш. Лошо, защото си неграмотен!
    За справка си прочети написаното и виж колко пунктуационни и граматически грешки имаш!!!
  • 35 Пешо

    19 8 Отговор
    Този Кокорчо не е ли този с гаджето си Тони Парфюма. Които са организирана престъпна група. Не е ли редно престъпниците да влизат в затвора а не в парламента. Или става дума за друг Кокорчо.
  • 36 Баба

    4 6 Отговор
    Факти Благодаря Ви за надеждата статия Разбрах че вчера с рейсове от страната са извозване хора до Пловдив за да им кажат кои ограбва народа За децата се събират капачки за кокошка няма прошка За милиони няма закони
  • 37 Първия Софиянец

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Браво този е бил много досетлив хаха
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 фен на ПП

    8 16 Отговор

    До коментар #2 от "Теле":

    С Кирчо и Кокорчо светло бъдеще ни чака, а не тояга !!!!!!!!!
  • 40 Г-жа Спецова пристигнала!

    17 6 Отговор
    Да те няма ненормален лъжец и крадец!
  • 41 Тежко

    8 6 Отговор
    с тия пари да ни погасят дълга и да се махат после. искат правителство з да откраднат ес парите ,не за да ни оправят държавата
  • 42 егати

    9 4 Отговор
    ти освен са 50 милиарда май и за 50 санта си мечтаеш
  • 43 Бият децата ни под колоните

    9 19 Отговор
    Успех момчета, пп първи ня тези избори

    Коментиран от #46

  • 44 шаранче

    13 3 Отговор
    Така е ,така е ! Аз (шаранчето) вЕрвам безрезервно на Пед Ала ! Убедено съм ,че само ТОЙ (+ Кирцата ,Ици и г-н Оми) са в състояние да "оправят" България (изотзадзе) , защото - ТОЙ знае как !!! Пазарувайте вазелин българи ,щото ако тези пак помиришат власт - ще ни е жизнено необходим !!!
  • 45 ¹19008е

    17 5 Отговор
    Жална ни майка ако тия дойдат на власт за 1г ще направят дълга на България 100 милиарда за 7м го направиха 52милиарда, пра пра внуците ще го изплащат, тия знаят само да теглят заеми и да ги харчат на гьоме
  • 46 малко ви биха под колоните

    13 4 Отговор

    До коментар #43 от "Бият децата ни под колоните":

    да е.... и педерунгелиамерикански!
  • 47 Иво

    13 5 Отговор
    Както казва Къро тия от ПП и ДБ са пълни идиоти. Не е ли по лесно Черепа да стане премиер Цецо на икономиката а Къро на вътрешните работи и готово. Имат пари за какво са им посредници. Радев е техен приятел и благодетел. Така най после ще дръпнем напред.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Подкрепа за Кирил и Асен

    5 16 Отговор
    Асен Василев е роден на 9 септември 1977 г. в Хасково.
    Средното си образование завършва в езиковата гимназия в родния си град.
    В този период печели и международна награда за есе на английски език на тема „екология“.
    За наградата се състезава с разработки от цял свят в Лондон.
    Завършвайки гимназия, Василев печели и „Златаровската награда“ за най-добър випускник. Отличието има и парично изражение, което той връща на училището в знак на признателност.
    Приет е и впоследствие завършва „Икономика“ в Харвардския университет, след това специализира бизнес администрация и право в Стопанския и Юридическия факултет на Харвардския университет
    Съосновател и президент е на „Евърбред“ – компания за ценообразуване на самолетни билети.
    Тя е частично финансирана от „Националния фонд за научни разработки на Сингапур“ и от първия инвеститор в Скайп.
    Съосновател и директор е на „Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност“. Преподавател е в Програмата за икономически растеж и развитие, филиал към Софийския университет „Св. Климент Охридски“.
    От 1999 до 2004 г. работи като консултант в „Монитор Груп“ в САЩ, Канада, Европа и Южна Африка.
    Ръководи проекти за маркетинг и стратегическо развитие на големи международни компании в отраслите на телекомуникациите, енергетиката, минното дело, застраховането и в редица големи производители на потребителски стоки.

    Коментиран от #50, #54, #55, #56, #61

  • 50 ясно

    8 4 Отговор

    До коментар #49 от "Подкрепа за Кирил и Асен":

    асена е правена в г...3 и иза...кaнa на баш празника по онова време :D
  • 51 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор
    Предизборно
  • 52 Реалност

    6 14 Отговор
    Цифрите, цифритеее ...
    - 70 изгонени шпиони.
    - ограничаване на руското енергийно робство
    - невиждан ръст на БВП
    - невиждан износ
    - цена за газ по ниска от борсовата при същия посредник, които е в момента при пРезидента Радев
    - под 3% дефицит
    - 14,5 милиарда повече спестени пари в банките
    - 4,5 ръст на икономиката 7-ми в ЕС
    - 5% ръст на потреблението на стоки и услуги
    - 18.7% среден ръст на доходите
    - невиждано увеличение на пенсиите
    - безплатни ясли и градини
    - Ръст на инвестициите 2,3 пъти.
    - връщане на граничния контрол към държавата
    - дългът представлява 21.4% от БВП, нивото на този коефициент в края на мандата на ГЕРБ е близо 25%.
    Другия път преди да вярвате на про-кремълската пропаганда на партиите (ГЕРБ, ДПС, ИТН, БСП, Възраждане) първо се допитайте до числата, те никога не лъжат.

    Всичко това беше разрушено от пРеZидента - ортака на ГЕРБ-ДПС

    Коментиран от #58, #63

  • 53 Говедо

    4 5 Отговор

    До коментар #19 от "Загрижен":

    Защо се товариш?Той си е на работа,това са му заповядали,това пише.Като гледам правописа две тролчета обслужват статията

    Коментиран от #57

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 кълна се

    15 5 Отговор

    До коментар #49 от "Подкрепа за Кирил и Асен":

    Ще ги подкрепим ... с един силен шут в ..за на 02 Април т.г. ,обещаваме !
  • 57 Немо

    7 1 Отговор

    До коментар #53 от "Говедо":

    Прекрасен псевдоним сте си избрал ,много ви отива.
  • 58 развеселен

    9 3 Отговор

    До коментар #52 от "Реалност":

    Това ,което сте написал е в някаква паралелна реалност ,нали ?! И аз обичам фантастика .
  • 59 Тома

    6 11 Отговор
    Друго беше когато милиардите ги редеше тиквата.Първо слагаше в чекмеджето после в чували ги изнасяше с авио отряд1 за арабите и връщаше фурми за народа.Широк живот
  • 60 Ами да

    5 13 Отговор
    Успех на ПП и ДБ! В момента няма по-добри за България от тях!

    Коментиран от #72

  • 61 666

    11 3 Отговор

    До коментар #49 от "Подкрепа за Кирил и Асен":

    В съда ще му прочетат присъдата няма да има нужда от биографията. Може пък да стане библиотекар в Централния. Тъкмо ще образова пандизчиите. хаха.
  • 62 Йорго50 милиярда

    5 2 Отговор
    члена да ти го сложат
  • 63 не ме гледай тъпо българино

    12 5 Отговор

    До коментар #52 от "Реалност":

    Приятел ,тази табличка откъде я взе ,от някоя шатричка на ПП/ДБ ли? Всичко ,което е написано вътре ,всяка една цифра са ПЪЛНА (100%) ЛЪЖА! То ,и ти го знаеш ,ма (може ,па) някой и да се върже ,нали?!
  • 64 Делю фактурата - айдука

    4 10 Отговор

    До коментар #54 от "¹19008е":

    Това са борисовки - лъжи !
  • 65 Иванушка🇺🇲

    7 3 Отговор

    До коментар #22 от "Мда":

    Че нали те са част от мафията. Парите те ги дадоха на руснаците. Какви кранчета са спрели. Те счупиха водопровода. Държавата фалира.
  • 66 1245677

    11 4 Отговор
    Ето бе Шарлатани ревизия за 12г герб дълг от 15милиарда става 29милиарда, Шарлатаните от пп за 7м от 29милиарда дълга става 52 милиарди, ако още 1г управлява България от пп дълга ще стане 100 милиарди до 9 то коляно ще го изплащат

    Коментиран от #69

  • 67 Град Симитли

    2 10 Отговор
    Когато подарят на Бою Симитлията
    кървавите гащи на "мис мокри гащи" - тогава ще се "оправим"!

    Коментиран от #75

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Реалност

    3 7 Отговор

    До коментар #66 от "1245677":

    А на сайта на БНБ пише друго
    ГЕРБ 41,4906 млрд. 58.4% БВП
    6 месеца ПП 43, 9158 52.1% БВП

    Всички данни може да си ги вземете от НСИ, БНБ и МФ. Не вярвайте на подхвърлени борисовки, митрофановки, и пръснати кокошинки от гълъбарници !
    Вероятно си същия де бил 63

    Коментиран от #71, #77

  • 70 тия мошеници власт не трябва да видят

    10 2 Отговор
    Сега ми стана ясно защо му са ококорени очите на тоя , от 50-те милиона , не са Спецов от ...........размера .
  • 71 1245677

    13 3 Отговор

    До коментар #69 от "Реалност":

    Говорим за дълга външния бе Шарлатанин на вас никой не вярва за 12г ГЕРБ са изтеглили 14милиарда а вие за 6месеца 13милиарда ,Има и доклат на МВФ че сте фалирали държавата и ще искате заем от МВФ вие сте най големите Шарлатани вън от България че ако ви докопаме жална ви верица обрахте народа и още наглеете вместо да посипете главите си с пепел и да се смирите
  • 72 Стига бе

    10 3 Отговор

    До коментар #60 от "Ами да":

    българите нямаме нужда от червени фашаги като Простото и немития Ристьо Комунето.

    Коментиран от #83

  • 73 харвардски курс

    11 3 Отговор
    Как да изчезнеш с 50-сет милиарда за петдесет секунди .

    Коментиран от #82

  • 74 Простото Киро

    9 2 Отговор
    Никога повече харвардски шмекери в управлението на държавата.

    Коментиран от #81

  • 75 Асеновград

    6 1 Отговор

    До коментар #67 от "Град Симитли":

    А днес на Кокорчо "очаровани" от него избратели на предизборна агитация му подарили чисти бикини - да си ги носи със здраве при бай Ставри, ХАХАХАХА!

    Коментиран от #80

  • 76 А що

    0 1 Отговор
    се занимава с лъжи и интриги, вместо да ги приемеш? Колко месеца се занимавахте само с простотия!
  • 77 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "Реалност":

    69 Реалност
    36ОТГОВОР
    До коментар 66 от "1245677":

    А на сайта на БНБ пише друго
    ГЕРБ 41,4906 млрд. 58.4% БВП
    6 месеца ПП 43, 9158 52.1% БВП........................................................................................................................................... Да цифрите са едно но ако ги разгледаме правилно(по твой,,) тертип,, ПП за 6 месеца управление увеличение на дълга с 2,5 милиарда.АМИ АКО УПРАВЛЯВАТ КАТО БОКО 12 ГОДИН С ТОВА ТЯХНО ТЕМПО ДЪЛГА ЩЕ СТАНЕ ПО ГОЛЯМ ОТ БПВ.ИНАЧЕ СИ ДОБЪР МАНИПУЛАТОР.Цифрите които си посочил за дълг на ГЕРБ ДАВАШ СИ СМЕТКА ЧЕ НЕ Е САМО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ББ. Ето ти и други цифри( 1.01.2009 г. — Брутният външен дълг към края на януари 2009 г. възлиза на 36 милиарда евро)Това е годината в която ББ СЪЗДАВА ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ.И КАКВО ИЗЛЕЗЕ ОТ ТВОИТЕ ЦИФРИ ЗА 12 ГОД.УПРАВЛЕНИЕ ББ Е ПОВИШИЛ ДЪЛГА С ОКОЛО 5 МИЛИАРДА А КИРЧО И КОКОРЧО ЗА 6 МЕСЕЦА С 2,5 МИЛИАРДА.ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ ОТ ТЕЗИ ПРОСЛОВУТИ 12 ГОДИНИ ББ Е УПРАВЛЯВАЛ 9 ГОД, И 10 МЕСЕЦА.
  • 78 сиренцето в капана за мишки

    2 1 Отговор
    трябва да си приемем законите, които някой "приятел" е написал и ни е платил щедро за да ги приемем.
  • 79 Гласувайте, българи, на следващи избори!

    1 0 Отговор
    Борисов ви вдигаше пенсиите с по 5 лв. на година, а Асен Василев вдигна пенсиите с 200 лв. за половин година!!!
  • 80 Мнение

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Асеновград":

    Асен Василев ходи без охрана и контактува свободно с избирателите. Нормално е да има олигофрени или платени провокатори от ГЕРБ, които да искат да го злепоставят. Мръсните герберски игри са ни познати!
  • 81 Мдаа

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Простото Киро":

    Така ли ти заръча мафията да дращиш по форумите, за да злепоставяш тези, които се борят с нея и ограбването на българския народ?!
  • 82 Тетовае

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "харвардски курс":

    Как ли, ами питай пътната мафия, на която Боко Шкафа разсаде милиони авансово и те ги изнесаха със сакове..
  • 83 По-точно

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Стига бе":

    Българите нямаме нужда от крадци като Банкянската мутра и рекетьор Боко!
  • 84 Асен Василев: Над 50 млрд. лева има,

    1 0 Отговор
    които могат да стигнат до всеки край на страната, но трябва да си приемем законите И ДА ГИ ОТКРАДНЕМ ЗАКОННО ЧЕ ШЕФА ЗАД ОКЕАНА ЧАКА НА НАС !
  • 85 И АЗ ДА СЪМ ЩЕ КРАДА КАТО ТЯХ ,

    1 0 Отговор
    ЧЕ И ОТГОРЕ ........... САМО МИ ПОВЯРВАЙТЕ И ЩЕ ВИ СТОПЯ ЛАГЕРИТЕ , БАЛЪЦИ ТЪПИ !
  • 86 НИЕ ЩЕ ХОДИМ ПЕШ НА РАБОТА .............

    1 0 Отговор
    И КАТО ЯХНАХА МЕРЦЕДЕСИТЕ И САМОЛЕТИТЕ С ЛЕНА ТА ГИ СКЪСАХА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове